PROBLEMY Z FORUM
Moderator: flapjck1
- dziesio
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Re: PROBLEMY Z FORUM
cukier drogi ostatnio, wiec kto slodzi ten bogaty
co do problemow z forum, to systematycznie powinno byc coraz lepiej. Dawajcie prosze znac, jesli cos nie bedzie smigalo.
[edit] no i zapomnialem, ale forum dziala juz pod dawnym adresem forum.mini.org.pl
co do problemow z forum, to systematycznie powinno byc coraz lepiej. Dawajcie prosze znac, jesli cos nie bedzie smigalo.
[edit] no i zapomnialem, ale forum dziala juz pod dawnym adresem forum.mini.org.pl
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Ja taki po prostu jestem, miły i bogaty...(wewnętrznie)
ale dobrze mnie rozszyfrowałeś Maćko, trzeba się godnie pożegnać - więc "na miło" lecę
ale dobrze mnie rozszyfrowałeś Maćko, trzeba się godnie pożegnać - więc "na miło" lecę
Leyland Mini Clubman
dziesio, nie chciałem Cię urazić. Nie wiem kto przejął po kim i czym się zajmuje - nie piszecie o tym. W ogóle forum wygląda jakby istniała jeszcze jedna jego część, do którego tylko wybrani, na niejawnych zasadach mieli dostęp... Jestem na tym forum ledwo pół roku i obserwuję zachowania, a później na ich podstawie wyciągam wnioski.
Wniosek o "amatorskim hostingu" wynikał z tego, że przez kilka tygodniu forum było dostępne pod adresem team.pld-linux.org/~dziesio, czyli po dupie dostały indeksy na googlu, a dostęp do strony był po prostu... obciachowy (no i linki z "ulubionych" nie działały ). Cieszę się, że udało Ci się poprawić adresy (10 minut?) i życzę jak największej ilości funkcjonalności... może w końcu uda się włączyć szybkie cytowanie, szybką odpowiedź, IMG-i i tego typu ficzery, które są na forum, tylko z jakiegoś powodu ktoś je ubił...
Wniosek o "amatorskim hostingu" wynikał z tego, że przez kilka tygodniu forum było dostępne pod adresem team.pld-linux.org/~dziesio, czyli po dupie dostały indeksy na googlu, a dostęp do strony był po prostu... obciachowy (no i linki z "ulubionych" nie działały ). Cieszę się, że udało Ci się poprawić adresy (10 minut?) i życzę jak największej ilości funkcjonalności... może w końcu uda się włączyć szybkie cytowanie, szybką odpowiedź, IMG-i i tego typu ficzery, które są na forum, tylko z jakiegoś powodu ktoś je ubił...
- dziesio
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
alez ja sie nie obrazam a tym bardziej nie czuje urazonym.
Nie lubie tylko, jak ktos mowi jakie co jest proste (choc moze i jest), jesli nie zna okolicznosci w jakich cos jest robione. Czasami projekt nie jest zalezny tylko od jednej osoby (a ludzie maja urlopy, sa chorzy, nie maja czasu), co powoduje to, ze moze nastapic przestoj. W tym momencie bylo do wyboru albo wylaczyc forum na tydzien albo dac dostep z brzydko wygladajacym aliasem. Uznalem, ze ta druga opcja bedzie mniej uciazliwa, a z tym googlem bym tak nie demonizowal - raz, ze jak indeksowal tak pare lat, to pare dni mu roznicy wielkiej nie zrobi, a dwa, ze nie walczymy o zlota patelnie, choc faktem jest, ze podejscie malo profesjonalne.
bugi beda systematycznie dodawane a feature'y usuwane (albo na odwrot) zgodnie z zapotrzebowaniami uzytkownikow.
Nie lubie tylko, jak ktos mowi jakie co jest proste (choc moze i jest), jesli nie zna okolicznosci w jakich cos jest robione. Czasami projekt nie jest zalezny tylko od jednej osoby (a ludzie maja urlopy, sa chorzy, nie maja czasu), co powoduje to, ze moze nastapic przestoj. W tym momencie bylo do wyboru albo wylaczyc forum na tydzien albo dac dostep z brzydko wygladajacym aliasem. Uznalem, ze ta druga opcja bedzie mniej uciazliwa, a z tym googlem bym tak nie demonizowal - raz, ze jak indeksowal tak pare lat, to pare dni mu roznicy wielkiej nie zrobi, a dwa, ze nie walczymy o zlota patelnie, choc faktem jest, ze podejscie malo profesjonalne.
bugi beda systematycznie dodawane a feature'y usuwane (albo na odwrot) zgodnie z zapotrzebowaniami uzytkownikow.
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
dziesio , ale informuj jak coś ma sie dziac zeby zaskoczen nie było
tak jak na stronie głównej o zlotach
wiesz ja sie denerwowałem bo nie mogłem sie zalogowac, a obiecałem czesci wysłac ...tylko jak sie dostac do pw jak forum odrzuca....
tak jak na stronie głównej o zlotach
wiesz ja sie denerwowałem bo nie mogłem sie zalogowac, a obiecałem czesci wysłac ...tylko jak sie dostac do pw jak forum odrzuca....
dziesio - prośba o małą zmianę aby tytuł strony zaczynał się od tytułu topiku w którym aktualnie jesteśmy a nie tak jak teraz jest "Forum MINI Klub Polska :: Zobacz temat - ..."
Jak jest kilka kart otwartych to nie wiadomo który topic jest który
g00dMan pisze:dziesio - prośba o małą zmianę aby tytuł strony zaczynał się od tytułu topiku w którym aktualnie jesteśmy a nie tak jak teraz jest "Forum MINI Klub Polska :: Zobacz temat - ..."
Taaak! Polać mu!
@ dziesio
podziękował
podziękował
- wujazz22
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Hej czy też macie taki kłopot że po zalogowaniu się na forum i kliknięciu pokaż posty od ostatniej wizyty za każdym razem (choć widać później że pojawiły się nowe) wyświetla "Nie znaleziono tematów ani postów pasujących do Twoich kryteriów"
wydaje się że u mnie działa poprawnie.
Sprawdzałeś na innych przeglądarkach?
Sprawdzałeś na innych przeglądarkach?
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
proponuje wykasowac ciasteczka
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- wujazz22
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
racja w pracy działa ok wiec to wina ciastek Dzięki za podpowiedz
- dziesio
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
malu update: dzisiejszy fuckup byl zwiazany z problemem konfiguracji forum, ktory zabijal baze danych. Dokonalem pare zmian, teraz powinno to dzialac stabilnie. Tak czy inaczej trwaja prace nad przejsciem na nowy silnik.
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Jak mnie wku**** to podwojne logowanie juz... Czy tego sie nie da wyeliminowac??
- drszajba
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
u mnie działa bez problemu, loguje się automatycznie przy każdej wizycie, używam ff 4.0
wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer ? Ja, Beierhund das Oder die Flieperwaldt gersput!