Wywnioskowałeś:Dodatkowo, tylne 6x9 są dwucewkowe.
Świetnie.Jeśli jeden głośnik wyposażony w dwie cewki uważasz jako dwa głośniki to ja gratuluje pomysowości.
A żebyś nie musiał nic rozbierać, załącznik.
Wywnioskowałeś:Dodatkowo, tylne 6x9 są dwucewkowe.
Świetnie.Jeśli jeden głośnik wyposażony w dwie cewki uważasz jako dwa głośniki to ja gratuluje pomysowości.
W R53 mam H/K z R56 zwykłehello pisze:w R56 będziesz miał chyba inne głośniki niż w tym R53
Nie tłumacz siępididi pisze:Głośników jest osiem, kanałów jest 10, dlatego wspomniałem o tylnych dwudrożnych.
Czyli po prostu kolejny fail.
Nieźle nieźle...pididi pisze: 4x na górze za jedną maskownicą.
naprawdę widzisz sens w tym zdaniu ?speedfight pisze:to nie dwa głośniki To po prostu GŁOŚNIK DWUDROŻNY GENERUJĄCY TE SAME TONY.
Taka jest prawidłowa nazwa głośnika...domino1985 pisze:naprawdę widzisz sens w tym zdaniu ?speedfight pisze:to nie dwa głośniki To po prostu GŁOŚNIK DWUDROŻNY GENERUJĄCY TE SAME TONY.
miałem się nie udzielać w tym OGŁOSZENIU, ale rozbawiła mnie ta do niczego nie prowadząca kłótnia o głośnikach
zresztą co ja tu mogę, mam tylko 5 głośników ... w tym dwa 2-drożne
Ty już w ogóle nie pisz bo mnie krew zalewa... lepiej jak masz tyle czasu żeby pisać o pierdołach to wklej fotki pięknego R56 "S", chyba, że jest brudny, nie masz czasu, nie masz aparatu, nie masz samochodu...zresztą miałem juz nie pisac w tym temacie...
Np. w postaci kondensatora? Bo jest.flapjck1 pisze: uznam to za zespol glosnikow jak bedzie toto mialo pasywna/aktywna zwrotnice i kazdy z nich bedzie w oddzielnym koszu
A wiesz pofatyguję się w ten sposób że na pewno nie zobaczysz tych fotekAleXander pisze:W
Ty już w ogóle nie pisz bo mnie krew zalewa... lepiej jak masz tyle czasu żeby pisać o pierdołach to wklej fotki pięknego R56 "S", chyba, że jest brudny, nie masz czasu, nie masz aparatu, nie masz samochodu...