nietypowa sprawa

Zgodnie z nazwą, wszystko co tylko wpadnie Wam do głowy, niekoniecznie związane z MINI.

Moderator: flapjck1

Awatar użytkownika
Sadam
Maniak
Maniak
Posiadane auto:
Kontakt:

nietypowa sprawa

Post autor: Sadam »

mam pewną prośbę - pytanie, czy ktoś może mieszka w pobliżu/ma znajomego w okolicach miejscowości Kobyłka pod Warszawą?

wylicytowałem wczoraj auto na allegro, kwota śmieszna, auto śmieszne, ale zasady to zasady

delikwent dzisiaj przez telefon twierdzi, że auto sprzedał wczoraj i że potem wycofywał ofertę, ale potem twierdzi, że w korkach stał i nie wycofał, ale generalnie zostały mu tam jakieś część, także zależy co potrzebuję itd. wiecie o co chodzi...

więc do rzeczy, jeśli ktoś byłby w stanie pojawić się w okolicach i rzucić okiem przez płot na posesję czy auto stoi pod wskazanym adresem (namierzyłem na zumi, zdjęcia z aukcji się zgadzają z okolicą), byłoby super :D
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas :(
nismo

Re: nietypowa sprawa

Post autor: nismo »

ja moge na moto podbic w piatek
speedfight

Post autor: speedfight »

nie wiem czy wiesz ale od pewnego czasu zmieniły sie zasady allegro...

"3.6.
Celem Transakcji dotyczących sprzedaży lub wynajmu nieruchomości, Transakcji w kategorii „Wakacje” oraz Transakcji w kategorii „Motoryzacja” (serwis motoAllegro), w podkategoriach „Samochody”, „Motocykle”, „Maszyny budowlane”, „Maszyny rolnicze”, „Inne pojazdy i łodzie”, "Przyczepy, naczepy" oraz "Wózki widłowe", Transakcji w kategorii "Usługi" oraz Transakcji w podkategorii "Żywe zwierzęta" nie jest zawarcie umowy, jakiekolwiek czynności podejmowane przez Użytkowników w ramach tych Transakcji nie są wiążące, a Transakcje te mają charakter wyłącznie ogłoszeniowy."

I on Ciebie i Ty jego możesz pocałować w dupe
Awatar użytkownika
Sadam
Maniak
Maniak
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: Sadam »

a no to nie wiedziałem... lipa, szkoda zachodu za parę set złotych w takim razie, dzięki za chęci
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas :(
ODPOWIEDZ