Zamiana listwy nie pomogła, czy nie zmieniałeś?
Jestem na etapie poszukiwania nowej listwy i nowego światła stop - środkowego, bo to które jest było naprawiane domowymi sposobami:(
żarówki wstecznego
- jrock7
- Wiarus
- Posiadane auto: R55 Cooper D
Re: żarówki wstecznego
..tak naprawde to wsteczny przepalal mi sie jak bylo b.mokro, wiec nie chcialo mi sie wymieniac listwy.. brakowalo mi zreszta sily zeby temat zaglebic - a potem One juz poszedl do ludzi...
- Yazek
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MC R55
W MCS nie ma tego problemu? Może w nowszych modelach też zażegnano?
Jeśli nie to może po tygodniu posiadania ONE czas zmienić na MCS:P?
Słyszałem o mankamencie "psucia się" wszystkiego co jest na tylnej klapie i cierpliwie chce to przetrwać, niestety trudniej z pozyskaniem części. Cierpliwości potrzeba, a jak wiadomo jak coś jest nowo kupione to chciałoby się wszystko na raz zrobić.
W temacie wstecznego - jak już lampka zabłyśnie napisze co było przyczyną.
Jeśli nie to może po tygodniu posiadania ONE czas zmienić na MCS:P?
Słyszałem o mankamencie "psucia się" wszystkiego co jest na tylnej klapie i cierpliwie chce to przetrwać, niestety trudniej z pozyskaniem części. Cierpliwości potrzeba, a jak wiadomo jak coś jest nowo kupione to chciałoby się wszystko na raz zrobić.
W temacie wstecznego - jak już lampka zabłyśnie napisze co było przyczyną.
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2011, 13:10 przez Yazek, łącznie zmieniany 1 raz.
- jrock7
- Wiarus
- Posiadane auto: R55 Cooper D
..mysle, ze odrazu nie musisz skakac na MCS (mimo, ze roznica jest kosmiczna) - ale warto zainwestowac w polifta, gdzie wiekszosc mankamentow pierwszej serii zostalo naprawionych
- Yazek
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MC R55
W moim wypadku czujnik na skrzyni, nie był to jakiś gigantyczny koszt, dokładnie nie powiem ponieważ w jednym czasie wymieniałem kilka elementów.
Yazek