MINI UNITED 2012
Moderator: flapjck1
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Re: MINI UNITED 2012
Niestety czas mam mocno ogranicony . Wyjeżdzam w nocy z 9 na 10 maja, ok. 3:00. Trasa Katowice - Wrocław - Stuttgart - Lyon - Le Castellet. Tempo podóży będzie dość żwawe Chciałbym przenocować w czwartek już gdzieś blisko celu - tak do 100 km, żeby w piątek od rana już być u bram Mini United i zacząć walkę o taxi ride:)
Hotel od piątku do niedzieli mam w La Ciotat.
W niedzielę planuje jechać do Nicei i tam chciałbym przenocować, potem Monaco i oczywiście chciałbym przejechać trasą odcinków rajdu Monte Carlo w górach. W Polsce muszę być niestety już na wieczór we wtorek.
Hotel od piątku do niedzieli mam w La Ciotat.
W niedzielę planuje jechać do Nicei i tam chciałbym przenocować, potem Monaco i oczywiście chciałbym przejechać trasą odcinków rajdu Monte Carlo w górach. W Polsce muszę być niestety już na wieczór we wtorek.
- Psztymucel
- Wiarus
- Posiadane auto: IMA, Fulvia, 900, Ypsilon
- Kontakt:
Dojechaliśmy z Pawłem. Niestety nie udało nam się znaleźć myjni, więc stoimy brudasami
Paweł już pojechał na tor i czekamy na Taxi Drive.
Wystawiają też Mini z Dakar'u. Niestety nie ma auta Hołka.
Z ciekawostek jest Mini Inspired by Goodwood... ale nie robi wrażenia. Chociaż lakier ładny
No i stanowisko klubu w trakcie instalacji... biorąc pod uwagę czas jaki był na przygotowanie... nie jest źle
No i pozdrowienia dla Miniamaniak'a od Węgrów i dla Icemac'a od Serbów
I wielkie dzięki dla Jagódki
W.
Paweł już pojechał na tor i czekamy na Taxi Drive.
Wystawiają też Mini z Dakar'u. Niestety nie ma auta Hołka.
Z ciekawostek jest Mini Inspired by Goodwood... ale nie robi wrażenia. Chociaż lakier ładny
No i stanowisko klubu w trakcie instalacji... biorąc pod uwagę czas jaki był na przygotowanie... nie jest źle
No i pozdrowienia dla Miniamaniak'a od Węgrów i dla Icemac'a od Serbów
I wielkie dzięki dla Jagódki
W.
- Załączniki
-
- P5111986.JPG (182.95 KiB) Przejrzano 1417 razy
-
- P5111977.JPG (105.42 KiB) Przejrzano 1417 razy
One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
- Psztymucel
- Wiarus
- Kontakt:
Ja już wróciłem. Paweł w drodze. Było świetnie. Ci, którzy się nie zdecydowali niech tylko żałują Jedyny minus to... że tak krótko
A tak Paweł reprezentował klub Smycza z precelkami była prawdziwym hitem
A tak Paweł reprezentował klub Smycza z precelkami była prawdziwym hitem
- Załączniki
-
- P5132076.JPG (311.58 KiB) Przejrzano 1355 razy
One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
- Psztymucel
- Wiarus
- Kontakt:
I jeszcze zdjęcie grupowe wszystkich przedstawicieli klubów, którzy byli na MINI United.
Podziękowania dla BMW Polska za wsparcie i możliwość wzięcia udziału w tym wydarzeniu
Wielkie podziękowania dla Jagody, która poświęciła mnóstwo energii i czasu, aby doprowadzić do tego, aby wyjazd się udał i aby wszystko dotarło na czas.
Mam nadzieję, że uda się wdrożyć pomysł BMW Polska odnośnie następnego MINI United (trzymam kciuki)
Mam nadzieję, że na następne MU będziemy jeździć większą grupą, bo naprawdę warto
Podziękowania dla BMW Polska za wsparcie i możliwość wzięcia udziału w tym wydarzeniu
Wielkie podziękowania dla Jagody, która poświęciła mnóstwo energii i czasu, aby doprowadzić do tego, aby wyjazd się udał i aby wszystko dotarło na czas.
Mam nadzieję, że uda się wdrożyć pomysł BMW Polska odnośnie następnego MINI United (trzymam kciuki)
Mam nadzieję, że na następne MU będziemy jeździć większą grupą, bo naprawdę warto
- Załączniki
-
- P5122068.JPG (249.59 KiB) Przejrzano 1345 razy
co bmw polska planuje zrobić MU na torze w polsce??
na jakim torze
na jakim torze
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
Dzięki za przesłanie pozdrowień i gratulacje za reprezentacje
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
TEL. 606-877-927
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Aj tam aj tam. Ja jeszcze walczę. W domu będę dopiero jutro wieczorem. Całego dystansu w monako nie zrobiłem ale 2 okrążenia zaliczyłem, no i tunel rzecz jasna na 1 biegu i 5500 obr/min. To kiedy Witek się zapisujesz do klubu z powrotem, tak ładnie na fotce wywalczyles 1 rzad ? Wrzucę fotki po powrocie bo z mobilnych urządzeń nie potrafię.
Tez mam nadzieje, ze następnym razem będzie nas wiecej.
Dzięki Jagoda !!!
Pozdrawiam
Dzięki Jagoda !!!
Pozdrawiam
- Ania-Ray
- Klubowicz
- Posiadane auto: Rover Mini Cooper 40LE
- Kontakt:
majcher pisze:Aj tam aj tam. Ja jeszcze walczę. W domu będę dopiero jutro wieczorem. Całego dystansu w monako nie zrobiłem ale 2 okrążenia zaliczyłem, no i tunel rzecz jasna na 1 biegu i 5500 obr/min. To kiedy Witek się zapisujesz do klubu z powrotem, tak ładnie na fotce wywalczyles 1 rzad ? Wrzucę fotki po powrocie bo z mobilnych urządzeń nie potrafię.
Dzięki Jagoda !!!
Pozdrawiam
szkoda, że nie było Cię z nami w tunelu, jak przejeżdżała 'pomarańcza', razem zrobilibyście niezłe wrażenie
ANKA SZKLANKA
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
to fakt , coś mamy nagrane
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
TEL. 606-877-927
- jrock7
- Wiarus
- Posiadane auto: R55 Cooper D
minimaniak pisze:to fakt , coś mamy nagrane
poka poka
- Ania-Ray
- Klubowicz
- Posiadane auto: Rover Mini Cooper 40LE
- Kontakt:
to nie będzie takie proste... trzeba odnaleźć gdzieś kartę SD z tym nagraniem, a to dla Adasia nie lada wyzwanie
ANKA SZKLANKA
- minimaniak
- Klubowicz
- Kontakt:
Ania-Ray pisze:to nie będzie takie proste... trzeba odnaleźć gdzieś kartę SD z tym nagraniem, a to dla Adasia nie lada wyzwanie
TYLKO trzeba przeglądnąć te, które leżą na wierzchu - jest ich naście
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
TEL. 606-877-927