Rover Mini Cooper 1.3 SPI 1992 - bobek

Część forum poświęcona naszym Miniakom. Zanim założysz nowy post, zapoznaj sie z panującymi tu zasadami.

Moderator: flapjck1

Awatar użytkownika
Sadam
Maniak
Maniak
Posiadane auto:
Kontakt:

Re: Rover Mini Cooper 1.3 SPI 1992 - bobek

Post autor: Sadam »

Wujek_sknerus pisze:ostatnio się zastanawiałem jakby wyglądały słoneczka przy sportpacku... teraz juz wiem ze źle... :razz:
Ostatnio jestem oczarowany pewnym białym Mini który stoi na allegro... także świetny wybór koloru, szkoda tylko tego odcienia z drzwi bo trochę psuje efekt, szczególnie szkoda, że auto było malowane całe... no ale jak dasz 4 halogeny, białe kierunki, czarne pachy na maskę i boki, koniecznie 13' to będzie bajka :D

z tym koniecznie 13" to bym uważał...

pierwsze primo - efekty "uboczne" takich kół były na forum omawiane 10 tyś. razy
drugie primo - istnieją inne szerokie koła, które będą bardziej przyjazne dla zawieszenia/układu kierowniczego/komfortu jazdy, przy czym modele felg są takie same, np. Revo lub Minilighty 12x6 w kolorze czarnym z szerokim "parapetem"
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas :(
Bea

Post autor: Bea »

No wlasnie, nie bylam pewna na poczatku czy mi sie zdaje czy faktycznie lakiernik spierniczyl. Ale jednak lakiernik spierniczyl. Nie dosc, ze przesuwal terminy trylion razy to spitolil na koniec te drzwi. Na szczescie rozliczenia finansowe jeszcze nie zamkniete ;) Ale Bob i tak jest piekny ;)
Swietny pomysl z tymi kierunkami! Rzeczywiscie beda ekstra pasowac. Lusterka kupilam na targach Techno Classica w Essen. Szukalam na poczatku lusterek z Kadetta B, ale wystepuja w naturze rzadziej niz Mis Panda. Te lusterka mial sprzedawca z Anglii, nie pamietam dokladnie jak sie nazywaja. A ze byl to ostatni dzien targow i pan chcial pozbyc sie towaru, wiec udalo sie tanio wyrwac ;)
Myslicie, ze mozna dodac dystanse do setupu zimowego, zeby te schowane kola tak nie razily? W lecie bedzie jezdzil na Melberach, ktore sa pare postow wyzej, na jeszcze zielonym Bobku. Rzeczywiscie o komforcie jazdy mozna zapomniec, ale wygladaja swietnie.
Awatar użytkownika
Konrad K_2
Maniak
Maniak
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: Konrad K_2 »

mozna a nawet trzeba
Bea

Mini lubi towarzystwo

Post autor: Bea »