Spotkane na trasie....
Moderator: flapjck1
- swietlik79
- Klubowicz
- Posiadane auto:
Re: Spotkane na trasie....
W ten weekend miałem okazję być w Żywcu, głównie w browarze i takie o to dwa spotkałem miniaki (jeden to chyba kogoś kto w browarze sobie pracuje)
- Załączniki
-
- mini2.JPG (263.33 KiB) Przejrzano 1611 razy
-
- mini1.JPG (270.11 KiB) Przejrzano 1611 razy
-
- mini.JPG (271.06 KiB) Przejrzano 1612 razy
serdeczne pozdrowienia dla pary z granatowego Miniaka (rej. WPR...) z brytyjską flagą na dachu, z którym mijaliśmy się na al. Solidarności )
Pierwszy raz spotkałem Miniaka samemu jadąc małym
Pierwszy raz spotkałem Miniaka samemu jadąc małym
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
wpr... ? brytyjka? gdzie sie taki uchowal na moich rewirach?
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- hello
- Wiarus
- Posiadane auto: '96 Sportspack
- Kontakt:
dziś w Łodzi na włókniarzy, na fr blachach
- Załączniki
-
- IMG_0399.jpg (64.57 KiB) Przejrzano 1521 razy
wczoraj spotkany, co prawda kierowca z BMW Smorawiński ale mat ładny
- Załączniki
-
- Zdjęcie020.jpg (166.59 KiB) Przejrzano 1489 razy
Pozdrawiam mini maniaka jadącego dzisiaj ok południa przez Oświęcim. Mini z Krakowa z nr bocznym 99 (chyba)
- jrock7
- Wiarus
- Posiadane auto: R55 Cooper D
jechalem z 3miasta siodemka w sobote do Wawy i w niedziele powrot, spotkalem okolo 7 sztuk MINI, z tego 3 Countryman'y - nikt nie odmachal.....
Czarny MINI One D na numerach ELA... dziś na Roździeńskiego - Katowice DK86, pomachane do Pani ale bez wzajemności za to z takim wyrazem twarzy
Przepraszam, ale ja wcale, a wcale nie rozumiem dlaczego się Panowie dziwicie?
MINI tyle co drzew w lesie śmiga po ulicach z czego więcej niż połowa należy do ludzi którzy mają je bo są modne, bo mąż kupił, bo tanio w komisie i sąsiad będzie zazdrościł itp...
MINI tyle co drzew w lesie śmiga po ulicach z czego więcej niż połowa należy do ludzi którzy mają je bo są modne, bo mąż kupił, bo tanio w komisie i sąsiad będzie zazdrościł itp...
- jrock7
- Wiarus
- Posiadane auto: R55 Cooper D
..ja osobiscie machajac do Mini/MINI wciaz mam nadzieje, ze spotykam tych lepszych...
Tramborgini pisze:a mnie to ktos wogole widzal?
tak pozdrawiam jeszcze raz
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
ja skonczylem machac w 2008, od tamtej pory pozdrawiam tylko Mini klasyki i MINI, ktore kojarze ze zlotow lub znajomych (czyli tzw kumatych )
- hello
- Wiarus
- Posiadane auto: '96 Sportspack
- Kontakt:
ja przez pierwsze pół roku machałem do każdego jak poje**** i na kilkadziesiąt machnięć ZERO odzewu (w tym 2 klasyki), więc przestałem. ostatnio jakieś 2 tygodnie temu po raz pierwszy w Łodzi mrugnęła mi Pani w Sce R56, a wcześniej tylko raz ktoś na trasie w drodze powrotnej z Helu
Jest problem z machaniem (mryganiem)... Reakcji można spodziewać się tylko po klasykach..Z MINI zero...
Czasem wręcz mam wrażenie że kierowcy nowych nie widzą kompletnie innych MINIaków na drodze.
p.s. W klimatach "subarowych" kumaci w klimacie mają świniacze Solbergowe na lusterkach/klapach. To znak że nie jest się przypadkowym użytkownikiem tej marki...może taki "znacznik" jest rozwiązaniem?
Czasem wręcz mam wrażenie że kierowcy nowych nie widzą kompletnie innych MINIaków na drodze.
p.s. W klimatach "subarowych" kumaci w klimacie mają świniacze Solbergowe na lusterkach/klapach. To znak że nie jest się przypadkowym użytkownikiem tej marki...może taki "znacznik" jest rozwiązaniem?
Moniqa pisze:...W klimatach "subarowych" kumaci w klimacie mają świniacze Solbergowe na lusterkach/klapach. To znak że nie jest się przypadkowym użytkownikiem tej marki...może taki "znacznik" jest rozwiązaniem?
I to jest pomysł. Ostatnio mijam sporo MINIaków i troszkę mniej miniaków i nie wiadomo komu machać. Nie tylko grupa Subaru wpadła na taki pomysł znakowania. Grupa jeep.org.pl też. Warto zrobić fajne nieduze naklejki - wtedy będziemy się rozpoznawać.
Hyundai Santa Fe '04 4WD 2.0 CRDi 140KM - dupowóz
Mini Cooper S Park Lane Steptronik '06 beżowa tapicera
Mini Cooper S Park Lane Steptronik '06 beżowa tapicera