IMM 2006 w TVN TURBO
Moderator: flapjck1
- Wojtello
- Wiarus
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: IMM 2006 w TVN TURBO
Pomijajac ze jakies media sie WOGOLE zainteresowaly ta imoreza to wedlug mnie i tak jest dobrze. Zebyscie wiedzieli jakie materialy robia na codzien to byscie sie tak nie dziwli. Mam z tym do czynienia na codzien wiec cos o tym wiem Zazwyczaj jak sie powiadamia 50 medii to przyjezdza okolo 5 do 10 max
Co prawda wszystko już na ten temat zostało powiedziane, to ja muszę swoje 3 grosze dorzucić. Ja osobiście dzwoniłem do dyrektora programowego TVN i poprosiłem o przyjazd i nakręcenie materiału. Tak jak Czarek wspomniał łatwo jest skrytykować .Proszę aby następnym razem kto inny to załatwiał a wiem, że nie łatwo to zrobić. Gdyby nie osobiste dobre kontakty Czarka i p. Trockiego z TVN TURBO nikt by się nie pofatygował. Co prawda prowadzący może nie posiadał super wiedzy na temat miniakowy to moim skromnym zdaniem wypadło to dobrze. Jeszcze dodam, że potencjał medialny jakim dysponowaliśmy nie został wykorzystany. Przy odpowiednim podejściu "władz" klubu, przyjechało by GT, Zientarscy, Atomobilista itd... Więc tak ja napisał monsterk, najpierw ugryźcie się w język zanim zaczniecie krytykować.
Ale powtarzam jeszcze raz nie krytykuje tego że załatwiłeś tvn, nie krytykuje tego ze ktoś przyjechał.
Krytykuje tylko i wyłącznie materiał puszczony na antenie tvnturbo przecież to nie od władz klubu czy innych członków mkp zależało jak "profesjonalny" kamerzysta robi zdjęcia czy jak "profesjonalny" monter składa to wszystko czy też jak ktoś formułuje pytania.
I nie rozumiem czemu mam gryźć się w język.
a zarazem zgadzam się z tym ze klub nie postarał się o oprawę medialna było to niedopatrzenie ale trudno w natłoku zadań nie myślało się o tym
Dlatego dzięki ze Ty „Motox” przynajmniej trochę się postarałeś.
Krytykuje tylko i wyłącznie materiał puszczony na antenie tvnturbo przecież to nie od władz klubu czy innych członków mkp zależało jak "profesjonalny" kamerzysta robi zdjęcia czy jak "profesjonalny" monter składa to wszystko czy też jak ktoś formułuje pytania.
I nie rozumiem czemu mam gryźć się w język.
a zarazem zgadzam się z tym ze klub nie postarał się o oprawę medialna było to niedopatrzenie ale trudno w natłoku zadań nie myślało się o tym
Dlatego dzięki ze Ty „Motox” przynajmniej trochę się postarałeś.
Zażalenia co do sposobu pokazania IMM w TVN TURBO proszę kierować bezpośrednio do TVN TURBO. Zainteresowani zapewne odnajdą numer w necie bądź książce telefonicznej. Niestety, ale na sposób pokazania IMM nie mieliśmy żadnego wpływu.
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
flapjck1 pisze:hmmm ja mysle ze chodzi chlopakom o to ze jak sie generalnie powie cos zlego to jest wielkie larum i az zal za d... sciska jak sie czyta kontry
sorki moze bede uprzedzony ale celuje w tym beny odnajdujac rownie cietego dyskutanta w osobie kowala
no jesteś człowieku falpjacku uprzedzony,
ja się denerwuję tylko wtedy kiedy krytykuje ten kto nie robi nic,
bo nie popełania się błędów tylko wtedy jak się nic nie robi ...
ja popełniam błędy,
w organizacji imm były błędy,
ale jedynymi osobami, które nie popełniają błędów są ci co nic nie robią .... mam po imieniu wymieniać??
jeśli chodzi o moje zdanie w kwestii mediów na imm to chyba wszystko zostało powiedziane pwoyżej ...
mogę tylko dodać tyle że nie zajęliśmy się medialną stroną imm wogóle, bo wszystko było robione "na wczoraj" i nikt o tym nie pomyślał
i w sumie zlot jako taki wyszedł bardzo dobrze i zbieramy pochwały z całej europy, teraz trzeba to jakoś zdyskontować i skupić się na rozwoju kultury mini w poslce ..... rozwój klubu, fajne zloty (przynajmniej jeden zlot w roku o charakterze międzynarodowym), puchar mini, sponsorzy, ....
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Jak tam po drugiej stronie barykady
Czestermo : widzisz Mikolaj teraz Ty znalazles sie po drugiej stronie barykady i sam widzisz jak to jest napisac slowa krytyki ( moze teraz zrozumiesz to co pisalem kiedys - i zarzucilem ci wtedy ze nie rozumiesz tego co czytasz) . Tak samo stalo sie i w tym przypadku mimo iz nie miales nic zlego na mysli a wyraziles tylko swoja opinie zostalo to zinterpretowane na 1000 sposobow kazdy niekorzystny dla Ciebie.
