III Runda YTP- 6 wrzesień 2014
Moderator: flapjck1
- monsterk
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: III Runda YTP- 6 wrzesień 2014
Pamietajcie o kaskach i zdjęciach do paszportu
Chłodnica wymieniona , kask zapakowany , zdjecia jutro a znalazlem tez zestaw do 93 db
Michał Pyyy
3x CLUBMAN
3x CLUBMAN
a ja nic nie tykam , bo tykanie czegokolwiek dzień przed zawodami się u mnie, kończy dosyć dużymi nerwami:)
PS Mikołaj - lampę stroboskopową zabrać???
PS Mikołaj - lampę stroboskopową zabrać???
Czasem na drodze spotykam prawdziwych szaleńców...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
- monsterk
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Zabierz, zrobimy disco pod domkiem
- BeMoL
- Super użytkownik
- Posiadane auto: MINI Cooper S Cabrio
Kask kupiony, gaśnica przeszła chyba swój pierwszy w życiu przegląd , fotki pstrykniete,
Teraz pozostało "tylko" dojechać
cieszę sie jak małe dziecko.
Spełniam kolejne ze swoich marzeń.
chyba nie zasne dziś
Do zobaczenia
Teraz pozostało "tylko" dojechać
cieszę sie jak małe dziecko.
Spełniam kolejne ze swoich marzeń.
chyba nie zasne dziś
Do zobaczenia
Ostatnio zmieniony 16 paź 2014, 21:15 przez BeMoL, łącznie zmieniany 1 raz.
- mikiV8
- Wiarus
- Posiadane auto: Mini Morris 1973 998cc - w trakcie remontu
Widzę w regulaminie, że dla pilota również wymagane jest aktualne zdjęcie - spytam się z ciekawości: po co? Dostaniemy jakieś fajne identyfikatory?
- Mario Big Red
- Nowy
- Posiadane auto:
Miniakowa Klasyczna smietanka na torze w Poznaniu
Chcialbym Was poznac osobiscie ale za pozno odkrylem watek a i chorobsko sie przyplatalo
Udanej zabawy w takim razie
Pozdrawiam
Mario
Chcialbym Was poznac osobiscie ale za pozno odkrylem watek a i chorobsko sie przyplatalo
Udanej zabawy w takim razie
Pozdrawiam
Mario
Landryna do ścigania , Chevi do jeżdżenia a Mini do pieszczot i dla kaprysu małżonki
- dziesio
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Miki - na samochodzie przyczepiasz taka kartke z wklejonymi zdjeciami i danymi, zeby bylo wiadomo kto startuje.
Ostatnio zmieniony 17 paź 2014, 01:04 przez dziesio, łącznie zmieniany 1 raz.
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
mikiV8 pisze:Widzę w regulaminie, że dla pilota również wymagane jest aktualne zdjęcie - spytam się z ciekawości: po co? Dostaniemy jakieś fajne identyfikatory?
prowizorycznie mozna wkleic tymczasowo dowod/paszport/legitke partyjna - byle zdjecie bylo na niej
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- mikiV8
- Wiarus
- Posiadane auto: Mini Morris 1973 998cc - w trakcie remontu
Ok, dzięki za pomoc. Jakieś zdjęcia zostały mi z legitki studenckiej, muszę pamiętać, aby zabrać wieczorem jedno
- Gibki Staruszek
- Maniak
- Posiadane auto: mini 1000 ooooolala !!!
ja już w domu ... fajnie było ...
- Załączniki
-
- 2014-10-18 14.12.55.jpg (191.86 KiB) Przejrzano 1080 razy
-
- 2014-10-18 09.28.05.jpg (150.94 KiB) Przejrzano 1080 razy
- Gibki Staruszek
- Maniak
- Posiadane auto: mini 1000 ooooolala !!!
- rogal
- Super użytkownik
- Posiadane auto: 6 x MINI
- Kontakt:
ja zapyrkałem Luljanem wczoraj o 20.30 . Wrażenia po przesiadce po zaledwie 260 km trasie do dyskoteki co najmniej jak do S-kasy
pozdrawiam
Rogal
tel. 695 455 231
---------------------------
Wszystko dla Mini .
http://www.englishcars.pl
Rogal
tel. 695 455 231
---------------------------
Wszystko dla Mini .
http://www.englishcars.pl
Małe podsumowanie.
Ze strony sportowej , wystartowało 11 Mini , dwie litrówki , i 9 aut z silnikami 1.3.
