BMW MCS R56 by Olo
Moderator: flapjck1
- Gibki Staruszek
- Maniak
- Posiadane auto: mini 1000 ooooolala !!!
Re: BMW MCS R56 by Olo
naklejki wyglądają słabo .... reszta git ...
awaria przy matowieniu chromow… Modyfikacje zewnetrzne przciagaja sie…
Nowe Turbo od JCW, rozrzad, oleje v300 i filtry + ngk iridium line czekaja na swoja kolej...
Nowe Turbo od JCW, rozrzad, oleje v300 i filtry + ngk iridium line czekaja na swoja kolej...
- Bzyq
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MC R50
Masz super MINI
Fajne modyfikacje i oby tak dalej!
Przy okazji mam pytanie gdzie można załatwić taką naklejkę jaką masz na tylnej szybie - a jeszcze lepiej jakby się dało gdzieś załatwić taki znaczek na grill -> szukam tego już bardzo długo i nigdzie nie mogę znaleźć.
Fajne modyfikacje i oby tak dalej!
Przy okazji mam pytanie gdzie można załatwić taką naklejkę jaką masz na tylnej szybie - a jeszcze lepiej jakby się dało gdzieś załatwić taki znaczek na grill -> szukam tego już bardzo długo i nigdzie nie mogę znaleźć.
Bzyku
Tamta na tyl to naklejka klubowa robiona na zamowienie. Ta na grilu co byla juz gotowa naklejka. Kupowalem w chorzowie. Ale poszukaj sobie sklepow w czestochowie co tna folie albo szukaj stickerow i moze oni beda cos mieli. Rok temu byl szal du** na to wiec bylo pelno ja teraz sciaglem wszystko co bylo mozliwe bo nie chce miec nic na aucie
- Bzyq
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MC R50
Dokładniej to chodzi mi o coś takiego jak na załączonym obrazku. Naklejka swoją drogą ale taki znaczek mi się też marzy. Wiem co oznacza ale nie wiem nawet jak go/to wpisać w allegro/google..
- Załączniki
-
- Bez tytułu.png (11.2 KiB) Przejrzano 1563 razy
Bzyku
-
- Wiarus
- Posiadane auto:
powiedz, ale tak szczerze - jak ty tym dajesz rade jezdzic?? jedno torowisko, jedno parkowanie na krawezniku i nie masz zderzaka...
fajnie to wyglada, tylko te naklejki troche jak u 13latki w pokoju, ale taki samochod to tylko postawic przed domem i ogladac
fajnie to wyglada, tylko te naklejki troche jak u 13latki w pokoju, ale taki samochod to tylko postawic przed domem i ogladac
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
- hello
- Wiarus
- Posiadane auto: '96 Sportspack
- Kontakt:
tu masz taki: http://www.motoringbadges.com/Badges6.htmlBzyq pisze:Dokładniej to chodzi mi o coś takiego jak na załączonym obrazku. Naklejka swoją drogą ale taki znaczek mi się też marzy. Wiem co oznacza ale nie wiem nawet jak go/to wpisać w allegro/google..
to są badge magnetyczne + potrzebujesz magnetycznej podkładki, są takie zestawy do kupienia. sam używam (mój ulubiony "slow traffic, move right") i po roku rdzewieje, chociaż jeszcze nie odpadło nigdy, także żywotność kompletu szacuję na 1,5-2 lata
Nie widze problemu z jezdzeniem nie jednym autem na jeszcze wiekszych glebach jezdze tutaj jest jeszcze wysoko.Brennt pisze:powiedz, ale tak szczerze - jak ty tym dajesz rade jezdzic?? jedno torowisko, jedno parkowanie na krawezniku i nie masz zderzaka...
Aktualnie czekam jeszcze na felgi 18x8 z oponami 215/35 z lekkim naciagiem i bedzie juz pelen komplet.
Co do naklejek to nie mam juz a to kwestia gustu. Naklejalem bo duzo po zlotach sie jezdzi i dostosowywuje sie do aktualnych trendow
Dzisiaj odebralem wszelkie chromy z oklejania wyszlo super. Jak ktos potrzebuje dobra firme robiaca na najlepszych foliach za super kase to polecam:
http://www.carfashion.pl
Jeszcze bede jechal na oklejenie klamek i wlewu paliwa oraz przyciemnienie dachu szklanego na 90%.
