YTP
Moderator: flapjck1
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
Re: YTP
http://www.youtube.com/watch?v=KkqlYfIbGTc
odnalazłem plik z wyścigiem którego nigdy nie oglądałem, nagranie z lipca 2008, wtedy na YTP wszystkie mini (1000 i 1300) wystartowały razem w kolejności odwrotnej do wyników z sobotniego kartingu, ja na nieszczeście swoją litrówką miałem wtedy niezły czas kartingu i zawitałem na jedno z ostatnich miejsc startowych i później było ciężko ...
w wyścigu musiałem walczyć z 2 mini 1300 (Agnieszki z Cieszyna i miniak z Poznania), Aga miała wtedy letnie opony 145 a Poznański 1300 zimówki szerokości 145 no i przejeżdżali obok mnie na prostych bo moje mini to wtedy wogóle nie jeździło ... w porównaniu do obecnej ewolucji,
start do tego wyścigu nagrany z wieży startowej jest gdzieś na youtube
odnalazłem plik z wyścigiem którego nigdy nie oglądałem, nagranie z lipca 2008, wtedy na YTP wszystkie mini (1000 i 1300) wystartowały razem w kolejności odwrotnej do wyników z sobotniego kartingu, ja na nieszczeście swoją litrówką miałem wtedy niezły czas kartingu i zawitałem na jedno z ostatnich miejsc startowych i później było ciężko ...
w wyścigu musiałem walczyć z 2 mini 1300 (Agnieszki z Cieszyna i miniak z Poznania), Aga miała wtedy letnie opony 145 a Poznański 1300 zimówki szerokości 145 no i przejeżdżali obok mnie na prostych bo moje mini to wtedy wogóle nie jeździło ... w porównaniu do obecnej ewolucji,
start do tego wyścigu nagrany z wieży startowej jest gdzieś na youtube
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Będę będę, tym razem mam bliżej powinienem dojechać:)
Czasem na drodze spotykam prawdziwych szaleńców...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
- se7ven
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini, Triumph Dolomite Sprint, Triumph TR7
Jest zarezerwowany domek na dwie doby!
Beny - 2osoby
Humin - 1 osoba
Se7ven - 1 osoba
Kto jeszcze się dopisuje (mieści się 8 osób lub 7 w zależności od domku) + można spać na na materacach zabranych ze sobą. Jest ogrzewanie i prysznic z ciepłą wodą.
Beny - 2osoby
Humin - 1 osoba
Se7ven - 1 osoba
Kto jeszcze się dopisuje (mieści się 8 osób lub 7 w zależności od domku) + można spać na na materacach zabranych ze sobą. Jest ogrzewanie i prysznic z ciepłą wodą.
Waldek mam nadzieje, że jesteś swiadom , że tam na "łysej gumie" , nie pojedziesz:)
miniwaldi pisze:Wiem ale na wszelki wypadek wezmę na wolne przejazdy toru w niedzielę
"Wolne" - to słowo nigdy mi tu jakoś nie pasowało