szklany dach
Moderator: flapjck1
- Saint
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: szklany dach
artefakt to złe słowo, bo sugeruje że mamy do czynienia z czymś starym, zapyziałym itd. Z Zielonym używamy sformułowania "fanty"
Zawodowy Szyderca
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
bladzisz
zapomniales sie
"itemy"
a co do wyspiarzy
owszem maja duze mozliwosci ale zauwaz ze czesto wszystko jest podkladane do kupy idiotycznie i marnie to dziala
a u nas niestety wzgledy finansowe daja o sobie znac, jak zarobie 2000 a 1500 wydam to nie wiele na miniaka zostaje
zapomniales sie
"itemy"
a co do wyspiarzy
owszem maja duze mozliwosci ale zauwaz ze czesto wszystko jest podkladane do kupy idiotycznie i marnie to dziala
a u nas niestety wzgledy finansowe daja o sobie znac, jak zarobie 2000 a 1500 wydam to nie wiele na miniaka zostaje
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- domino1985
- Wiarus
- Posiadane auto: Mini SPi & Cooper R56N
- Kontakt:
Jednak co da się zauważyć przeglądając angielskie fora motoryzacyjne, czy to miniakowe czy też o metro, typowa naprawa np rantu błotnika nie polega u nich na wymianie, lecz zapapraniu szpachlówką i maźnięciu szprejem pianka montażowa też jest trendy
a co do szyberdachów na sylikon to ... w metro też przykręcałem britax'a przez sylikon bo tak było to fabrycznie rozwiązane
a co do szyberdachów na sylikon to ... w metro też przykręcałem britax'a przez sylikon bo tak było to fabrycznie rozwiązane
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
Dachy szklane montowano w GB i D, na zamówienie w serwisach Rovera. Owego czasu był szał na takie otwory dachowe . Nawet występują w prospekcie oryginalnych akcesoriów do Mini.
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
domino1985 pisze:, typowa naprawa np rantu błotnika nie polega u nich na wymianie, lecz zapapraniu szpachlówką i maźnięciu szprejem pianka montażowa też jest trendy
ja czytam dwa fora miniakowe w UK: TMF i ScottishMini - nigdzie nie spotkalem sie z takim rozwiazaniem-owszem czasami w wątkach "renowacyjnych" ktos pokazuje patenty "poprzedniego wlasciciela", ale fani auta nie robią takich baboli...
a "real mini" is definitely not big, plastic and german
ja tez mam w moim mini szklany dach i byl sprowadzany z niemiec
- Lukas
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Austin Mini Flame Red 1989
- Kontakt:
Ja mam szklany uchylny biały (!) szyberdach i o dziwo nie cieknie! W UK widziałem dużo Mini z takimi dachami jak mój, ale raczej były one montowane z inicjatywy właścicieli, ponieważ spotykałem je na przeróżnych modelach z różnych lat. Myślę, że to jeden z tych, montowanych przez Rovera, ale pewności nie mam.
Dla porównania z Waszymi wrzucam dwie fotki.
Dla porównania z Waszymi wrzucam dwie fotki.
- Załączniki
-
- Widok zewnętrzny
- szyber_2.jpg (117.72 KiB) Przejrzano 437 razy
-
- Wewnętrzne mocowanie
- szyber.jpg (98.07 KiB) Przejrzano 437 razy
aymoo.pl