W poniedzialek do odbioru mam lampy z Malowania na czarno srodka. Jakby ktos potrzebowal namiar to pisac nie trzeba wydawac 2tys na uzywki zeby miec ciemne klosze…
Teraz pozostaje czekac na nowe felgi z oponami oraz tajle z UK...
http://www.carfashion.pl
Jeszcze bede jechal na oklejenie klamek i wlewu paliwa oraz przyciemnienie dachu szklanego na 90%.
W poniedzialek do odbioru mam lampy z Malowania na czarno srodka. Jakby ktos potrzebowal namiar to pisac nie trzeba wydawac 2tys na uzywki zeby miec ciemne klosze…
Teraz pozostaje czekac na nowe felgi z oponami oraz tajle z UK...
Do calosci doszlo:
Olej V300 5w40
Swiece NGK Iridium
FWszelkie filtry
Nowa uszczelka od kolektora
Uszczelka laczanca turbo z kolektorem
Nowe zamykanie wlewu paliwa
Przewody doprowadzajace i odprowadzajace olej od turbo wraz z uszczelkami i zimmerami
Napinacz rozrzadu
Wiecech grzechow nie pamietam jak sobie przypomne to sobie tutaj wspomne
W poniedzialek wrzuce fotki jak to wyszlo niesety na zimowych bialych seryjnych felgach ale coz zawsze cos...
Olej V300 5w40
Swiece NGK Iridium
FWszelkie filtry
Nowa uszczelka od kolektora
Uszczelka laczanca turbo z kolektorem
Nowe zamykanie wlewu paliwa
Przewody doprowadzajace i odprowadzajace olej od turbo wraz z uszczelkami i zimmerami
Napinacz rozrzadu
Wiecech grzechow nie pamietam jak sobie przypomne to sobie tutaj wspomne
W poniedzialek wrzuce fotki jak to wyszlo niesety na zimowych bialych seryjnych felgach ale coz zawsze cos...
Ogolnie jest to logo ktorego uzywaja chlopaki z forum minitorqueBzyq pisze:Dokładniej to chodzi mi o coś takiego jak na załączonym obrazku. Naklejka swoją drogą ale taki znaczek mi się też marzy. Wiem co oznacza ale nie wiem nawet jak go/to wpisać w allegro/google..
- se7ven
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini, Triumph Dolomite Sprint, Triumph TR7
Jest na to atest?Olo pisze:W poniedzialek do odbioru mam lampy z Malowania na czarno srodka. Jakby ktos potrzebowal namiar to pisac nie trzeba wydawac 2tys na uzywki zeby miec ciemne klosze…
Jak nie ma to trzeba policzyć dodatkowe wydatki nie tylko w PL
wolnossący 1,3 112KM/6700 , 138Nm/5197
Nie ma i nie bedzie nie potrzebuje, lampa wyglada i swieci tak samo jak ta z czarnej edycji od mini. W usa maluja cale lacznie projektorem od soczewki efekt super nie patrza na atesty. Za granica tez nie patrza na atesty jak w skodzie nowej w niemczech jak byla zamawiana ktos przyciemnil szyby na 90%se7ven pisze:Jest na to atest?Olo pisze:W poniedzialek do odbioru mam lampy z Malowania na czarno srodka. Jakby ktos potrzebowal namiar to pisac nie trzeba wydawac 2tys na uzywki zeby miec ciemne klosze…
Jak nie ma to trzeba policzyć dodatkowe wydatki nie tylko w PL
Te wszystie atesty Tuv i inne shity mozna sobie miedzy ksiazki wsadzic. Pracuje przy atestach i jakosci wiec wiem jak to wyglada w rzeczywistosci. Papier wszystko przyjmie…
ach ta szczerość...Olo pisze:Pracuje przy atestach i jakosci wiec wiem jak to wyglada w rzeczywistosci. Papier wszystko przyjmie…