Spotkanie/zlot w łódzkim???

Moderator: flapjck1

no1tasman

Re: Spotkanie/zlot w łódzkim???

Post autor: no1tasman »

Bochen pisze:nawiązałem kontakt z jednym panem z łodzi który posiada kilka miniaków ;)
jestem szczerze zainteresowany - buduje swojego juz pare lat i pewnie pare informacji czlowiek by zasiegnal..;)
i mozecie mnie zapisac na jakas liste mailingowa - jestem z tomaszowa wiec moge wpasc na pogaduchy i ogladanie mini autem zastepczym :P - tylko musze dostac maila z info bo nie mam czasu ostatnio na wertowanie forum...mini planuje skonczyc na czerwiec/lipiec wiec IMM na pewno odpada, ale jakis spot wakacyjny bardzo chetnie...
Maciej

Post autor: Maciej »

Listy mailowej nie mamy, wszystkie rozmowy na temat spotkań są w tym temacie wiec wystarczy ze raz na jakiś cza tu zajrzysz i będzie ok. Jak będzie jakieś spotkanie organizowane postaram się pamiętać by Ci napisać info na PW to wtedy dostaniesz na swojego maila powiadomienie o wiadomości.

Pozdrawiam,
Maciek.
Awatar użytkownika
Bochen
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: Rover Mini 1.3i MPi 1999

Post autor: Bochen »

Biorac pod uwage to co sie dzisiaj w nocy zwaliło z nieba to dlugo nie rusze auta z ciepłego garazu :D
no1tasman

Maciej pisze:wszystkie rozmowy na temat spotkań są w tym temacie wiec wystarczy ze raz na jakiś cza tu zajrzysz i będzie ok.
nie jestem tego taki pewien, ale postaram sie
Maciej pisze:Jak będzie jakieś spotkanie organizowane postaram się pamiętać by Ci napisać info na PW to wtedy dostaniesz na swojego maila powiadomienie o wiadomości.
bylbym wdzieczny :mrgreen:
PROCu

Post autor: PROCu »

no1tasman pisze:
Maciej pisze:Jak będzie jakieś spotkanie organizowane postaram się pamiętać by Ci napisać info na PW to wtedy dostaniesz na swojego maila powiadomienie o wiadomości.
bylbym wdzieczny :mrgreen:

no1tasman możesz też ustawić sobie opcję śledź temat na dole ekranu - będziesz dostawał maila po każdym wpisie, nic Ci nie umknie
igor01
Nowy
Nowy
Posiadane auto:

Witam wszystkich

Post autor: igor01 »

no ja również jestem zainteresowany spotkaniem ale na chwilę obecną mój miniak śpi w garażu, nawet nie zakładałem opon zimowych;) pozdrawiam wsysztkich
mój malutki;)
no1tasman

PROCu pisze:no1tasman możesz też ustawić sobie opcję śledź temat na dole ekranu - będziesz dostawał maila po każdym wpisie, nic Ci nie umknie
zrobione ... teraz miniaka konczyc zebym mogl was odwiedzic :razz:
Maciej

Cześć wszystkim z Łodzi i okolic, jak tam waszym Miniakom zima służy, jak tam ich stan w częściach czy już gotowe na wiosenne dni ? :)
Maciek.
PROCu

Post autor: PROCu »

U mnie zastój totalny - miniak stoi w rozkładzie, robota leży, a części się pokrywaja grubą warstwą kurzu.

Z moją nogą jest teoretycznie coraz lepiej, za tydzień jadę na wizytę do poradni i dowiem się co dalej.
Mam nadzieje, że szybko po rozpoczęciu rehabilitacji moja zdolność do pracy w garażu będzie odpowiednia.
no1tasman

no moj w zasadzie tez w proszku - obecnie kladzie sie lakier - potem "tylko" tapicerka i pewnie pare innych pierdol ktore wyjda w trakcie ... ale mam plan skonczyc na koniec czerwca :roll:
Awatar użytkownika
Bochen
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: Rover Mini 1.3i MPi 1999

Post autor: Bochen »

moj w sumie też nie jezdzi. jak była ładna pogoda to zalozylem letnie a teraz nie chce mi sie znowu bawić ze zmianą. także uzywam zastepczego :wink:
igor01
Nowy
Nowy
Posiadane auto:

Post autor: igor01 »

no a mój stoi w garażu, cały czas na letnich, ale odpalam go co jakiś czas. Jak jest śnieg to nim nie jezdze. Pozdrawiam
mój malutki;)
Maciej

No mój również w małej rozbiórce stoi, a jak myślicie ile wam zejdzie jeszcze nim odpalicie auta i damy rade się ustawić gdzieś?
PROCu, Ciebie nie pytam :P
Maciek.
Awatar użytkownika
hello
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto: '96 Sportspack
Kontakt:

Post autor: hello »

ja baaaaardzo chętnie pozachwycam się Waszymi klasykami, tyle że sam niestety przywiozę się niemieckim plastikowozem jeśli to nie problem :wink:
Maciej

Jak dla mnie czym nas więcej tym fajniej :)
Maciek.
Zablokowany