Witam po dluzszej przerwie,nic sie nie odzywalem bo nie bylo wiekszych problemow z moja bryczka az do dzis,a konkretnie chodzi o zmiane biegow,dzis zabraklo biegow i okazalo sie ze niejaki "wodzik" sie rozlaczyl,znajduje sie to obok skrzyni,taki male jabluszko,wbilem go spowrotem mlotkiem ale musze naprawic do jutra wieczor bo jade do Polski a to jedyne 1600 km wiec jesli moglby mi ktos podeslac jakies rady jak to naprawic domowymi sposobami bo nie wiem czy jutro dostane ta czesc gdziekolwiek.
A i prosze o link do katologu z czesciami do Mini.
Dziekuje
Skrzynia,brak biegow,"wodzik"
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: Skrzynia,brak biegow,"wodzik"
trytytka awaryjnie i dojedziesz 
realoem.com

realoem.com
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Oj nie dojade bo bez biegow sie nie da,znajomy mowil ze w mial to w toyocie to do czasu zamowienia czesci zawiazal tam 2 prezerwatywy i nie wyskakiwaloflapjck1 pisze:trytytka awaryjnie i dojedziesz
realoem.com

Naprawilismy to z kumplem prowizorycznie jeszcze w Belgii,dojechalo do Pl i nadal jzdzi ale musze to wymienic szybko bo do Zakopanego jade za tydzien i boje sie ze znowu wyskoczy,trzyma sie to na kleju i 4 opaskach. Jak znacie jakis sklep gdzie moge to dostac,to bylbym wdzieczny za szybka odpowiedz.