Mini Cooper dla panów czy dla pań ?

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

Mini Cooper - wprost stworzony dla:

Kobiet
17
16%
Mężczyzn
9
8%
Wszystkich zapaleńców
83
76%

Liczba głosów: 109

Voyth

Re: Mini Cooper dla panów czy dla pań ?

Post autor: Voyth »

Wujek_sknerus pisze:generalnie wszystkie małe samochody są "określane" mianem auta dla kobiet... tak to już sobie jakoś ludzie w głowach poukładali, a że geje teoretycznie lubią to co kobiety to... dopiszcie sobie sami :D

Dla mnie generalnie nie ma czegoś takiego jak samochody dla kobiety czy facetów...

To co powiedzieć jak widzimy żółtego Hummera H2 i za sterami facet... to dopiero musi być gej :mrgreen: Od MINI z daleka ze stereotypami :razz:
Voyth

Post autor: Voyth »

Kupili sobie mały samochód, bo duże rzeczy już mają :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
hello
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto: '96 Sportspack
Kontakt:

Post autor: hello »

Normalnie boki zrywać :roll:
137jastr
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: MCS R56

Post autor: 137jastr »

PiterGehry pisze:W sumie zaczyna mnie to trochę irytować :roll:
Zawsze uważałem, że Mini Cooper jest "męskim" autem, a w najgorszym przypadku autem jak najbardziej UNI :twisted: :mrgreen: A tu, pośród zwykłych śmiertelników autko uchodzi za furę dla kobiet.... Co Wy o tym sądzicie? Coraz więcej facetów twierdzi, że tym jeżdżą tylko kobitki :roll:
Czy Mini Cooper, jest raczej dla kobiet, raczej dla facetów, czy jest kultowym autkiem dla wszystkich? ustalmy to raz na zawsze :cool:

Proszę o opinie :D

Mini (Austin, Morris) = ponad 1600 wygranych rajdów (Aaltonen, Hopkirk & Co.) LEGENDA...lata 60-70, wtedy też tak mawiano...że dla kobiet, tak mawiali ci co musieli uznać wyższość Mini (0,6 tony) nad ich różnymi 1,5 tonowymi ‘wozami’(sic!)
Wszystko to wskrzesiło MC, MCS bmw...a komentarze...zwykłych śmiertelników...ha haaaa, wszyscy potrafią ‘gadać’, a jeżdzi MC, MCS_em nie wiele osób...bo demokracja JEST DLA KAŻDEGO, ale...nie dla WSZYSTKICH.
BORLA Stainless Steel Cat-Back™System,M7 direct Flow Intercooler (DFIC2),M7 DFIC exit Scoop,M7 15% supercharger Pulley,ALTA intake System Cold Air,JCW front Strut brace,CUSCO rear Strut brace,EBC Brakes,ORCIARI bonnet vents scoops.
______
Saluti
Awatar użytkownika
minigjj
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: minigjj »

A ja dlatego właśnie kupiłem miniaka, żeby pozdrawiać na drodze laski w mini ;)

I gdy to mówie kumplom, dostaje w łeb od mojej dziewczyny:)
Wtedy jej tłumacze, że nie że w mini tylko w MINI :D
I wtedy dostaje drugi raz..lol

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!
Awatar użytkownika
gisioo
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: gisioo »

A ja gdy zobaczylem po raz pierwszy mini to powiedzialem sobie ze kiedys bede takim MINI jezdzil :!: Tak sie stalo i bardzo sie z tego ciesze :mrgreen:
Pozdrawiam wszystkich zapalencow mini :wink:
Awatar użytkownika
TRIP
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

Post autor: TRIP »

Ludzie skąd wy bierzecie takie problemy jeśli komuś podoba mu się MINI to niech kupuje nie zważając na to co powiedzą inni jakie to ma znaczenie, kupicie BMW będziecie uważani za drecha, kupicie Mercedesa będziecie nazywani dorobkiewiczami.

Jeśli ktoś mam problemy z poczuciem własnej męskości niech uda się do terapeuty bo żadna sonda mu nie pomoże bo i tak gdzieś znajdzie się jakiś zazdrośnik skłonny do takich lub innych opinii
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Post autor: flapjck1 »

trip :)

czillaut :)

mlody jestes jeszcze masz nieukierunkowana orientacje seksualna :)
wyrobisz sie hehehe :)

:lol:
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Phantomas

Post autor: Phantomas »

a to przecież żadny problem :twisted:
Jednak kwestia podejścia zwykłych śmiertelników jest wyczuwalna :) Opozycja, dotychczas ukierunkowana na określanie MINI autem kobiecym, po pojedynku na drodze czuje respekt - bezcenny był widok łysej spakowanej glacy w skórze w bmw jakimś tam, co na światłach chciał sobie ze mną solówkę zrobić.... panna obok niego miała pewnie niezły polew, gdy gościu już na starcie wąchał zapach moich spalin :mrgreen:
Ci, którzy pierwszy raz na oczy widzą, najpierw wyśmiewają - określając Mini babskim autem, ale po przestudiowaniu parametrów i jeździe testowej, wracają zawiedzeni do swoich fordów, opli etc etc. hehe... Ogólnie reakcje są skrajne - od miłości od pierwszego wejrzenia po nienawiść szczególnie, gdy "ten UNI brzdąc zostawia ich daleko w tyle"....

Gdy pierwszy raz zobaczyłem MINI - wiedziałem - to bedzie moje auto. I nim też zostało... A to czy "znawcy" uważają je za babskie czy nie... nie robi na mnie wrażenia. Liczy się komfort jazdy !! Zdecydowanie lepiej mi się jeździ Mini niż mercedesem klasy C. :cool: Dźwięk silnika i wrażenia podczas jazdy to jest to dlaczego to auto warto mieć - bez względu na opinie zakompleksionych panów "specjalistów w dziedzinie męskich i damskich aut".... Pozdrowienia dla fanów MINI i Mini. :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2010, 16:51 przez Phantomas, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Post autor: flapjck1 »

pamietajcie ze Mini jest brytyjskie a MINI ma korzenie brytyjskie

jako fani musimy umiec odroznic modrzew i wykazac sie angielskim poczuciem humoru

jestesmy angielskimi dzentelmenami i lady's

styl zobowiazuje
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Awatar użytkownika
dawid
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

Post autor: dawid »

PiterGehry pisze: Liczy się komfort jazdy !!

:lol: :lol: chyba ci sie auta pomylily!
R60 | since 2006.
speedfight

Post autor: speedfight »

Fabryki MINI sa w Oxfordzie i w Niemczech! Bez przewag w której produkują więcej.A poza tym wszystkie BMW tez nie są składane w Niemczech... I nie da sie mówić o tym aucie ze to nie beemka
alan
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: alan »

U nas w miescie to auto tylko dla kobiet, na 10 Mini 11 Kobiet :mrgreen:
Ale zuwazylem sympatyczna rzecz ze zawsze one do mnie machają :twisted:
Dobrze byc jedynym facetem w Mini :mrgreen:
ja_ja

Post autor: ja_ja »

alan pisze:U nas w miescie to auto tylko dla kobiet, na 10 Mini 11 Kobiet :mrgreen:
Ale zuwazylem sympatyczna rzecz ze zawsze one do mnie machają :twisted:
Dobrze byc jedynym facetem w Mini :mrgreen:

<na 10 Mini 11 Kobiet -------> DAJE SIĘ ŁATWO ZAUWAŻYĆ KRYZYS w Twoim mieście!
ODPOWIEDZ