Coś się zmieniło z hasłem do sprawdzania VIN, nie mogę się zalogować od wczoraj. Wcześniej chodziło wszystko bardzo dobrze, a od wczoraj wieczorem nic nie działa.
komunikat :
Aftersales Assistance Portal ASAP
User login not successful.
Please try again.
Back to user login.
działa bez problemu. za to dla mnie problemem jest zrozumienie zawartości tego serwisu. Jedyne co potrafię odczytać to jakieś informację na temat wyposażenia. To wszystko co można tam znaleźć?
Czy ktoś mógłby jeszcze raz napisać, co należy zrobić po zalogowaniu?
Bo u mnie po wpisaniu 7 ostatnich znaków VIN i przyciśnięciu tego przycisku z dwoma strzałkami obok wyskakuje komunikat, że użytkownik nie jest uprawniony do przeglądania marek.
To wiem, i faktycznie jest wszystko podane od czasu kiedy auto trafiło do PL, ale sam się kiedyś zastanawiałem czy faktycznie da się sprawdzić stan licznika po vinie, jak twierdzą niektórzy ogłoszeniodawcy z otomoto.pl itp. Przejrzałem parę stron z dekoderami vinu i nic
Witam, jestem tutaj nowa chciałam poprosić o pomoc, ponieważ chce zakupić mini Coopera s mam vin jednego którym jestem zainteresowana i chciałam zapytać czy byłby ktoś w stanie sprawdzić po vinie jego historie, stan przebiegu i właściciela ponieważ jest to auto sprowadzone z Austrii.
Podam nr VIN WMWMF71020TS10912 , będę bardzo wdzięczna. Z GÓRY DZIEKUJE