Mini/MINI Zlot Majowy (Czerwcowy) - Info nr 3
Moderator: flapjck1
Re: Mini/MINI Zlot Majowy (Czerwcowy) - Info nr 3
Ja tez bardzo dziękuje Adziemu za możliwość spędzenia bardzo przyjemnego weekendu, a Wam wszystkim za bardzo sympatyczna atmosfe i miła zabawę.
Pozdrawiam, a zwycięzcą gratuluje
Pozdrawiam, a zwycięzcą gratuluje
- Wojtello
- Wiarus
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Hej!
My również dziękujemy za super zabawę. Fajnie zorganizowany zlot! Szkoda, że udało nam się dołączyć tylko na jeden dzień, ale i tak zabawa była przednia. Fajnie było zobaczyć Was wszystkich!
Pozdrawiamy,
Wojtek i Magda
My również dziękujemy za super zabawę. Fajnie zorganizowany zlot! Szkoda, że udało nam się dołączyć tylko na jeden dzień, ale i tak zabawa była przednia. Fajnie było zobaczyć Was wszystkich!
Pozdrawiamy,
Wojtek i Magda
- Yazek
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MC R55
Dziękujemy za wspaniale spędzoną sobotę w Mini Gronie;)
Świetna organizacja, sporo atrakcji w rajdzie i po a na koniec wspaniałe kibicowanie podczas meczu który wygraliśmy 3:1 (bo Sebastian uznał te trzy "prawie" bramki:)! Trochę z upałem przesadzili Organizatorzy:) ale i tak było... rewelacyjnie:)!
Dzięki!
Karolina i Jacek
Świetna organizacja, sporo atrakcji w rajdzie i po a na koniec wspaniałe kibicowanie podczas meczu który wygraliśmy 3:1 (bo Sebastian uznał te trzy "prawie" bramki:)! Trochę z upałem przesadzili Organizatorzy:) ale i tak było... rewelacyjnie:)!
Dzięki!
Karolina i Jacek
Yazek
Dziękuje wszystkim: organizatorom i uczestnikom, zabawa była przednia:) Już nie mogę doczekać się kolejnego zlotu:)!!!
Świeżo upieczona Klubowicza narzeczona Materatza:)
- and
- Klubowicz
- Posiadane auto: Mini Cooper 1.3 '91r
- Kontakt:
meg pisze:Dziękujemy....MOSTOSTALOWI za A2
Całkiem przyjemna trasa. Udało się urwać tylko pół godziny vs przez Radom/Kielce. Masakrycznie było w Łodzi, szyny tramwajowe są tak pogięte że wystają 15 cm nad asfaltem. Miałem też mała niespodziankę na drodze. Niedaleko Grodziska Mazowieckiego kobieta leciała autostradą pod prąd. Nie wiem jaki finał miała ta historia.
Tak poza tym to dzięki za zlot:)
Ostatnio zmieniony 18 cze 2012, 12:34 przez and, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MINI COOPER S
Dzięki za wszystko zabawa super uczestnicy super . Czekam na następny zlot .Pozdrawiam wszystkich Mateusz
- MaTeRaTz
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Szerokie MPI 98r., British Open 95r.
RoSzpUnKa pisze:Dziękuje wszystkim: organizatorom i uczestnikom, zabawa była przednia:) Już nie mogę doczekać się kolejnego zlotu:)!!!
cytując przedmówcę dziękuję bardzo organizatorom za poniesiony trud i wyrzeczenia, aby ten zlot tak wyglądał
super zabawa, udana pogoda
Pozdrawiam wszystkich, z którymi dane mi było spędzić ten superowy weekend
Witam wszyskich dziekuje za zaj......tą zabawe kiedy nastepna .
Podziekowania dla organizatorów
Podziekowania dla organizatorów
- maugorzata
- Klubowicz
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Ja chciałam podziękować organizatorom za bardzo fajny zlot, ale przede wszystkim bardzo dziękuję wszystkim, którzy złożyli się na nasz zaginiony polar. Szczególnie Kermitowi, który zbiórkę zapoczątkował. To był naprawdę miły gest w waszej strony!
Jednak mam dobrą wiadomość: polar udało nam się odzyskać! Pojechaliśmy na to miejsce jeszcze raz rano i zastaliśmy pana portiera pobliskiego zakładu. Okazało się, że ktoś odwiązał polar z drzewa i schował właśnie w tym zakładzie. Za jedyne 20 zł i dwa piwa udało nam się go "odkupić". W związku z powyższym chcieli byśmy spożytkować jakoś zebrane pieniądze, żeby wszyscy ofiarodawcy mogli na tym skorzystać. Proponujemy zakup złotego trunku i rozdaniu na następnym zlocie (następny wypada zlot nad morzem). Czy ktoś ma inną propozycję?
