porysowane nadkole
porysowane nadkole
Witam, są może dostępne na rynku jakieś specyfiki pozwalające zatuszować tą rysę? Link do zdjęcia: LINK
-
- Wiarus
- Posiadane auto:
Re: porysowane nadkole
zdjęcie robione 100mega pixelową kanapką, żeby się ładowało 4 minuty 
wydaje mi sie, ze tu tylko lakiernik pomoze, ale jak znajdziejsz jakis sposob to chetnie poznam, bo mi by sie cos do mniejszego zadrapania przydalo

wydaje mi sie, ze tu tylko lakiernik pomoze, ale jak znajdziejsz jakis sposob to chetnie poznam, bo mi by sie cos do mniejszego zadrapania przydalo
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
co do zdjęcia to mi się wczytuję 2 sek i nie robione żadną "kanapką"
właśnie lakiernik to ostateczność, zastanawiam się tylko czy są jakieś bardziej "domowe" sposoby na to 

z tego co widzę tylko lakiernik, poszło aż do podkladu, możesz jeszcze kupić taką kredkę pod kolor i trochę zamaskowć, są takie specjalne kretki do maskowania takich rys, poszukaj w sklepach z lakierami samochodowymi
całe szczęście to tylko plastik, koszt takiego nadkola na allegro to koło 50 zł tylko kwestia koloru bo na allegro są chyba tylko matowe, ale dziękuje za radę z kredką 

jeśli jest w ogóle przerysowany plastik to lakiernik coś z tym zrobi czy trzeba część wymienić i dopiero do lakiernika?
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
szpachla i lakier, bedzie dobrze
ps: mi sie zdjecie ladowalo okolo minuty, nie kazdy ma lacze swiatlowodowe 50Tb, pamietaj o tym
ps: mi sie zdjecie ladowalo okolo minuty, nie kazdy ma lacze swiatlowodowe 50Tb, pamietaj o tym
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Panowie, to zdjęcie ma tylko 2,8mb nie potrzeba światłowodu żeby je włączyć. Ale jeśli to taki problem to zdjęcie TUTAJ pomniejszone i możemy wrócić do dyskusji
Szpachla i lakier na plastik? Orientuje się ktoś czy można gdzieś dokupić tą część w takim kolorze?

Szpachla i lakier na plastik? Orientuje się ktoś czy można gdzieś dokupić tą część w takim kolorze?
- pididi
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Clubman JCW LCI
Nie, bo malowanie progów i nadkoli to wymysł poprzedniego właściciela a nie fabryczna opcja w I gen Mini.
static
Tak, to nadkole (a dokładnie osłona nadkola ) dokupisz...bez problemów.pididi pisze:Nie, bo malowanie progów i nadkoli to wymysł poprzedniego właściciela a nie fabryczna opcja w I gen Mini.

Ja takie nadkole po stronie kierowcy, bo wielu nieudanych poszukiwaniach na allegro kupiłem ..... w ASO!

Otwórz http://www.realoem.com/bmw/select.do
Znajdź numer części, bo Cię w ASO będą pytać...
...Nie ma za co

Pzdr. Piter
- pididi
- Super użytkownik
Okej, jasne, że dokupisz - autor pytał czy można dokupić taką część w kolorze.
static
jeśli to fabryczny kolor elementu to oczywiście, że tak... w ASO.pididi pisze:Okej, jasne, że dokupisz - autor pytał czy można dokupić taką część w kolorze.
Jeśli ktoś sobie pomalował auto i nadkola to jasne, że nie.....chyba, że cudem na allegro.
- pididi
- Super użytkownik
I tu dochodzimy znów do tego, co napisałem wcześniej:
snapp pisze:Orientuje się ktoś czy można gdzieś dokupić tą część w takim kolorze?
pididi pisze:Nie, bo malowanie progów i nadkoli to wymysł poprzedniego właściciela a nie fabryczna opcja w I gen Mini.
static
upsss.... nie doczytałem. przepraszam. W takim razie, proponuję dać na tacę i czekac na cud