II Eliminacja YTP (8-10lipca)
Moderator: flapjck1
Re: II Eliminacja YTP (8-10lipca)
Ja bym też reflektował pn-nd, już wcześniej się Benemu przypominałem, ale widze że tym razem straszny ścisk chyba bedzie - wyszło mi 10 osób już w piątek
na chwilę obecną zarezerwowany jest jeden domek. Tak inforamcyjnie , i nie moge sie dodzwonic o drugi dzisiaj .
Czasem na drodze spotykam prawdziwych szaleńców...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
Kto nie był niech żałuje
Dzięki za towarzystwo!!!
Dzięki za towarzystwo!!!
- Załączniki
-
- Bild033.jpg (76.02 KiB) Przejrzano 3134 razy
-
- Bild032.jpg (63.26 KiB) Przejrzano 3134 razy
-
- Bild029.jpg (85.88 KiB) Przejrzano 3134 razy
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
ehhh już w domu, taki byłem nakręcony że rąbnąłem trasę Poznań-Gdańsk w 3h
jak się ogarnę to coś więcej skrobnę bo weekend był naprawdę wspaniały i deko nas wymęczył
i racja co pisze vergasser - kto nie był niech żałuje bo było na wypasie
jak się ogarnę to coś więcej skrobnę bo weekend był naprawdę wspaniały i deko nas wymęczył
i racja co pisze vergasser - kto nie był niech żałuje bo było na wypasie
i ja już w domku po drodze przygoda z oponą
ale po kolei
na niedzielnych jadach, moje wiekowe i styrane 4letnim upalaniem po torach opony dostały ponownie mocno w kość, na jednej z nich wyszedł balon co niestety uniemożliwiło mi dalsze jazdy,
założony zapas i jazda do warszaffki ale po drodze na autostradzie coś zaczęło tłuc po kierownicy i nagle druga opona poszła w strzępy, Waldi poratował mnie drugim zapasem i już bez przygód dojechałem do domku!!
w końcu przyszedł moment na zmianę opon
cały weekend super, mnustwo upalania i zabawy, morze piwa
all day, all night ................ wtf
ale po kolei
na niedzielnych jadach, moje wiekowe i styrane 4letnim upalaniem po torach opony dostały ponownie mocno w kość, na jednej z nich wyszedł balon co niestety uniemożliwiło mi dalsze jazdy,
założony zapas i jazda do warszaffki ale po drodze na autostradzie coś zaczęło tłuc po kierownicy i nagle druga opona poszła w strzępy, Waldi poratował mnie drugim zapasem i już bez przygód dojechałem do domku!!
w końcu przyszedł moment na zmianę opon
cały weekend super, mnustwo upalania i zabawy, morze piwa
all day, all night ................ wtf
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)
Beny ma lepsze zdjęcie hehe.
A ja jeszcze po drodze musiałem sprawdzić, bo nie dawało mi to spokojnie jechać - śruba trzymająca pokrywę gaźnika utkwiła w gardzieli miedzy dyfuzorem a scianką - na szczęście nie przeleciała
Galeria Agniess
Galeria Adam Aleksandrowicz
A ja jeszcze po drodze musiałem sprawdzić, bo nie dawało mi to spokojnie jechać - śruba trzymająca pokrywę gaźnika utkwiła w gardzieli miedzy dyfuzorem a scianką - na szczęście nie przeleciała
Galeria Agniess
Galeria Adam Aleksandrowicz
- Załączniki
-
- 269630_220960267942308_100000850103695_622992_6125075_n.jpg (71.72 KiB) Przejrzano 3091 razy
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
dotarliśmy z tadkiem do krakowa, ja też dziękuję za wyborne towrzystwo, imprezy po bandzie i udane ściganie
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979
Jak wszyscy to wszyscy- też dotarłem już do domu po dłuuugich 7 minutach jazdy
Czasem na drodze spotykam prawdziwych szaleńców...
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Załączniki
-
- DSC_7606.JPG (95.85 KiB) Przejrzano 2969 razy
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
to te https://picasaweb.google.com/Fiat126pRa ... 0772435138 kraty co to wam podwedzili?
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
krat było ze 4
i znikały w tempie błyskawicy
i znikały w tempie błyskawicy
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)
ja również dziękuję wszystkim za mega zabawe, było wesoło i klimatycznie ... a teraz czas zbierać na advany
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Ogarnąłem się to coś skrobnę, ale co tu gadać co tu pisać...
Impreza jak przystało na Youngtimerparty wypaliła po raz kolejny i pod względem organizacyjnym jak i pogodowym.
Próby delikatnie zmodyfikowane w stosunku do tych z pierwszej edycji, co dało w zasadzie równe szanse dla tych którzy w nie mogli uczestniczyć.