Jednak mam dobrą wiadomość: polar udało nam się odzyskać! Pojechaliśmy na to miejsce jeszcze raz rano i zastaliśmy pana portiera pobliskiego zakładu. Okazało się, że ktoś odwiązał polar z drzewa i schował właśnie w tym zakładzie. Za jedyne 20 zł i dwa piwa udało nam się go "odkupić". W związku z powyższym chcieli byśmy spożytkować jakoś zebrane pieniądze, żeby wszyscy ofiarodawcy mogli na tym skorzystać. Proponujemy zakup złotego trunku i rozdaniu na następnym zlocie (następny wypada zlot nad morzem). Czy ktoś ma inną propozycję?
-
- Nowy
- Posiadane auto: MINI ONE
witajcie,
Pierwszy raz udało mi sie dołączyć do zacnego grona MINImaniaków z Małopolski własnie na tym zlocie. Szkoda że nie mogłem wziąc udziału w CAŁYM rajdzie ale niestety czas nie pozwolił.
Część z Was udało mi sie poznać osobiście,a z pozostałymi zapewne jeszcze się spotkamy, ale to i tak duży postęp bo znam Was tylko z nick'ów
Bawiliście się naprawdę dobrze, co było widać nie tylko gołym okiem ale i teleobiektywem aparatu...... jednak największe wrażenie robiły Wasze MINI.
Pozwoliłem sobie uwiecznić Wasze przedpołudnowe zmagania z zadaniami - bo pomyślałem że tak jesteście pochłonięci współzawodnictwem ze nie macie na to czasu..postaje tylko zal że nie byliśmy z Wami cały dzień.
Jak wygladała impreza zobaczycie tutaj:
https://picasaweb.google.com/1136343800 ... YWR2sCH8QE
Oczywiście zdjęc jest dużo więcej, ale nie mam Waszej zgody na publikacje wszystkich.
Płytę przekaże organizatorom - napewno bedą wiedzieli jak ja dystrybuowac wsród uczestników.
Jeszcze raz dzieki i czekamy na kolejny zlot w okolicach Krakowa czy Wieliczki
(również mamy kopalnie)
pzdr
Jackson
Pierwszy raz udało mi sie dołączyć do zacnego grona MINImaniaków z Małopolski własnie na tym zlocie. Szkoda że nie mogłem wziąc udziału w CAŁYM rajdzie ale niestety czas nie pozwolił.
Część z Was udało mi sie poznać osobiście,a z pozostałymi zapewne jeszcze się spotkamy, ale to i tak duży postęp bo znam Was tylko z nick'ów
Bawiliście się naprawdę dobrze, co było widać nie tylko gołym okiem ale i teleobiektywem aparatu...... jednak największe wrażenie robiły Wasze MINI.
Pozwoliłem sobie uwiecznić Wasze przedpołudnowe zmagania z zadaniami - bo pomyślałem że tak jesteście pochłonięci współzawodnictwem ze nie macie na to czasu..postaje tylko zal że nie byliśmy z Wami cały dzień.
Jak wygladała impreza zobaczycie tutaj:
https://picasaweb.google.com/1136343800 ... YWR2sCH8QE
Oczywiście zdjęc jest dużo więcej, ale nie mam Waszej zgody na publikacje wszystkich.
Płytę przekaże organizatorom - napewno bedą wiedzieli jak ja dystrybuowac wsród uczestników.
Jeszcze raz dzieki i czekamy na kolejny zlot w okolicach Krakowa czy Wieliczki
(również mamy kopalnie)
pzdr
Jackson
- Killer1629
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
P.S. Wydaje mi się, że tego białego Countrymana widzę często w Żorach.
Coś mi się chyba pomyliło
Ostatnio zmieniony 18 cze 2012, 23:07 przez Killer1629, łącznie zmieniany 1 raz.
Killer1629
- Killer1629
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
dzięki za zdjęcia w imieniu nieobecnych.
Killer1629
- Wojtello
- Wiarus
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Z tego miejsca chciałbym jeszcze serdecznie podziękować Romkowi (saint) za pomoc w uruchomieniu Miniaka!
Bez jego pomocy wiele bym nie zdziałał.
Romo! dzięki!!!!
Bez jego pomocy wiele bym nie zdziałał.
Romo! dzięki!!!!
- Yazek
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MC R55
Killer1629 pisze:P.S. Wydaje mi się, że tego białego Countrymana widzę często w Żorach.
Tak, z tego co mowil wlasciciel w Zorach wlasnie mieszka;)
Yazek
- Killer1629
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Yazek pisze:Killer1629 pisze:P.S. Wydaje mi się, że tego białego Countrymana widzę często w Żorach.
Tak, z tego co mowil wlasciciel w Zorach wlasnie mieszka;)
a jednak
Killer1629