Liczę tylko, że może zdecydują się wypuścić mniejsze MINI, które będzie pełniło rolę łącznika pomiędzy nowym, a starym...
Może też fani odbiorą to jak model 996, a BMW szybko skoryguje swoją decyzję

W.
Hehe, dziękitomsop pisze:STAWIAM PIWO KOLEDZE!Bzyq pisze:Jak dla mnie lipa...
Tak na prawdę to bez urazy ale wszystkie Mini oprócz klasyków i R50/53 mi się nie podobają. Jak dla mnie są przekombinowane. R50/53 miał i ma to coś nie tylko na zewnątrz ale i w środku.![]()
cała racja
To prawda, będą szły jak świeże bułeczki. Niestety ludzie kupują MINI i potem uważają, że są jedynymi na świecie, którzy mają takie auto. Wkurza mnie to, bo czasami podjeżdżam na światłach i udają, że mnie nie widzą.. Uśmiecham się, macham i nic.. Wiadomo takich przypadków jest kilka może kilkadziesiąt ale tak jest.Olo pisze:A i tak sie bedzie dobrze sprzedawacmoze nie tak jak wieswageny golfy no ale zawsze cos
no a VW z Lambo zrobilo juz statki kosmiczne ale nie powiem bo wygladaja zajebiscie ale to juz nie to lambo co kiedys...Witek pisze:Foteli elektrycznych jak na razie nie będzieale będą pasowały te z BMW serii 1
Już jest mnóstwo rzeczy z BMW. W sumie to jest mało istotne, że komponenty niewidoczne są od BMW, ale danie włącznika świateł żywcem wziętego z BMW i przyklejenie go na desce, albo radio typowe dla BMW wsadzone w miejsce centralnego prędkościomierza... to kuje w oczy na kilometr.
Dla oszczędności moim zdaniem zniszczyli niepowtarzalny charakter wnętrza. Jedyna opcja aby to sensownie wyglądało to wersja z nawigacją... która jest takim iDrive
Uważam też, że można iść na kasę, ale robić zarazem swoje i nie 'demolując' historii. Najlepszy przykład to właśnie 911, które ciągle się zmienia ale ciągle jest 911.
Niech hatchback'a zostawią w spokoju, a Countryman'y czy inne wynalazki niech będą od zarabiania kasy
Ja mówię o przyszłej 1 serii. Obecna chyba nie pasuje. Fotele następnej generacji MINI są bardzo fajne... chociaż bez tych krągłościOlo pisze:A co do foteli jesli podejda z bmw 1 to chyba sie pokusze o bmw performance te cienutkie do swojego