Klamki Mini R56
Re: Klamki Mini R56
Edit: ja tak zrobiłem z chromami wszystkimi i mam spokój. Taniej a nie gorzej jak wybierzesz firmę która ogarnia oklejanie. W miniaku wszystkie elementy są demontowalne więc nie ma problemu. Jedyny problem to znaczek chrom gdzie jest symbol S ale tam poradzili sobie gumą w spray-u. Nadaje się na takie drobne elementy a wygląda na prawdę ok no i nie zeszła po 3 myciach 

Wiem ze to takie klocki lego bo juz rozbieralemhaary pisze:Edit: ja tak zrobiłem z chromami wszystkimi i mam spokój. Taniej a nie gorzej jak wybierzesz firmę która ogarnia oklejanie. W miniaku wszystkie elementy są demontowalne więc nie ma problemu. Jedyny problem to znaczek chrom gdzie jest symbol S ale tam poradzili sobie gumą w spray-u. Nadaje się na takie drobne elementy a wygląda na prawdę ok no i nie zeszła po 3 myciach

Nie chce oklejac bo chce oryginalny lakier z BMW Schwartz II czyli taz zwany Shadow Line lub znany wiekszosci jako czarny Dach w mini. Chce miec wiekszosc w polysku, jak i tak bede malowal zderzak tylny i klape to co to jest pomalowac plastiki.
Oklejac bede listwy dookola szyb zestawem tasmy vinylowej cietej na wymiar

Nawet zaslepka tylnej wycieraczki ma byc szklista jak szyba i bedzie

Jak skoncze to wrzuce zdjecia

Koncowki wydechu tez mam juz w czarnym kolorze a tego sie nie da oklejac :p
Uzyles plasti dipa tak zwanego. ale nie jest to trwaly efekt. Zdemontuj ten sam chrom z oslony kierunku bo sie a oddaj do lakierowania ale przed lakierowaniem delikatnie odklej literke S i idz do firmy co drukuja na foliach itp poka im ta eske niech ci nowa zrobia w jakim bedziesz chcial kolorze bo tak sie to robihaary pisze:Jedyny problem to znaczek chrom gdzie jest symbol S ale tam poradzili sobie gumą w spray-u.

Wszystko da sie pomalowac zeby wygladalo spowrotem jak oryginal po modyfikacjach lekkich
Ja wywalilem znaczek S ogoleni zdradza mnie wlot na masce i wydech ale bede zmianial atape przednia tez na atrape z One i chrom bedzie pomalowany w kolorze calego auta zeby uzyskac kontrast.
Z plastikowymi atrapami kierunkow ja poroadzilem sobie inaczej bo wywalilem z eski i wsadzilem z modeli 2011 bo sa matowe na zewnatrz a w srodku polerowane i czarne do tego przyciemnilem calkowicie boczne kierunki na czarno co daje jednolita calosc i wyglada to zacie.
Jedni wola seria ja robie swojego miniaza w koncu po to ktos te auto zaprojektowal zeby mozna bylo kabinowac na tyle sposobow

Hehe dobry jesteś Ziomal
Powodzenia w modach! Ja też muszę się kiedyś wysilić bo nagrzebałem już też trochę w tym gejowozie. Mechanika już skończona, pozostały zabawy na zewnątrz

Powodzenia w modach! Ja też muszę się kiedyś wysilić bo nagrzebałem już też trochę w tym gejowozie. Mechanika już skończona, pozostały zabawy na zewnątrz

.. wysilić z galerią zdjęć i wstawić na forum, zapomniałem dodać.
BTW Brak edycji postów rozwala mnie

Z ta edycja mam wrazenie, ze raz jest a raz jej nie ma albo admin wlaczyl tylko eycje postow na dane Subforahaary pisze:.. wysilić z galerią zdjęć i wstawić na forum, zapomniałem dodać.
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
jest 3 minuty na edycje
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Szkoda, ze tak malo przynajmiej powinno byc te 15min studenckiego bo czasami po 3min czlowiek sie skapnie ze bykow narobil a jak Cie widza tak Cie pisza potemflapjck1 pisze:jest 3 minuty na edycje

- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
przez 15' to niezla pyskowka sie potrafi wywiazac a potem ludzie cale wpisy kasuja
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Napisze tutaj. Ma ktos pomysl jak pomalowac gleboko toione chromy w mini z ringow przednich listwy tylnej, obramowek lamp tylnych i klamek. Zdzieranie tego to tylko katowanie ich papierem 100 bo niczym innym chrom nie schodzi a roboty za duzo. Malowal ktos to moze?
stawiam na Plastidip
szlak to pewnie trafi jak ktos z pierscionkami bedzie otwieral drzwi dlatego wolalbym cos twardszego.g00dMan pisze:stawiam na Plastidip
Oklejal ktos vinylem elementy moze
Ja przednie ringi lamp oklejałem w r50. Roboty na 30 min z suszarka. Listwe tylna i grill Plastidip'em
nie chce oklejania ani plasti dipa bo wiem ze to zrobie same bo nie ma tu wiekszej filozofi przy kladzieniu plasti dipa czy foli vinylowej
Chce polakierowane na czarno w kolorze 668 czyli schwartz II inaczej zwany shadow line w bmw. Z UK chlopaki je maluja nawet pod kolor nadwozia i wiem, ze sie da i nic nie odpryskuje tylko musze sie dowiedziec czy szlifuja to bo szlifowanie to katastrofa czy odrazu wala podklad na to i maluja pozniej poprostu bo sporo czas juz maja to i im sie niz z tym lakierem nie dzieje

Chce polakierowane na czarno w kolorze 668 czyli schwartz II inaczej zwany shadow line w bmw. Z UK chlopaki je maluja nawet pod kolor nadwozia i wiem, ze sie da i nic nie odpryskuje tylko musze sie dowiedziec czy szlifuja to bo szlifowanie to katastrofa czy odrazu wala podklad na to i maluja pozniej poprostu bo sporo czas juz maja to i im sie niz z tym lakierem nie dzieje