Łódzkie - spotkania
Moderator: flapjck1
Re: Łódzkie - spotkania
Możemy jakoś pomyśleć, kiedy by wszystkim w miarę pasowało? Ja zjawie się rowerem, jutro oddaje auto do przeglądu.
Pozdrawiam,
Maciek.
Pozdrawiam,
Maciek.
Jest, jest, tylko chwilowa zajawka na skuter przesłoniła temat Mini Pogoda jest to trzeba korzystać Dajcie znać jak coś bedziecie organizować, może jakieś spotkanko np.? Proponuję przesunąc termin spotkań na inny dzień bo w środę mam spotkania klubu Vespy. Czekam na propozycje Pozdr.!
Cześć. Mam i kocham mojego miniaczka już od roku. Jestem z Lodzi i chętnie bym spotkał sie z innymi posiadaczami. Nie wiem tylko gdzie i kiedy.
Ja się aktualnie urlopuje, ale po 22.07 będę już dostępny.
Pozdrawiam,
Maciek.
Pozdrawiam,
Maciek.
Hej Roland Rejestrowałem Ci Mini, pamiętasz? Pisałem do Ciebie sms'a, ale... nie odpowiedziałeś Odnośnie spotkań to jestem jak najbardziej za, tylko przełożyłbym je na inny dzień (w środy mam spotkania z klubu Vespy). Pozdr.!
To co może czwartek, 26.07 tak koło 20 pod salonem T-mobile kiedyś Ery koło centralu starego?
Pozdrawiam,
Maciek.
Pozdrawiam,
Maciek.
Spoko, bedę
- Bochen
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Rover Mini 1.3i MPi 1999
ja również
Panowie i Panie ze względu na pogodę podejrzewam, że wszyscy się wstrzymali przed dojechaniem na spotkanie. Proponuje więc kolejny czwartek (2.08.12) ta sama godzina to samo miejsce.
Pozdrawiam,
Maciek.
Pozdrawiam,
Maciek.
No to Panowie i Panie naspotykaliśmy się w tym roku co nie miara Śnieg pięknie pruszy, tak więc mój Miniak już garażu chyba nie opuści w tym roku Czy ktoś z szanownego towarzystwa łódzkiego myślał może o IMM we Włoszech? Ja swoją maszynę przygotowuję na ta okoliczność, mam nadzieję, że zdążę
P.S. Maćka czasami widuję, ostatnio nawet śmignął koło mnie Piłsudskiego w godzinach wieczornych. Jechałeś w stronę Retkinii i jakiś czas temu parkowałeś na Tylnej przy długim bloku (rzut beretem ode mnie).
Pozdr.!
P.S. Maćka czasami widuję, ostatnio nawet śmignął koło mnie Piłsudskiego w godzinach wieczornych. Jechałeś w stronę Retkinii i jakiś czas temu parkowałeś na Tylnej przy długim bloku (rzut beretem ode mnie).
Pozdr.!
Panie i Panowie, sezon się zbliża, a tutaj cisza jak makiem zasiał Napiszcie proszę o swoich planach na ten sezon (o Mini chodzi oczywiście:-)). Może jakieś spotkanie organizacyjne?
P.S. Maciek, jak tam Twoje Mini, robisz coś w tym sezonie, czy Mini na kołkach?
Pozdr.!
P.S. Maciek, jak tam Twoje Mini, robisz coś w tym sezonie, czy Mini na kołkach?
Pozdr.!
- Bochen
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Rover Mini 1.3i MPi 1999
ja bede smigał już niedługo. auto praktycznie już na kołach, trzeba uzbroić wnętrze i wioooo
I co Bochen, zostajesz przy 13"? Ja właśnie będę kupował zawiechę i hamulce pod konwersję na 10" i mam nadzieję, że wreszcie w tym sezonie uda mi się trochę pośmigać Mam tylko kłopot z doborem wydechu. Podoba mi się Maćkowy dwururkowy wydeszek Auto będzie siedzieć bardzo nisko i trochę się boję, że mój komin od Titannica będzie zawadzał o nierówności...