Pogoda sprawiła , że dużo zależało od umiejętności kierowców, bo jedna próba był w deszczu, jedna po przesychającym torze , jedna po prawie suchym , kolejną próbę znowu kropiło, także można było się wykazać.
Próby szybkie, ciasne akuratne pod Mini.
W Pucharze Mini, wygrał Michał Przybył, który nie chciał zdradzić jakimi skrótami jeździł , że o tyle pozostałych wyprzedzał, i jak to robił , że sędziowie tego nie widzieli:)
A tak na poważnie , poganiał Michał przepięknie i wygrał zasłużenie , drugi był Seven , a trzeci Waldek ( Miniwaldi), który wyprzedził humina o bodaj 1 sekunde- czyli tyle co nic- no, ale to Waldek stanął na pudle.
Jeśli chodzi o wyniki , 4 rundy Pucharu YTP to klasa litra zostalo połączona z autami o pjemności 1600cm , i tutaj wygrał Fiat 126p , drugi waldek, trzecie ja.Mikołaj walczył jak lew ale za szybko chciał, ale raz zerwał linke gazu a raz ,przeleciał obok szykany, ale niestety ze złej strony:)
w classic 1,3 , całe pudło Miniaków - wygrał Michał Przybył , drugi seven , trzeci humin - wielki come back!
W klasyfikacji za cały sezon 1 miejsca zdobyli Seven, Waldek, i ja
Jak będą wyniki to wrzucę , bo nie wiem czy czegoś nie pomieszałem:)
Jeśli chodzi o część piknikowo-zlotowo-integracyjną to musze przyznać , że tym razem , poprzeczka została postawiona na bardzo wysokim poziomie trudnym do przeskoczenia następnymi razami!
Zabrakło chyba tylko mordobicia, choć i tak Bemol wracał z kulawą nogą po spadnięciu ze schodów...
Było poprostu mega pod względem sportowym , miniakowym i towarzyskim!
Dzięki za świetny weekend i liczę, że w przyszłym roku także, będziemy się spotykać w takim bądź nawet większym gronie:)
Ze strony sportowej , wystartowało 11 Mini , dwie litrówki , i 9 aut z silnikami 1.3.
Pogoda sprawiła , że dużo zależało od umiejętności kierowców, bo jedna próba był w deszczu, jedna po przesychającym torze , jedna po prawie suchym , kolejną próbę znowu kropiło, także można było się wykazać.
Próby szybkie, ciasne akuratne pod Mini.
W Pucharze Mini, wygrał Michał Przybył, który nie chciał zdradzić jakimi skrótami jeździł , że o tyle pozostałych wyprzedzał, i jak to robił , że sędziowie tego nie widzieli:)
A tak na poważnie , poganiał Michał przepięknie i wygrał zasłużenie , drugi był Seven , a trzeci Waldek ( Miniwaldi), który wyprzedził humina o bodaj 1 sekunde- czyli tyle co nic- no, ale to Waldek stanął na pudle.
Jeśli chodzi o wyniki , 4 rundy Pucharu YTP to klasa litra zostalo połączona z autami o pjemności 1600cm , i tutaj wygrał Fiat 126p , drugi waldek, trzecie ja.Mikołaj walczył jak lew ale za szybko chciał, ale raz zerwał linke gazu a raz ,przeleciał obok szykany, ale niestety ze złej strony:)
w classic 1,3 , całe pudło Miniaków - wygrał Michał Przybył , drugi seven , trzeci humin - wielki come back!
W klasyfikacji za cały sezon 1 miejsca zdobyli Seven, Waldek, i ja
Jak będą wyniki to wrzucę , bo nie wiem czy czegoś nie pomieszałem:)
Jeśli chodzi o część piknikowo-zlotowo-integracyjną to musze przyznać , że tym razem , poprzeczka została postawiona na bardzo wysokim poziomie trudnym do przeskoczenia następnymi razami!
Zabrakło chyba tylko mordobicia, choć i tak Bemol wracał z kulawą nogą po spadnięciu ze schodów...
Było poprostu mega pod względem sportowym , miniakowym i towarzyskim!
Dzięki za świetny weekend i liczę, że w przyszłym roku także, będziemy się spotykać w takim bądź nawet większym gronie:)
Czasem na drodze spotykam prawdziwych szaleńców...
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
bylo dobrze tancerze
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow