alufelgi 16" i opony

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

Olo

Re: alufelgi 16" i opony

Post autor: Olo »

Ok juz nie bede. Ale tylko nadmienilem, ze fajnie bg bylo... :)

Ma ktos jakas propozycje odnosnie sprezyn eibacha gdzie kupic bo w intercarsie chyba nie dadza rady zalatwic :(
Awatar użytkownika
pididi
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: Clubman JCW LCI

Post autor: pididi »

http://www.iparts.pl/czesc/zestaw-zawie ... 20122.html

~600zł

I przenieśmy się lepiej do Twojego tematu - ten jest bardziej o oponach niż o zawieszeniu :razz:
static
Olo

O super wielkie THX

sory za OT :)
Brennt
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

Post autor: Brennt »

czy te sprezyny mozna zalozyc "ot tak" czy cos jeszcze trzeba w zawieszeniu zmieniac? czy zawieszenie S-ki rozni sie od zawieszenia sport+ Coopera ?
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
Olo

Brennt pisze:czy te sprezyny mozna zalozyc "ot tak" czy cos jeszcze trzeba w zawieszeniu zmieniac? czy zawieszenie S-ki rozni sie od zawieszenia sport+ Coopera ?
W eSce masz 2 rodzaje albo seria normalne jak w kazdym albo opcjonalnie bez doplaty bylo nie wiem jak teraz sport. Sportowe jest sztywniejsze i twardsze.

Co do tego ktore zamowilem to tylko sprezyny z Eibacha, ktore obniza auto wizualnie o 3cm nizej jesli chodzi o twardosc zostanie taka sama ale tez bedzie zmiana na amory blisteina b6 lbo b8 lub tez koni. Czas pokaze jak te juz swoje wyjezdza.

Jesli chcez mozesz nabyc owe sprezyny w intercarsie za 482 zlote po znizkach juz ja dzisiaj zamowilem co prawda czas oczekiwania to do 5 tygodni ale jakos przezyje bo summer cars party w K-ce na muchowcu dopiero we wrzesniu a do tego czasu zdaze go obnizyc, wymienic tylne lampy oraz prawdopodobnie pomalowac wszystkie chromy po kolor lakieru bo wkurzajacy jest pakiet chrom za duzo tego no i dach obkleic na czarno oraz zmienic obudow lusterek na czarne ze znaczkami DC...
Brennt
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

Post autor: Brennt »

ale ja nie mam S-ki.
pytam sprezyny od ski beda pasowac do coopera.
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
Olo

Jesli masz tylko zamisr lekko utwardzic to podejda od R53 S ale jaki to ma sens jak auto bedzie na wysokosc stalo tak jak stoi...

W sumie to armotyzator jest tez inny w eske i on daje ta inna twardosc bo ma inny skok w porownaniu do seri wiec sprezyny z eSki moga byc takie same jak w kazdym innym ciioerze...

To Ci podejdzie

http://www.iparts.pl/czesc/zestaw-zawie ... 10322.html

I masz wtedy -30mm od tego co masz teraz. W intercarsie jak masz znizki idzie takie cos wyrwac za niecale 500zloty ja wczoraj zamowilem. Czas oczekiwania do 5 tygodni bo ida od producenta.
ODPOWIEDZ