Odbudowa mini na 50 urodziny - Luper edition
Moderator: flapjck1
Re: Odbudowa mini na 50 urodziny - Luper edition
jesli chcesz to linke moge ci podrzucic na zlocik za tydzien
- LUPER
- Zarząd
- Posiadane auto: mini i MINI
Dzięki za chęć pomocy ale zegary są przejściowo (docelowo będą inne, najprawdopodobniej klasyczne jajo) - więc nie wiem czy nie będzie potrzebna inna linka.
Przejściowo jeszcze tylne lampy są bo docelowo będą MK2, no i felgi nie mogę się zdecydować na jaki kolor pomalować:
50% biały
25% grafitowy
25% zostaną srebrne
Przejściowo jeszcze tylne lampy są bo docelowo będą MK2, no i felgi nie mogę się zdecydować na jaki kolor pomalować:
50% biały
25% grafitowy
25% zostaną srebrne
Mini Cooper 1,3 93r - czerwony
Mini Cooper 1,3 90r - granatowy
Mini Clubman estate 1,3 81r - srebrny
MIni Clubman cooper 1,6D 10r - hot chocolate
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
glos na bialo
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
Humin - ankieta się prosi
Białe
Białe
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
swietny.. oprocz tych naklejek niektorych..
Felgi oczywiście bialutkie ;D
A ta atrapa to już tak docelowo ?
A ta atrapa to już tak docelowo ?
- LUPER
- Zarząd
atrapa zostaje, a naklejka (1959-2009 URODZINOWA ODBUDOWA) też mi się nie podoba i 50-ka tez zmieni wygląd
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
LUPER pisze:atrapa zostaje, a naklejka (1959-2009 URODZINOWA ODBUDOWA) też mi się nie podoba i 50-ka tez zmieni wygląd
luper edition też bym zdjał póki się mocno nie trzyma
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
- markfive
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Nic odkrywczego nie wniosę, ale moje zdanie jest takie: felgi tylko białe ewentualnie lepiej białe z polerowanym rantem.
Co do nalepek to rzecz gustu - biała urodzinowa zniknie pewno samoistnie z powodu braku powodu dla którego ma tam być w nieskończoność.
Ale skoro temat został ruszony nie podoba mi się również czerwony pasek i to niekoniecznie z powodu koloru ale szerokości i zbyt wyeksponowana również z powodu rozmiaru liter naklejka "edycyjna" i klubowa na przedniej szybie.
Siatka w atrapie może być - nie wszystkie miniaki muszą wygladać jak "z pod sztancy" bez indywidualnej nietuzinkowej stylizacji.
Nadmiar różnych elementów pochodzących "z innych bajek" czasem jednak daje gorszy efekt niż ich brak.
Zaznaczam, że jest to moje zdanie i nie należy traktowac tego jako krytykę tego co zostało zrobione. Całość prezentuje się nieźle.
Co do nalepek to rzecz gustu - biała urodzinowa zniknie pewno samoistnie z powodu braku powodu dla którego ma tam być w nieskończoność.
Ale skoro temat został ruszony nie podoba mi się również czerwony pasek i to niekoniecznie z powodu koloru ale szerokości i zbyt wyeksponowana również z powodu rozmiaru liter naklejka "edycyjna" i klubowa na przedniej szybie.
Siatka w atrapie może być - nie wszystkie miniaki muszą wygladać jak "z pod sztancy" bez indywidualnej nietuzinkowej stylizacji.
Nadmiar różnych elementów pochodzących "z innych bajek" czasem jednak daje gorszy efekt niż ich brak.
Zaznaczam, że jest to moje zdanie i nie należy traktowac tego jako krytykę tego co zostało zrobione. Całość prezentuje się nieźle.
Ja bym dał białe felgi i biały pasek z małym (!) napisem Luper Edition albo Edition 50. - będzie pasowało do białego dachu, bo czerwony jakoś nie bardzo
Ja na twoim miejscu wróciłbym do takiego wyglądu:
Był pięknyyyyyyyyyyyyyyyyy
Był pięknyyyyyyyyyyyyyyyyy
- Załączniki
-
- 91_595.jpg (97.83 KiB) Przejrzano 1960 razy
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
zgadzam się z przedmówcą!
- Bankowy
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Biorąc pod uwagę, że Mini kolegi Lupera robione jest w stylu "rally/racing", to numer boczny na drzwiach jak najbardziej pasuje, ale w żadnym wypadku nie na kwadratowym polu, tylko na okrągłym i mniejszym. Szachownice są jak najbardziej OK, choć zastanowiłbym się ewentualnie czy jedna by nie wystarczyła (czasem mniej znaczy więcej). Naklejka z informacją o odbudowie - może nie jest zła w treści, ale w tej formie "nieco" szpeci pięknego Miniacza.
Czerwony pasek zalatuje ciut odpustowo i niepotrzebnie burzy harmonię pięknego granatu
Felgi wyłącznie białe. Tym bardziej, że w tym kolorze zawsze wyglądają na większe niż są w rzeczywistości. Ponadto będą doskonale komponować się z kolorem nadwozia, podkreślając głębię granatu.
A podsumowując - Mini Lupera, to przepiękny samochód, który nie potrzebuje ozdobników
Czerwony pasek zalatuje ciut odpustowo i niepotrzebnie burzy harmonię pięknego granatu
Felgi wyłącznie białe. Tym bardziej, że w tym kolorze zawsze wyglądają na większe niż są w rzeczywistości. Ponadto będą doskonale komponować się z kolorem nadwozia, podkreślając głębię granatu.
A podsumowując - Mini Lupera, to przepiękny samochód, który nie potrzebuje ozdobników
- LUPER
- Zarząd
Dziękuje za szczere komentarze.
Co do felg to od zawsze wyznaje białe i choć miałem chwile zawahania to utwierdziliście mnie w przekonaniu że muszą być tylko białe!
Co do naklejek to szachownica nie jest naklejką tylko aerografem.
Urodzinowa naklejka zniknie na pewno, o numerze startowym też myślałem o tym żeby był na okrągłym tle, aczkolwiek na mini startujących w Monte Carlo były właśnie kwadratowe.
A czerwony pasek znacznie lepiej wygląda w rzeczywistości i ma być nawiązaniem do foteli - i nie zniknie
pozdrawiam Marcin
Co do felg to od zawsze wyznaje białe i choć miałem chwile zawahania to utwierdziliście mnie w przekonaniu że muszą być tylko białe!
Co do naklejek to szachownica nie jest naklejką tylko aerografem.
Urodzinowa naklejka zniknie na pewno, o numerze startowym też myślałem o tym żeby był na okrągłym tle, aczkolwiek na mini startujących w Monte Carlo były właśnie kwadratowe.
A czerwony pasek znacznie lepiej wygląda w rzeczywistości i ma być nawiązaniem do foteli - i nie zniknie
pozdrawiam Marcin
czerwony pasek może być
ale to Luper Edition bym albo wywalił i dał coś mniejszego np laur wielkości normalnej i tam napis Luper edidtion
ale to Luper Edition bym albo wywalił i dał coś mniejszego np laur wielkości normalnej i tam napis Luper edidtion
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)