Pogoda... ehh.. patelnia ok 30st i lejący się z nieba żar..czyli pięknie
Odpalamy klimy w miniakach i na próby
Delikatnie mniejsza frekwencja (ok.85) niż w czasie pierwszej edycji (ok.100) pozwala na większy luz i mniejsze kolejki przed każdą z prób... w zasadzie nieraz to ich brakowało bo nie było kiedy odpocząć
Po zrobieniu mniej więcej połowy prób ok 14 wcinamy obiadek nabieramy sił i dokończamy resztę kręcąc całkiem fajne czasy w stosunku do innych marek.
Szybkie ogarnięcie prób pozwala na ich ukończenie przez wszystkie miniaki a także zaprzyjaźnione ekipy ok 16 i przechodźmy do.. podliczania cennych sekund wyniki znacie choć oficjalne pewnie niedługo pojawią się na stronie organizatora.
A póżniej ? a później to jak pisali wcześniej było bardzo miło tak miło że w wybornych humorach odbieramy 1 dzbanek w A-1000 i 3 dzbanki w A-1600
Niedzielne przejazdy to jak zwykle wisienka na torcie ale podwójna bo A-1600 łączą z B-1400 także mamy w grupie 3 Swifty, Polo, Uno
W pierwszym wyścigu Piotr tnie się z jednym Swiftem i z nim wygrywa, trzecia pozycja jest moja z delikatną ucieczką przed Augustem
Druga runda podobna z różnicą taką że August nie oddaje mi 3 miejsca do końca a Piotr ponownie wygrywa ze Swiftem - było zacnie bo walka była do końca (jak August udostępni film to wrzucimy)
Litra wygrywa Beny przed znanym i lubianym Tomkiem z Fiata 127 (w obu wyścigach)
Impreza po raz kolejny bardzo miła i można szczerze powiedzieć że na stałe wpisuje się w kalendarz sezonowym upalanek.
Pozostaje czekać na III rundę kończącą sezon 24-25 września i już wiem że będzie podobnie na wypasie także szykujcie maszyny !
YTP filmik 2:53 Mikołaj w swoim bolidzie w fajnym zwolnieniu ( WTF?!? )
Impreza jak przystało na Youngtimerparty wypaliła po raz kolejny i pod względem organizacyjnym jak i pogodowym.
Próby delikatnie zmodyfikowane w stosunku do tych z pierwszej edycji, co dało w zasadzie równe szanse dla tych którzy w nie mogli uczestniczyć.
Pogoda... ehh.. patelnia ok 30st i lejący się z nieba żar..czyli pięknie
Odpalamy klimy w miniakach i na próby
Delikatnie mniejsza frekwencja (ok.85) niż w czasie pierwszej edycji (ok.100) pozwala na większy luz i mniejsze kolejki przed każdą z prób... w zasadzie nieraz to ich brakowało bo nie było kiedy odpocząć
Po zrobieniu mniej więcej połowy prób ok 14 wcinamy obiadek nabieramy sił i dokończamy resztę kręcąc całkiem fajne czasy w stosunku do innych marek.
Szybkie ogarnięcie prób pozwala na ich ukończenie przez wszystkie miniaki a także zaprzyjaźnione ekipy ok 16 i przechodźmy do.. podliczania cennych sekund wyniki znacie choć oficjalne pewnie niedługo pojawią się na stronie organizatora.
A póżniej ? a później to jak pisali wcześniej było bardzo miło tak miło że w wybornych humorach odbieramy 1 dzbanek w A-1000 i 3 dzbanki w A-1600
Niedzielne przejazdy to jak zwykle wisienka na torcie ale podwójna bo A-1600 łączą z B-1400 także mamy w grupie 3 Swifty, Polo, Uno
W pierwszym wyścigu Piotr tnie się z jednym Swiftem i z nim wygrywa, trzecia pozycja jest moja z delikatną ucieczką przed Augustem
Druga runda podobna z różnicą taką że August nie oddaje mi 3 miejsca do końca a Piotr ponownie wygrywa ze Swiftem - było zacnie bo walka była do końca (jak August udostępni film to wrzucimy)
Litra wygrywa Beny przed znanym i lubianym Tomkiem z Fiata 127 (w obu wyścigach)
Impreza po raz kolejny bardzo miła i można szczerze powiedzieć że na stałe wpisuje się w kalendarz sezonowym upalanek.
Pozostaje czekać na III rundę kończącą sezon 24-25 września i już wiem że będzie podobnie na wypasie także szykujcie maszyny !
YTP filmik 2:53 Mikołaj w swoim bolidzie w fajnym zwolnieniu ( WTF?!? )