YOGI BABU, dokładnie tak, może POS polecimy na 10 bryczek - to by było coś
zainicjowanie Wiosny na Wsiawce...
tylko jeśli będzie utrzymana pogoda oczywiście , NA LODZIE I SOLI NIE TAŃCZĘ !!!
Witam, ja proponuje w poniedziałek 28.02 Marywilska 44 o 19:30, będzie można wystartować w sprincie, więcej info na http://www.ak-centrum.pl/ , trzeba zadzwonić i się dopytać. Ja będę. Ktoś jeszcze chętny? Pozdrawiam Asia
Wiem, że napewno civic club będzie. Może i my byśmy się pokazali? Można to połączyć z jakimś nocnym przejazdem przez Warszawę 28.02 poniedziałek Marywilska 44 godzina 19:30
Lista chętnych na spotkanie:
1. Diablica (MINI One '04)
2. AleXander
3.
kopiować i się dopisywać, może się zbierze z 10 Miniaczków?
Jest duży kłopot z zapisaniem się ( bardzo dużo chętnych!!!), trzeba wcześniej rezerwować, najlepiej tydzień wcześniej wpaść, polukać o co KAMAN i zapłacić za NEXT WEEK, jest limit 60 furmanek i mają podobno komplet co tydzień.
Hej ja też się piszę, tylko czy sobota czy pn.? tak jak rado napisał może być problem z zapisaniem na pn. chociaż ja i tak nie będę startował bo mini odmawia posłuszeństwa
Ja bym chetnie wystartowala ale nie mam kasku. Ja slyszalam ze tam zapisy sa od 19:30do chyba 21 i platne przed wyscigiem danego dnia. Trzeba miec wazne ubezpieczenie auta, oczywiscie prawo jazdy, ubezpieczenie nnw, wazny przeglad tech i auto musi przejsc test glosnosci. Moze jakies Panie chetne? Jest klasa Pan. Ja bede w poniedzialek i chce wystartowac jesli tylko ogarne kask, moze ktos z forumowiczow ktorzy beda w poniedzialek na marywilskiej bedzie mial uzyczyc kask? Zapraszam do zoorganizowania sie ekipa np w centrum w pon ok 19. Przepraszam za brak polskich znakow, pisze z telefonu. Pozdrawiam Asia