Transmisja z WARSAW JOB
Moderator: flapjck1
Re: Transmisja z WARSAW JOB
no żałujemy!!!! jak co roku, ze mnie nie ma na majowych zlotach!!!!
to już jakaś parszywa tradycja
wrrrrrrrr
to już jakaś parszywa tradycja
wrrrrrrrr
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
monsterk pisze:Prezesie, przyjdz na impreze. Nie siedz w pokoju!
Byłem do 0.00, a teraz obowiązki męża
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
TEL. 606-877-927
Hej zdbywcy złota radio się super udało konkursy zorganizowane a co najważniejsze są zwycięzcy miniakowi no i prezesowi się udało Gratulujemy wygranych ale to nie wszystko jeszcze drugi dzień konkursów i bicie rekordu mini zapraszamy a potem WIELKIE 50 TE URODZINY MINI i słodkie niespodzianki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- m.t.design
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
- Kontakt:
ta niespodzianka
- Załączniki
-
- IMG_0649.JPG (121.3 KiB) Przejrzano 1249 razy
Gratuluję udanej imprezy i wielkie dzięki za gościnę.
Pozdrawiam
Kuba
Pozdrawiam
Kuba
Wielkie GRATULACJE I PODZIĘKOWANIA dla organizatorów Ci co byli na zlocie na pewno wiedzą że było SUPER
A dla tych których nie było powiem że:
- atmosfera była fantastyczna
- organizacja znakomita
- pomysł z radiową zabawą nowoczesny
- zwiedzanie Warszawy ciekawe
- tort urodzinowy na 50-tkę był wyśmienity
itd... listę pochwał można by bardzo długą pisać o dofinansowaniu dla członków klubu nie wspomnę
Jednym słowem: Kawał dobrej Warszawskiej Roboty
PS. tym razem nic nie naprawiałem
A dla tych których nie było powiem że:
- atmosfera była fantastyczna
- organizacja znakomita
- pomysł z radiową zabawą nowoczesny
- zwiedzanie Warszawy ciekawe
- tort urodzinowy na 50-tkę był wyśmienity
itd... listę pochwał można by bardzo długą pisać o dofinansowaniu dla członków klubu nie wspomnę
Jednym słowem: Kawał dobrej Warszawskiej Roboty
PS. tym razem nic nie naprawiałem
Ja tam już od bardzo dawna żałowałem, że nie uda mi się do Warszawy pojechać Mareczku to co to był za zlot jak Ci się nic nie zepsuło
Sokół
Sokół
- monsterk
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Dziękuję wszystkim Uczestnikom za udział w Zlocie. Mam nadzieję, że jesteście zadowoleni z przebiegu całej imprezy.
Podziękowania należą się również wszystkim osobom, które brały udział w organizacji Warsaw Job. Bez Was to by się nie udało.
Korzystając z okazji chciałbym pozdrowić Zarząd Klubu oraz Kapitana Planetę (na zdj. poniżej).
Pozdrawiam,
Michał
Podziękowania należą się również wszystkim osobom, które brały udział w organizacji Warsaw Job. Bez Was to by się nie udało.
Korzystając z okazji chciałbym pozdrowić Zarząd Klubu oraz Kapitana Planetę (na zdj. poniżej).
Pozdrawiam,
Michał
- Załączniki
-
- moaskotka zlotu.jpg (178.7 KiB) Przejrzano 1139 razy
-
- walka o stołek w zarządzie.jpg (190.96 KiB) Przejrzano 1138 razy
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Gdańsk po 23 dojechał do domu
Zlot wypas. Pomysł wykorzystania radia dla nawigacji rajdowej super, mam nadzieję że stanie się sposobem na wniesieniem energii także w kolejne rajdy zlotowe no chyba że Wawa opatentowała temat
Dzięki za pełne emocji chwile !
pozdrowienia i podziękowania dla organizatorów oraz dla Jagody dzięki której mogliśmy wziąć udział w zlocie w miniaku
poniżej fotka z chwili dla której opłaca się zostać na zlocie do końca - monsterk i dziesio w czasie walki na trochę innej macie
jak widać zawodnicy sumo także wchodzą do mini
Zlot wypas. Pomysł wykorzystania radia dla nawigacji rajdowej super, mam nadzieję że stanie się sposobem na wniesieniem energii także w kolejne rajdy zlotowe no chyba że Wawa opatentowała temat
Dzięki za pełne emocji chwile !
