Spotkane na trasie....
Moderator: flapjck1
Re: Spotkane na trasie....
Pozdrawiam Adriana z S7 MINI z którym spotkałem się dziś w Będzinie na ul. Małobądzkiej Co robiłeś w moim mieście kolego drogi ?
- jrock7
- Wiarus
- Posiadane auto: R55 Cooper D
Pozdrowienia dla szarej S-ki (napis z tylu SRT) z ktora mialem przyjemnosc pogazowac dzisiaj na obwodnicy w okolicach godziny 17, trasa gdansk - gdynia.
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2012, 17:44 przez jrock7, łącznie zmieniany 1 raz.
- Yazek
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MC R55
Pozdro Pajor:)
Wczoraj widziany na ul. Opolskiej w Krakowie, niestety nie jechałem Mini, ale zdjęcie udało się zrobić;) a dziś szukając na forum doszukałem się właściciela:)
Wczoraj widziany na ul. Opolskiej w Krakowie, niestety nie jechałem Mini, ale zdjęcie udało się zrobić;) a dziś szukając na forum doszukałem się właściciela:)
- Załączniki
-
- Mini KR- Pajor.jpg (83.88 KiB) Przejrzano 1689 razy
Yazek
Yazek pisze:Pozdro Pajor:)
nigdzie sie nie uchowa
dzieki
wczoraj po 19 Katowice - Ligota - Sląska - kierunek Panorama? pozdrawiam białe cudo pomachane odmachane!
Mini Starołęka po raz drugi.
Pozdrawiam właściciela czerwonego Coopera, któremu "wpisałam się" przy zjeździe z Ronda - srebrną Toyota TS. Nie byłam Mini, ale mieliśmy już okazję spotkać się w tej okolicy
-
- Wiarus
- Posiadane auto:
dziekuje i rowniez pozdrawiam ;]
poznalem Cie nawet, jak juz przejechalem obok wczesniej przez chwile sie zastanawialem, kto mi macha z jakiejs toyoty
poznalem Cie nawet, jak juz przejechalem obok wczesniej przez chwile sie zastanawialem, kto mi macha z jakiejs toyoty
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
To ja chyba mam jakiś nawyk niekontrolowany, bo nie przypominam sobie żebym machała - nie będąc w Mini - może to była usilna gestykulacja na innych uczestników ruchu swoją drogą, obok miejsca gdzie zjeżdżałam jest dobry mechanik, wytrenowany na naszym Mini, polecam;)
aaa chyba, że machałam w podzięce za "wpisanie"
quote="Brennt"]dziekuje i rowniez pozdrawiam ;]
poznalem Cie nawet, jak juz przejechalem obok wczesniej przez chwile sie zastanawialem, kto mi macha z jakiejs toyoty [/quote]
aaa chyba, że machałam w podzięce za "wpisanie"
quote="Brennt"]dziekuje i rowniez pozdrawiam ;]
poznalem Cie nawet, jak juz przejechalem obok wczesniej przez chwile sie zastanawialem, kto mi macha z jakiejs toyoty [/quote]
Ostatnio zmieniony 07 maja 2012, 21:11 przez Yd, łącznie zmieniany 1 raz.
pajor to czesto smiga po mieście
w sobote okolo 14 wyprzedzał po torowisku na westerplatte w strone wawelu
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)
czestermo pisze:pajor to czesto smiga po mieście
jak ladna pogoda to smigam
Akurat sie spieszylem
Pozdrowienia dla Właścicielki pięknego klasyka, którą spotkaliśmy w Poznaniu na Romana Maya.
- domino1985
- Wiarus
- Posiadane auto: Mini SPi & Cooper R56N
- Kontakt:
Pozdrowienia dla właściciela/ki tej kolorystycznie pasującej S'ki który upolował mnie dziś pod ziemią
- Załączniki
-
- Zdjęcie036.jpg (427.21 KiB) Przejrzano 1348 razy
-
- Zdjęcie035.jpg (382.96 KiB) Przejrzano 1350 razy
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Kto przed chwilą na Mokotowie MCS'em R56 zatrzymał się koło mojego MINI? (a potem 30metrów dalej pod bankomatem)
- Biper
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Rover Mini (Morrison) 998 `90r
- Kontakt:
i ja z wczoraj jadąc na wystawę pojazdów niemieckich (jako tajny agent w przebraniu)
- Załączniki
-
- Kopia DSC_0002.jpg (113.71 KiB) Przejrzano 1216 razy
-
- Wiarus
- Posiadane auto:
lusterko sie temu mini przekrzywilo
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".