Malowanie felg
- Inferno
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: R60 S all4 AT
Re: Malowanie felg
A czynktos korzystał z http://www.naprawiamyfelgi.pl/kontakt ?
-
- Nowy
- Posiadane auto: MINI Cooper
a moje zimówki mąż miał pomalować gumą. Coś takiego kupił GUMA W SPRAYU DO FELG FLEXIDIP tylko czasu brakło. Dwie puszki starczą na 4 felgi. Ma to swoje zalety, np jak znudzi się kolor to po prostu go ściągasz a kosz kilkukrotnie mniejszy niż piszecie. Nie wiem czy tak pomalowana felga wytrzyma np zmianę opony czy samą zmianę / odkręcenie koła. Letnie mam oryginalnie białe więc może na następną zimę.
-
- Wiarus
- Posiadane auto: był Cooper S R53 Aero LPG
- Kontakt:
Malowałem plastdipem felgi w motocyklu na pomarańczowo . Efekt więcej niż zadowalający.Danusia pisze:a moje zimówki mąż miał pomalować gumą. Coś takiego kupił GUMA W SPRAYU DO FELG FLEXIDIP tylko czasu brakło. Dwie puszki starczą na 4 felgi. Ma to swoje zalety, np jak znudzi się kolor to po prostu go ściągasz a kosz kilkukrotnie mniejszy niż piszecie. Nie wiem czy tak pomalowana felga wytrzyma np zmianę opony czy samą zmianę / odkręcenie koła. Letnie mam oryginalnie białe więc może na następną zimę.
- Załączniki
-
- 20160410_17153511.jpg (639.49 KiB) Przejrzano 483 razy
Zmiany opony, czy innych operacji tom raczej nie zniesie ale samo z siebie nie odejdzie. Mam tym lusterka pomalowane, mycie ręczne i karcherem znosi bez uszczerbku.Danusia pisze:a moje zimówki mąż miał pomalować gumą. Coś takiego kupił GUMA W SPRAYU DO FELG FLEXIDIP tylko czasu brakło. Dwie puszki starczą na 4 felgi. Ma to swoje zalety, np jak znudzi się kolor to po prostu go ściągasz a kosz kilkukrotnie mniejszy niż piszecie. Nie wiem czy tak pomalowana felga wytrzyma np zmianę opony czy samą zmianę / odkręcenie koła. Letnie mam oryginalnie białe więc może na następną zimę.
Mini Cooper 1.6 Pure Silver Metallic
-
- Nowy
i pomalowane.
Jeżeli ktoś się zastanawia to nie ma nad czym. Wystarczy okleić, odtłuścić i malować. Fajnie kryje, dobrze wygląda efekt końcowy.
Guma firmy MOTIP z aukcji od lakiery24_com
hehee to nie reklama.
fotki robione sandałem więc przepraszam za jakość
Jeżeli ktoś się zastanawia to nie ma nad czym. Wystarczy okleić, odtłuścić i malować. Fajnie kryje, dobrze wygląda efekt końcowy.
Guma firmy MOTIP z aukcji od lakiery24_com
hehee to nie reklama.
fotki robione sandałem więc przepraszam za jakość
Fajnie wyszło. Ile puszek zużyłeś na 4 kółka?
-
- Nowy
Dwie puszeczki, w zestawie były rękawiczki i dodatkowa fajna szeroka dysza.
W sumie 5 warstw.
Felgi 16", i tak na styk wyszło. Coś tam w puszce jeszcze może jest ale już słabo psika
W sumie 5 warstw.
Felgi 16", i tak na styk wyszło. Coś tam w puszce jeszcze może jest ale już słabo psika
Hmm, kto wie, może sobie zimówki odświeżę? Jest jeszcze trochę czasu.