pozdrowienia i podziękowania dla organizatorów oraz dla Jagody dzięki której mogliśmy wziąć udział w zlocie w miniaku
poniżej fotka z chwili dla której opłaca się zostać na zlocie do końca - monsterk i dziesio w czasie walki na trochę innej macie
jak widać zawodnicy sumo także wchodzą do mini
- Załączniki
-
- Zdjęcie043.jpg (53.11 KiB) Przejrzano 1119 razy
Tczew też dojechał, pocisk spisał się na medal, żadne narzędzia nie były potrzebne prucz oleju dziękujemy wszystkim za fajną zabawę i za gadżety, było naprawdę super zwiedzilismy calutką Warszawę i mamy pełno fajnych fotek
pozdrawiamy Ida i Marcin
pozdrawiamy Ida i Marcin
- m.t.design
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Mam nadzieję, że ustanowienie rekordu 44 MINi choć pewnie było kiedyś na innych imprezach więcej, choćby IMM, pobudzi inne nowe zloty na pobijanie tego rekordu i za kilka lat spotkamy się na imprezie wielokrotnie większej....
Podziękowania za współpracę dla wszystkich aktywnych zlotowiczów i organizatorów.
Mi się podobało, jestem zadowolony i dumny
Prośba o wysyłanie fajnych fotek do dokumentacji którą właśnie budujemy
materiały wysyłajcie na design@tyminski.art.pl
jeśli macie ich dużo to- jeśli to nie kłopot podeślijcie na płytce CD
na mój adres Marcin Tymiński
Piaseczno 05-500
Ul Jana Pawła II 29 m 30
Ogłaszam jeszcze jeden po zlotowy konkurs
Za najlepszą fotką można wygrać T-shirt
Podziękowania za współpracę dla wszystkich aktywnych zlotowiczów i organizatorów.
Mi się podobało, jestem zadowolony i dumny
Prośba o wysyłanie fajnych fotek do dokumentacji którą właśnie budujemy
materiały wysyłajcie na design@tyminski.art.pl
jeśli macie ich dużo to- jeśli to nie kłopot podeślijcie na płytce CD
na mój adres Marcin Tymiński
Piaseczno 05-500
Ul Jana Pawła II 29 m 30
Ogłaszam jeszcze jeden po zlotowy konkurs
Za najlepszą fotką można wygrać T-shirt
- icemac
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
dzięki za zabawę, śpiewy pod oknami, miłą atmosferę
Pozdrawiamy
Pozdrawiamy
Się zmienia ... Clubman + MM = mają się dobrze
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
My dotarliśmy do domu o 22:00, na trasie ruch był niewielki, więc podróż zajęła nam zaledwie trzy i pół godziny.
Dziękujemy Warszawiakom za wspaniały weekend, co prawda w pokojach nie było Canal+ (może dlatego, że nie było telewizorów? ), ale przy takiej ilości atrakcji nie sposób byłoby usiedzieć w pokoju.
Bawiliśmy się naprawdę świetnie, zdobywanie sztabek (mamy aż trzy - przy tej okazji dziękujemy Markowi za srebro ) było nie tylko fajną zabawą, ale też super pomysłem i nawiązaniem do Italian Job.
Gratulujemy doskonałej organizacji i pomysłowości, mógłbym tak jeszcze długo rozpisywać się nad tym, że zrobiliście kawał dobrej roboty (Warszawkiej roboty ) i wyszło Wam świetnie, ale już mi się nie chce
Może ten nowatorski pomysł z radionawigacją, stanie się początkiem cylku imprez pod nazwą np. WroclawJob
Pozdrawiamy
Dziękujemy Warszawiakom za wspaniały weekend, co prawda w pokojach nie było Canal+ (może dlatego, że nie było telewizorów? ), ale przy takiej ilości atrakcji nie sposób byłoby usiedzieć w pokoju.
Bawiliśmy się naprawdę świetnie, zdobywanie sztabek (mamy aż trzy - przy tej okazji dziękujemy Markowi za srebro ) było nie tylko fajną zabawą, ale też super pomysłem i nawiązaniem do Italian Job.
Gratulujemy doskonałej organizacji i pomysłowości, mógłbym tak jeszcze długo rozpisywać się nad tym, że zrobiliście kawał dobrej roboty (Warszawkiej roboty ) i wyszło Wam świetnie, ale już mi się nie chce
Może ten nowatorski pomysł z radionawigacją, stanie się początkiem cylku imprez pod nazwą np. WroclawJob
Pozdrawiamy
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
TEL. 606-877-927
Miło było Was wszystkich gościć dziękujemy za obecność i cieszymy się że spodobała się wam konwencja zlotowa a to dopiero początek sezonu zlotowego i wyścigowego w tym bardzo ważnym roku dla Mini. Pamiętajcie że ta ekipa stoi również za Mini Racing Weekend Wroooooommmmmmmmmmmmmmm