[Niemcy] Zaproszenie na zlot 14.07 do 17.07 (Peenemuende)

Wszelkie sprawy dotyczące zlotów, spotkań i innych ustaleń istotnych dla naszej MINI społeczności.

Moderator: flapjck1

Marcin Wojciech

Re: [Niemcy] Zaproszenie na zlot 14.07 do 17.07 (Peenemuende)

Post autor: Marcin Wojciech »

Jesli sie okaze że tylko ja jestem chętny na wyjazd - to będę sie zastanawiał czy ma to jakiś sens. Ale jeśli będzie dodatkowy mini-zlotowicz - jade na 100 % ... chyba ze moje mini nie będzie chciało :) <odpukać>

zapraszam do Ińska :) dzień przed - tydzień przed zlotem :) jak kto woli :) temat wyżej opisany :)
Awatar użytkownika
pidzej
Nowy
Nowy
Posiadane auto: Innocenti Mini 1.0 '74; Mini Cooper 1994

Post autor: pidzej »

witaj!

kurcze na dany moment na 90% jade ale wszystko się okaże i wyjaśni ok 8-11 lipca.
Jakby coś jezeli na bank bym jechał to dzwonie albo mailuje żeby nie być osamotnionym bo tak głupio troszke:)

ale miejmy nadzieje ze będzie wiecej chetnych na klikudniowe zdobycie naszych zachodnich sąsiadów...

ludzie piszczie plisss zebysmy cos wiedzieli jak zaplanować bo w sumie do samego Ińska mam kilkaset kilometrów a to by była pierwsza taaak długa wspólna jazda moja i miniaka:)

pozdrawiam
PJ
Sokol

Post autor: Sokol »

Hello

Ja jade na 99 %, chyba że wypadnie coś naprawde niespodziewanego ale nie podejżewam. Najlepiej byloby spotkać sie gdzieś na granicy i do Niemiec wiechać jakąś mniejszą lub wiekszą grupa ale to jeszcze można dogadać najważniejsze żeby jakaś grupa w ogule była :D.

Pozdrawiam
Sokół
Marcin Wojciech

Post autor: Marcin Wojciech »

Ok. Jest juz kilka osób chętnych więc jedziemy. Nie wiadomo jeszcze ile miniaków pojedzie - bo jak życie pokazuje zmienia się to do ostatniej chwili :)
Jeszcze raz proponuje wszystkim zatrzymanie sie w Ińsku - gdzie aktualnie rezyduje :) mam kupe sprzętu pływającego i oddaje wszystko do Waszego użytku - for free :)

Jako że nie mam czasu na mailowanie - prosze o telefony w sprawie wyjazdu - na wszelkie pytania odpowiadam. 507324068

ZAPRASZAM !!!!
Minifahrer

Post autor: Minifahrer »

i'm back at home...

many thanks for your visit!

Obrazek
Sokol

Post autor: Sokol »

Hehe

Zgadnijcie kto wygrał. :mrgreen: Ten mini to Bartka ze Szczecina.
Konkurs bez nagród :mrgreen:

Pozdrawiam
ODPOWIEDZ