Nawiew na przednia szybe
-
- Nowy
- Posiadane auto:
Nawiew na przednia szybe
Czy w waszych mini tez tak jest, ze kiedy zaparuje wam srodek - wraz z przednia szyba - mozecie wlaczyc albo max nawiew na przednia szybe (diabelnie glosny) albo nic? Moje mini nie uznaje zdanych kompromisow Czy moze cos z tym nawiewem na przod mam nie tak, bo jesli probuje zmniejszyc "ilosc" wiania, przestaje dmuchac ta srodkowa kratka... Z radoscia poslucham propozycji/sugestii
-
- Wiarus
- Posiadane auto:
Re: Nawiew na przednia szybe
jak wlaczasz nawiew i ustawiasz na szybe tylko to nie wieje na szybe? opcja "odparowywania" to tylko on/off
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
-
- Nowy
- Posiadane auto:
To moze jest to tylko odparowywanie? Jak wlaczam wianie z ikonka przedniej szyby to wieje maksymalnie i glosno na szybe. Czy to jest odparowywanie? Nie ma mozliwosci zmniejszenia tego wiania - to normalne? Nie ma tez innej mozliwosci wiania na szybe, jak mi sie wydaje. Czy to normalne?
Jak wlanczasz nawiew na szybe to jest to jakby odmrazanie albo odparowanie jak kto woli. Ale do sedna przy nacisnieciu tego guzika nawiew wlancza sie na przedni szybe tylko i idzie pelna para jak nacisniesz go znowu to wylanczasz go calkowicie taka juz jego rola i tak samo mialem w kazdym bmw.
Jesli wlaczysz normalnie nawiew z panelu i ustawisz na przednia szybe dmuchawe to mozesz regulowac jej moc w przpadku guzika nawiewu na szybe nie jak pisalem wczesniej.
Jesli wlaczysz normalnie nawiew z panelu i ustawisz na przednia szybe dmuchawe to mozesz regulowac jej moc w przpadku guzika nawiewu na szybe nie jak pisalem wczesniej.