Spotkane na trasie....
Moderator: flapjck1
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Re: Spotkane na trasie....
Dzisiaj przed 14 były Miniak Juliana, pod wydziałem elektroniki, budynek C1. Czyżby nowy właściciel był studentem? ;>
Back on the road...
Szolders pisze:Dzisiaj przed 14 były Miniak Juliana, pod wydziałem elektroniki, budynek C1. Czyżby nowy właściciel był studentem? ;>
tak z tego co mówił Julian to chyba Chemii
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
No proszę, w takim razie to juz drugie Mini u mnie na wydziale
Back on the road...
Student medycyny
Jak wygląda moje mini ? Dobrze się trzyma u nowego właściciela ?
Jak wygląda moje mini ? Dobrze się trzyma u nowego właściciela ?
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
To w takim razie przyjechał w odwiedziny na polibude
Wszystko cacy ale niemiłosiernie brudny...przez chwile myślałem ze ma pomalowane ranty felg na czarno, ale to był tylko pył z klocków Co mnie urzekło to przewieszona przez kierownice para rękawic skórzanych, sportowych. Ciekawy akcent
Btw. dalej GKA
Wszystko cacy ale niemiłosiernie brudny...przez chwile myślałem ze ma pomalowane ranty felg na czarno, ale to był tylko pył z klocków Co mnie urzekło to przewieszona przez kierownice para rękawic skórzanych, sportowych. Ciekawy akcent
Btw. dalej GKA
Back on the road...
- skywalker
- Nowy
- Posiadane auto:
g00dMan pisze:cd..
Ten z 5.jpg to regularnie u mnie pod blokiem stoi (na parkingu ALMY) ale kierowcy nigdy nie spotkałem.
A swoją drogą to ostatnio ładne zielone Mini dwukrotnie na Legionów w Gdyni - jakiś młody kierowca - ktoś z forum?
No i zielone się znalazło
http://moto.allegro.pl/item1004422112_r ... kazja.html
ale chyba zmienia właściciela - ktoś zna autko? naprawdę ładnie wygląda
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2010, 21:11 przez skywalker, łącznie zmieniany 1 raz.
- jrock7
- Wiarus
- Posiadane auto: R55 Cooper D
Ja tego z 5.jpg czesto widuje na trasie, ale skubany nie chce machac...
Pozdro.
Pozdro.
skywalker pisze:g00dMan pisze:cd..
Ten z 5.jpg to regularnie u mnie pod blokiem stoi (na parkingu ALMY) ale kierowcy nigdy nie spotkałem.
A swoją drogą to ostatnio ładne zielone Mini dwukrotnie na Legionów w Gdyni - jakiś młody kierowca - ktoś z forum?
zgadza się foto też jest z tego parkingu ALMY
- pididi
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Clubman JCW LCI
Niebieski klasyk, koło 1 w nocy, leciał w stronę Kórnika.
Super ten kolor lakieru
Super ten kolor lakieru
pididi pisze:Niebieski klasyk, koło 1 w nocy, leciał w stronę Kórnika.
Super ten kolor lakieru
a pididi stał na nowowiejskiej na przeciwko "minogii" po 1 w nocy
sezar pisze:Srebrne nowe mini z czarnym dachem i pasami czarnymi, uciekał dziś przed policją w Dąbrowie Górniczej około 10. Zaliczył dzwona w znak na ul. Augustyńskiej zostawiając połowę zderzaka na chodniku i światła. Zakończył ucieczkę na ul. Królowej Jadwigi w asyście policji. Ktoś od nas ??
Rozwiązanie zagadki pościgu:
http://polskalokalna.pl/wiadomosci/slas ... ki,1470562
Głupota kosztuje.
tess pisze:sezar pisze:Srebrne nowe mini z czarnym dachem i pasami czarnymi, uciekał dziś przed policją w Dąbrowie Górniczej około 10. Zaliczył dzwona w znak na ul. Augustyńskiej zostawiając połowę zderzaka na chodniku i światła. Zakończył ucieczkę na ul. Królowej Jadwigi w asyście policji. Ktoś od nas ??
Rozwiązanie zagadki pościgu:
http://polskalokalna.pl/wiadomosci/slas ... ki,1470562
Głupota kosztuje.
Najpewniej nie długo będzie okazyjnie wystawiony na allegro !! Rozglądajmy się za nim
Nieźle się zabawił... ale z tym 500 zł i 205 punktów to śmiech na sali normalnie Powinien dostać 205 punktów i każde wykroczenie liczone osobno - myśle, że w 10000 by się zamknął Plus do tego "od 3 miesięcy do 5 lat pozbawienia wolności" jak napisali w wiadomości TVN24... Najlepsze jest to, że na codzień gosć pracował jako kierowca pogotowia, więc co najmniej dziwne jest takie zachowanie. Wiadomo, że służby takie jak policja, czy pogotowie współpracują, więc najwyżej dostałby mandat za brak prawa jazdy i brak fotelika, bo myśle, że co do ubezpieczenia by się dogadali, że zapomniał
- sezar
- Wiarus
- Posiadane auto: Mini'91 New Mini Cooper S '03
- Kontakt:
i jego klakson teraz w moim mini jeździ ech pozostawione było na chodniku wiec ...