zapraszam... bedzie rispekt jak w 2h dojedzieszgirsza pisze:spoko o 18 koncze job - powinienem zdążyć z Wro
pzdr

Moderator: flapjck1
zapraszam... bedzie rispekt jak w 2h dojedzieszgirsza pisze:spoko o 18 koncze job - powinienem zdążyć z Wro
pzdr
Ja już z tego nic nie rozumiemdzielp pisze:Oj ...
jednak bystre chłopaki na forum siedzą
Girsza, przepraszam ze zmieniłam Ci płeć jedna literką
Ja bym się chętnie dał rozruszać ale info na forum musiałoby być przed południem. Bo o 14:00 moje myśli w pracy koncentrują się raczej na jej opuszczeniu niż czytaniu forumress pisze:generalnie z Rafim bysmy jakos chcieli srodowisko MINI w Wawie chociaz do zycia powolac, bo zeby bylo mozna 'rozruszac' to musi byc najpierw 'co' rozruszac
spko - to jest nas dwóchdr_mariano pisze:Ja pisze sie na spocik we Wrocławiu, kto jest chętny niech pisze moje gg9860306
bo przecież jest troche tych miniaków we wroo więc fajnie było by się pozanać:D
Pozdrawiam wszystkich maniakow:)
spox, nastepnym razem postaramy sie oglosic wczesniejmarekb pisze:Ja bym się chętnie dał rozruszać ale info na forum musiałoby być przed południem. Bo o 14:00 moje myśli w pracy koncentrują się raczej na jej opuszczeniu niż czytaniu forumress pisze:generalnie z Rafim bysmy jakos chcieli srodowisko MINI w Wawie chociaz do zycia powolac, bo zeby bylo mozna 'rozruszac' to musi byc najpierw 'co' rozruszac
Pozdrawiam,
Marek.
No to jest nas już trzechdzielp pisze:Nie wiem, który jestem na liscie wrocławskiej, ale jak cos bedzie sie działo to ja sie pisze.
pozdr.