Maxi problem w Mini
Re: Maxi problem w Mini
Objaw jest taki pedał w podłogę i raz na jakiś czas chwilowy brak mocy i po sekundzie dalej przyspiesza.
-
- Wiarus
- Posiadane auto:
troche tego pojac nie moge jak w nowym samochodzie moze co chwile brakowac mocy... chyba ze mowimy o turbo dziurze 

There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
- zimonK
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: R56 Cooper S 13'
Też na początku zakładałem turbodziurę, ale kolega wydaje się bardziej ogarnięty, więc od razu odrzuciłem tę wersję 

Szymon
Nie no Panowie nie załamujcie mnie:p Wiem co to jest turbo dziura, ale w tym przypadku auto szarpie jakby ruszała nim osoba nie potrafiąca puszczać sprzęgła, tylko dzieje się to na biegu 3/4 np. Dość nieprzyjemna sprawa, szczególnie przy wyprzedzaniu.
U mnie jest to samo ale auto po programie.
Auto też rocznikowo 2011.
Myślałem,że to wina programu a teraz to już głupieję.
Byłem w BMW i żadnych błędów komp nie wyłapał.
Auto też rocznikowo 2011.
Myślałem,że to wina programu a teraz to już głupieję.
Byłem w BMW i żadnych błędów komp nie wyłapał.

I jak tam sprawa wygląda? Ja niestety dopiero za miesiąc będę w Poznaniu i wtedy podjadę do serwisu, niestety nadal wada się pojawia;/
- zimonK
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: R56 Cooper S 13'
Wojtaszka napisz może do użytkownika Azrael. Pracuje w 4turbo, a tam robią dosyć sporo MINIaczy, więc może będzie wiedział co i jak
Wiem jeszcze, że jest ktoś u nas na forum z PromotoR'a, ale nie pamiętam jego nick'a 

Szymon
Mi podłączyli do kompa Miniaka ale nic nie znaleźli(żadnych błędów silnika). Klemy dokręcone, cewki ok, w pon wymieniam świece. Jak to nie pomoże to jadę do tunera.