No i sobie mozesz powtarzac 100 razy w kolko Macieju, zycze powodzenia moze Ci sie uda wytlumaczyc o co Ci chodzilo ale jak to mowia kto mieczem wojuje od pochwy ginie ( hehe dla tych co nie zrozumieli od razu wyjasniam ze celowo przeksztalcilem ludowe powiedzenie zeby bylo smiesznie hehe )
Flapjck : mysle ze co do mojej osoby to uprzedzony nie jestes , i nie sadze ze jestem cietym dyskutantem bo jak zauwazyles probe dyskusji podajalem tylko raz - przed IMMem - i poniewaz kiepsko to sie skonczylo postanowilem juz wiecej nie dyskutowac. To co napisalem po IMM zostalo oczywiscie zle zinterpretowane i wywolalo dyskusje w ktorej udzialu nie bralem i nie mam zamiaru brac
No i nauczony doswiadczeniem jesli kogos urazilem moja wypowiedzia to przepraszam przepraszam ze sie odzywam i przepraszam ze zyje
Ale powtarzam jeszcze raz nie krytykuje tego że...
No i sobie mozesz powtarzac 100 razy w kolko Macieju, zycze powodzenia moze Ci sie uda wytlumaczyc o co Ci chodzilo ale jak to mowia kto mieczem wojuje od pochwy ginie ( hehe dla tych co nie zrozumieli od razu wyjasniam ze celowo przeksztalcilem ludowe powiedzenie zeby bylo smiesznie hehe )
Flapjck : mysle ze co do mojej osoby to uprzedzony nie jestes , i nie sadze ze jestem cietym dyskutantem bo jak zauwazyles probe dyskusji podajalem tylko raz - przed IMMem - i poniewaz kiepsko to sie skonczylo postanowilem juz wiecej nie dyskutowac. To co napisalem po IMM zostalo oczywiscie zle zinterpretowane i wywolalo dyskusje w ktorej udzialu nie bralem i nie mam zamiaru brac
No i nauczony doswiadczeniem jesli kogos urazilem moja wypowiedzia to przepraszam przepraszam ze sie odzywam i przepraszam ze zyje
Ostatnio zmieniony 24 cze 2006, 13:02 przez kowal, łącznie zmieniany 1 raz.
kurde szkoda Kowal że nie bierzesz udziału w dyskusji i nie wyjaśniasz o co Ci chodzi. Śledzę temat, patrzę na Twe posty życzliwie ale wciąż nie potrafię zrozumieć w czym tkwi sedno.
TVN Turbo
Dla mnie caly reportaz jest bomba !!!
Fajnie zobaczyc to jeszcze raz.
Kilka cytatow moim zdaniem zasluguje na to by stac sie kultowymi, ciekawe co sadzicie na ten temat? - szczegolnie pkt. 2
No i nauczony doswiadczeniem jesli kogos urazilem moja wypowiedzia to kolejny raz przepraszam przepraszam ze sie odzywam i przepraszam ze zyje
[/b]
Fajnie zobaczyc to jeszcze raz.
Kilka cytatow moim zdaniem zasluguje na to by stac sie kultowymi, ciekawe co sadzicie na ten temat? - szczegolnie pkt. 2
1.Era Turbo (...) wykonanie podobne do Astona Martina - troszke przekrecilem sens ale to celowo
2. Węgierska Turystyka Rodzinna w Mini
3. Dlaczego mini ? MINI TO JE LEGENDA !!! - bardzo wazny odpowiedni akcent
okreslenie na samochod ktory sie nam nie podoba :
potwór ulepiony ze szpachli mieszanej w betoniarce
No i nauczony doswiadczeniem jesli kogos urazilem moja wypowiedzia to kolejny raz przepraszam przepraszam ze sie odzywam i przepraszam ze zyje
[/b]
- rogal
- Super użytkownik
- Posiadane auto: 6 x MINI
- Kontakt:
eeeeeeeeeee................ no nie jest to taka lipa jakby się po tych postach wydawalo.
Mi tam było ok. Całe 9 minut o Mini !!!!!!!!!!!!!!
dzięki Dziesio za materiał, bo za groma nie moglem się wstrzelić w program TV.
Mi tam było ok. Całe 9 minut o Mini !!!!!!!!!!!!!!
dzięki Dziesio za materiał, bo za groma nie moglem się wstrzelić w program TV.
pozdrawiam
Rogal
tel. 695 455 231
---------------------------
Wszystko dla Mini .
http://www.englishcars.pl
Rogal
tel. 695 455 231
---------------------------
Wszystko dla Mini .
http://www.englishcars.pl