BMW MCS R56 by Olo

Część forum poświęcona naszym Miniakom. Zanim założysz nowy post, zapoznaj sie z panującymi tu zasadami.

Moderator: flapjck1

Awatar użytkownika
Gibki Staruszek
Maniak
Maniak
Posiadane auto: mini 1000 ooooolala !!!

Re: BMW MCS R56 by Olo

Post autor: Gibki Staruszek »

naklejki wyglądają słabo :???: .... reszta git ... :mrgreen:
Olo

Post autor: Olo »

awaria przy matowieniu chromow… Modyfikacje zewnetrzne przciagaja sie…

Nowe Turbo od JCW, rozrzad, oleje v300 i filtry + ngk iridium line czekaja na swoja kolej...
Awatar użytkownika
Bzyq
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: MC R50

Post autor: Bzyq »

Masz super MINI :smile:
Fajne modyfikacje i oby tak dalej!
Przy okazji mam pytanie gdzie można załatwić taką naklejkę jaką masz na tylnej szybie - a jeszcze lepiej jakby się dało gdzieś załatwić taki znaczek na grill -> szukam tego już bardzo długo i nigdzie nie mogę znaleźć.
Bzyku
Olo

Tamta na tyl to naklejka klubowa robiona na zamowienie. Ta na grilu co byla juz gotowa naklejka. Kupowalem w chorzowie. Ale poszukaj sobie sklepow w czestochowie co tna folie albo szukaj stickerow i moze oni beda cos mieli. Rok temu byl szal du** na to :) wiec bylo pelno ja teraz sciaglem wszystko co bylo mozliwe bo nie chce miec nic na aucie
Awatar użytkownika
Bzyq
Swój Człowiek
Swój Człowiek

Dokładniej to chodzi mi o coś takiego jak na załączonym obrazku. Naklejka swoją drogą ale taki znaczek mi się też marzy. Wiem co oznacza ale nie wiem nawet jak go/to wpisać w allegro/google..
Załączniki
Bez tytułu.png
Bez tytułu.png (11.2 KiB) Przejrzano 1563 razy
Bzyku
Brennt
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

Post autor: Brennt »

powiedz, ale tak szczerze - jak ty tym dajesz rade jezdzic?? jedno torowisko, jedno parkowanie na krawezniku i nie masz zderzaka...

fajnie to wyglada, tylko te naklejki troche jak u 13latki w pokoju, ale taki samochod to tylko postawic przed domem i ogladac :shock:
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
Awatar użytkownika
hello
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto: '96 Sportspack
Kontakt:

Post autor: hello »

Bzyq pisze:Dokładniej to chodzi mi o coś takiego jak na załączonym obrazku. Naklejka swoją drogą ale taki znaczek mi się też marzy. Wiem co oznacza ale nie wiem nawet jak go/to wpisać w allegro/google..
tu masz taki: http://www.motoringbadges.com/Badges6.html

to są badge magnetyczne + potrzebujesz magnetycznej podkładki, są takie zestawy do kupienia. sam używam (mój ulubiony "slow traffic, move right") i po roku rdzewieje, chociaż jeszcze nie odpadło nigdy, także żywotność kompletu szacuję na 1,5-2 lata
Awatar użytkownika
Bzyq
Swój Człowiek
Swój Człowiek

Dzięki!
Tego właśnie szukałem :grin:
Bzyku
Olo

Brennt pisze:powiedz, ale tak szczerze - jak ty tym dajesz rade jezdzic?? jedno torowisko, jedno parkowanie na krawezniku i nie masz zderzaka...

fajnie to wyglada, tylko te naklejki troche jak u 13latki w pokoju, ale taki samochod to tylko postawic przed domem i ogladac :shock:
Nie widze problemu z jezdzeniem :) nie jednym autem na jeszcze wiekszych glebach jezdze tutaj jest jeszcze wysoko.

Aktualnie czekam jeszcze na felgi 18x8 z oponami 215/35 z lekkim naciagiem i bedzie juz pelen komplet.

Co do naklejek to nie mam juz a to kwestia gustu. Naklejalem bo duzo po zlotach sie jezdzi i dostosowywuje sie do aktualnych trendow ;)
Olo

Dzisiaj odebralem wszelkie chromy z oklejania wyszlo super. Jak ktos potrzebuje dobra firme robiaca na najlepszych foliach za super kase to polecam:

http://www.carfashion.pl

Jeszcze bede jechal na oklejenie klamek i wlewu paliwa oraz przyciemnienie dachu szklanego na 90%.

W poniedzialek do odbioru mam lampy z Malowania na czarno srodka. Jakby ktos potrzebowal namiar to pisac nie trzeba wydawac 2tys na uzywki zeby miec ciemne klosze…

Teraz pozostaje czekac na nowe felgi z oponami oraz tajle z UK...
Olo

Do calosci doszlo:

Olej V300 5w40
Swiece NGK Iridium
FWszelkie filtry
Nowa uszczelka od kolektora
Uszczelka laczanca turbo z kolektorem
Nowe zamykanie wlewu paliwa
Przewody doprowadzajace i odprowadzajace olej od turbo wraz z uszczelkami i zimmerami
Napinacz rozrzadu

Wiecech grzechow nie pamietam :) jak sobie przypomne to sobie tutaj wspomne

W poniedzialek wrzuce fotki jak to wyszlo niesety na zimowych bialych seryjnych felgach ale coz zawsze cos...
Olo

Bzyq pisze:Dokładniej to chodzi mi o coś takiego jak na załączonym obrazku. Naklejka swoją drogą ale taki znaczek mi się też marzy. Wiem co oznacza ale nie wiem nawet jak go/to wpisać w allegro/google..
Ogolnie jest to logo ktorego uzywaja chlopaki z forum minitorque ;)
Awatar użytkownika
se7ven
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: Mini, Triumph Dolomite Sprint, Triumph TR7

Post autor: se7ven »

Olo pisze:W poniedzialek do odbioru mam lampy z Malowania na czarno srodka. Jakby ktos potrzebowal namiar to pisac nie trzeba wydawac 2tys na uzywki zeby miec ciemne klosze…
Jest na to atest?
Jak nie ma to trzeba policzyć dodatkowe wydatki nie tylko w PL
wolnossący 1,3 112KM/6700 , 138Nm/5197
Olo

se7ven pisze:
Olo pisze:W poniedzialek do odbioru mam lampy z Malowania na czarno srodka. Jakby ktos potrzebowal namiar to pisac nie trzeba wydawac 2tys na uzywki zeby miec ciemne klosze…
Jest na to atest?
Jak nie ma to trzeba policzyć dodatkowe wydatki nie tylko w PL
Nie ma i nie bedzie nie potrzebuje, lampa wyglada i swieci tak samo jak ta z czarnej edycji od mini. W usa maluja cale lacznie projektorem od soczewki efekt super nie patrza na atesty. Za granica tez nie patrza na atesty jak w skodzie nowej w niemczech jak byla zamawiana ktos przyciemnil szyby na 90%

Te wszystie atesty Tuv i inne shity mozna sobie miedzy ksiazki wsadzic. Pracuje przy atestach i jakosci wiec wiem jak to wyglada w rzeczywistosci. Papier wszystko przyjmie…
Mayon
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

Post autor: Mayon »

Olo pisze:Pracuje przy atestach i jakosci wiec wiem jak to wyglada w rzeczywistosci. Papier wszystko przyjmie…
ach ta szczerość...
ODPOWIEDZ