Mini Racing Weekend 2012
Moderator: flapjck1
Re: Mini Racing Weekend 2012
1.dentysta69
2.majcher
3.michał pyyy
4..........
2.majcher
3.michał pyyy
4..........
Michał Pyyy
3x CLUBMAN
3x CLUBMAN
biłgoraj super ale termin mi nie pasi , tydzień później byłoby lepiej
ten rok gorszy w frekwencje od zeszłego a myślałem że gorzej być nie może.
ten rok gorszy w frekwencje od zeszłego a myślałem że gorzej być nie może.
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
eh slabo slabo.. Ja sie rowniez pisze ale cos mi sie wydaje ze frekwencja to bedzie tylko internetowa. Alex - jak nowe mini? Takie byly ambitne plany i nie widac kontynuacji
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Z MINI potencjalnie do ścigania chętni są (nie pisze o tym terminie czy TrackDay'u ale ogólnie):
1. Majcher
2. Radek
3. Miniac
4. Alex
5.
6.
7.
Reszta zamula mówiąc, że "nie bo to sie niszczy" albo "nie bo ja za kiepski" wiec po roku namawiania skoro nie ma efektów to co ja mam począć? Przyznaje bez bicia, że nie podołałem bo był zbyt duży opór materii... zupełnie jak z "ignorowaniem tematów" i "edycją" na forum
18 dla mnie to nie do końca fortunny termin (to byłby już chyba 5 track day w tym miesiącu). Pożyjemy zobaczymy.
1. Majcher
2. Radek
3. Miniac
4. Alex
5.
6.
7.
Reszta zamula mówiąc, że "nie bo to sie niszczy" albo "nie bo ja za kiepski" wiec po roku namawiania skoro nie ma efektów to co ja mam począć? Przyznaje bez bicia, że nie podołałem bo był zbyt duży opór materii... zupełnie jak z "ignorowaniem tematów" i "edycją" na forum
18 dla mnie to nie do końca fortunny termin (to byłby już chyba 5 track day w tym miesiącu). Pożyjemy zobaczymy.
- se7ven
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini, Triumph Dolomite Sprint, Triumph TR7
A ja się nie piszę - CA Cup, YTP są w pobliżu tego terminu.
Pucharu Mini w tym roku nie ma i blado to widzę w przyszłości.
Pucharu Mini w tym roku nie ma i blado to widzę w przyszłości.
- bob.dsk
- Wiarus
- Posiadane auto: A45 AMG
Alex jeszcze o mnie zapomiales
Ja jeszcze bym gdzies w tym roku skoczyl najlepiej Poznan
Ja jeszcze bym gdzies w tym roku skoczyl najlepiej Poznan
R56 239km 342nm
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
bob.dsk pisze:Alex jeszcze o mnie zapomiales
Przepraszam Bartek, my bad
bob.dsk pisze:Ja jeszcze bym gdzies w tym roku skoczyl najlepiej Poznan
TAK!
- monsterk
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
nadal chętnych brak. Wielka szkoda
- monsterk
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Zmuszony jestem do odwołania tegorocznej imprezy z powodu znikomego zainteresowania. Wielka szkoda że po 6 latach tak wygląda sytuacja.
Wróciłem właśnie z Baltic Mini Challenge, z imprezy która ma podobny charakter do Mini Racing Weekend i w krajach w których jest znacznie mniej miniaków potrafiło pojawić się 12 classików i 40 new mini
Wróciłem właśnie z Baltic Mini Challenge, z imprezy która ma podobny charakter do Mini Racing Weekend i w krajach w których jest znacznie mniej miniaków potrafiło pojawić się 12 classików i 40 new mini
Wiekla szkoda... mocno sie nastawialem na rywalizacje... Wniosek jest jeden trzeba zaczac jezdzic za granice bo w tym kraju to chyba duch rywalizacji wsrod miniakow upadl...(
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
dentysta69 pisze:Wiekla szkoda... mocno sie nastawialem na rywalizacje... Wniosek jest jeden trzeba zaczac jezdzic za granice bo w tym kraju to chyba duch rywalizacji wsrod miniakow upadl...(
zapraszam do Ułęża 15.08, super ustawiona próba, profi pomiar czasu TagHeuer, instruktorzy i tylko 250pln wpisowego za około 100km treningowych.
Jakby co to czas do porównania upadłego ducha wśród MINI jest na stronie: http://trackdays.com.pl/ w zakładce czasy. 3 MCS'y...
próba będzie ta sama więc 100% porównywalności czasu.
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
dentysta69 pisze:Wiekla szkoda... mocno sie nastawialem na rywalizacje... Wniosek jest jeden trzeba zaczac jezdzic za granice bo w tym kraju to chyba duch rywalizacji wsrod miniakow upadl...(
Ty tego nie wiesz, ale duch rywalizacji był zbyt duży dlatego spadła frekwencja, nie da się żeby wszyscy stali na pudle
a tak ogólnie: warto zamienić kilka słów na najbliższym zlocie i porozmawiać o możliwym kalendarzu imprez w 2013 roku - łatwiej będzie zaplanować czas, budżet i zorganizować jakieś imprezy
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
- monsterk
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Ty tego nie wiesz, ale duch rywalizacji był zbyt duży dlatego spadła frekwencja, nie da się żeby wszyscy stali na pudle
Beny, Ty jak zwykle pewne rzecz inaczej interpretujesz
Mini Racing Weekend to impreza o charakterze zlotowym z elementem rywalizacji na torze. To że wyniki były zaliczane do pucharu to inny wątek.
W imprezie brały udział nowe i stare mini, najwyraźniej taki charakter imprezy nie jest potrzebny w tym kraju.
Zaraz usłyszę że są inne imprezy gdzie można się najeżdzić za mniej kasy i natłuc więcej kilometrów, ale to nie o to w tym wszystkim chodzi.
Beny, Ty jak zwykle pewne rzecz inaczej interpretujesz
Mini Racing Weekend to impreza o charakterze zlotowym z elementem rywalizacji na torze. To że wyniki były zaliczane do pucharu to inny wątek.
W imprezie brały udział nowe i stare mini, najwyraźniej taki charakter imprezy nie jest potrzebny w tym kraju.
Zaraz usłyszę że są inne imprezy gdzie można się najeżdzić za mniej kasy i natłuc więcej kilometrów, ale to nie o to w tym wszystkim chodzi.
nie no myśle że taki rodzaj imprez jest bardzo potrzebny
niestety nie wychodzi od 2 lat może 2013 bedzie lepiej
moze ludzie pokończą remonty zepną budżety i coś zadziała
przynajmniej ja mam taką nadzieje
niestety nie wychodzi od 2 lat może 2013 bedzie lepiej
moze ludzie pokończą remonty zepną budżety i coś zadziała
przynajmniej ja mam taką nadzieje
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
W Polsce jest za mało chęci uczestnictwa w takich imprezach i tyle, o nowych miniaka nie wspomnę bo tu już kompletny dramat
Dobre porównanie rzucił Michał z imprezą na Łotwie - bawić się to trzeba umieć - i nie chodzi mi o to że dużą grupą nie byliśmy na Łotwie a o to że nie umiemy docenić imprez które mamy dookoła
Dobre porównanie rzucił Michał z imprezą na Łotwie - bawić się to trzeba umieć - i nie chodzi mi o to że dużą grupą nie byliśmy na Łotwie a o to że nie umiemy docenić imprez które mamy dookoła