Karoli i Adi pisze:..a jak już ruszyło w temacie Małopolskich „tematów”, to nieśmiało zapytam jak tam nasze kalendarze? Strasznie mnie ciekawość zjada
Adi
Adrianku projekt bedzie gotowy na pon lub wtorek. Wrzuce na forum i bede przyjmowal zamowienia. Koszt kalendarza bedzie w granicy 46zł (13stron, fajna obramowka graficzna, logo mkp itd).
Tytuł: Krakowskie Klasyki i Muzeum Inżynierii Miejskiej grają razem z WOŚP-em
Miejsce: Muzeum Inżynierii Miejskiej ul. św. Wawrzyńca 15
Godzina rozpoczęcia: 10:00
Będą samochody rajdowe z różnych epok, szalone doświadczanie odmiennych stanów świadomości podczas lotów n...a ŻYROSKOPIE , ponadto:
- dla najmłodszych (a także dla młodych duchem) wystawa zabawek oraz starych samochodzików na pedały
- pokaz robotów samobieżnych
- wejście na stałą ekspozycję Muzem Inżynierii Miejskiej
- wystawa starych fotografii rajdowych
- wystawa starych prospektów motoryzacyjnych
Moze warto sie wybrac na szczytny cel. Ja bede napewno nieznacznie od pogody, bo uwazam ze w takim celu nawet nie szkoda mi auta
Może Ty już Pajor nic nie organizuj? zastanów się nad tym bardzo poważnie, przynajmniej radzę..
Po pierwsze "organizowałeś" Kryspinów, wyskoczyłeś jak filip z konopii, nie posiadając żadnych informacji, nie mając żadnego opracowanego budżetu, planu, Ty chłopie nawet na zlocie nigdy nie byłeś a chcesz coś organizować - może powinieneś najpierw wydorośleć?
Po drugie przygotowywałeś kalendarze na 2012 rok - najpierw zebrałeś kasę, później zrobiłeś coś na wzór papieru toaletowego i teraz nam to wysłałeś. Z tego co pamiętam (a mam to też na priv) umówiony byłem na odbiór osobisty - dlaczego? - bo jak najpierw zaskoczyłeś nas informacją że kalendarz nie będzie ścienny tylko mały biurkowy tutaj zacząłem się zastanawiać, tuż po tym kolejna ciekawa informacja że koszt to aż 46 zł za coś na zwór czegoś co przypomina tylko kalendarz biurkowy.. ale daleko mu do niego.
Wczoraj odebrałem kalendarze od moje brata w miejscu mojego zameldowania, bo zostały bowiem tam wysłane na pocztę – tylko, że miałem je odbierać osobiście, zaś Ty wysłałeś je bo taki adres miałeś z przelewu jaki Ci zrobiłem, to już zakrawa na bezczelność i pełną świadomość, że przy odbiorze osobistym nie wziąłbym ich do ręki.
Jakość kalendarza:
- po pierwsze trzy rozleciały się po wyjęciu z kopery, delikatnie je poskładaliśmy z Żonką,
- po drugie jakość zdjęć jest taka że zastanawiam się jak mogłeś to w ogóle oddać do druku (mówię tu o zdjęciach które wykonywał Twój mega fotograf aparatem dla dzieci),
- po trzecie papier to zwykły papier do drukarki (mówię tu o gramaturze jak i jakości papieru, tak tak to nie kredowy),
- po czwarte chyba drukowane są na drukarce domowej, bo jedno to słaba fotka a drugie to brak tuszu w drukarce (np zdjęcie Miniaka Profesora, którego koloru nie da się określić, może róź?)
Dziś nie mogę bo niedziela, ale jutro odsyłam Ci całą paczkę, 6 sztuk "kalendarzy" żądam pilnie zwrotu pieniędzy!
Jeśli wydaje Ci się, że nasz klub to miejsce gdzie:
- można sobie dorobić,
- gdzie możesz zrobić jakiś chłam, wcisnąć ludziom, wysyłając coś pocztą po tym jak ktoś w zaufaniu przelał Ci kasę,
..to bardzo poważnie się pomyliłeś!
Z informacji jakie posiadam, nawet nie jesteś klubowiczem, więc w tym miejscu podnoszę, co zresztą będę chciał przedyskutować na zbliżającym się walnym zebraniu naszego Mini Klub Polska - żeby wszystkie 'inicjatywy' gdzie wchodzą w grę pieniądze ludzi z klubu lub gdzie coś firmujemy naszym logiem powinny być zatwierdzone przez Zarząd, myślę, też że do tej pory nie było to konieczne ale jak widać pojawiają się ludzie, którym się wdaje, że mogą sobie robić co chcą, naciągać nas, wciskać totalny shit.
Nie wiem Pajor jaka była Twoja idea? szybki zarobek, próba zarobku dla zaprzyjaźnionej drukarni (w Twoim pokoju dziecinnym) - ale nie próbuj nawet ze mną dyskutować o jakości tego czegoś co nazwałeś "kalendarzem biurkowym", jak otrzymasz ode mnie kurierem paczkę z tym czymś, nie próbuj tego nadal sprzedawać na naszym forum, bo źle się to dla Ciebie skończy.
Dziwnym jest, że osoby takie jak Luper, Kerminty, itd jeszcze Cię nie udusiły, wiem, że mają się wybrać do drukarni celem wyjaśnień, których Ty udzielić nie potrafisz tj. koszty, jakość, wydanie tak nieudanego produktu.
Ważna uwaga dla Twojego wysiłku – jeśli coś robisz, sługa, bierzesz za to odpowiedzialność i musisz się tego w życiu nauczyć.
W tym miejscu alel dla wszystkich uważajcie na kogoś kto nie dawno się pojawił i ma pseudomim Pajor - najpierw coś mu się urodzi w głowie, później tego nie zweryfikuje, na końcu wyciągnie od Ciebie kasę i wyśle Ci pocztą gówno!
Kolega powyzej powinien udzielac sie w sprawach organizacyjnych na Slasku. Nie wiem po co zabiera zdanie, ktorego jak sie pozniej okaze nie bedzie mogl obronic
pozdrawiam Cie Adrian . Powodzenia na wyborach MKP
Kolego, żeby pojechać na walne - musisz być członkiem naszego MKP - przypomnę, że nie jesteś.
Jeśli do tego myślisz, że będziesz jako oszust psuł coś co było tworzone latami to Ci się chyba w głowie poprzestawiało - śmiało możesz nawet na Prezesa kandydować
Jeśli zaś nie zrozumiałeś mojego wpisu, tłumaczę:
- nie zabieraj się lepiej za nic – bo Ci po prostu nie wychodzi,
- zwróć mi pieniądze – jutro kurierem wysyłam „kalendarze biurkowe”
Karoli i Adi pisze:Kolego, żeby pojechać na walne - musisz być członkiem naszego MKP - przypomnę, że nie jesteś. Jeśli do tego myślisz, że będziesz jako oszust psuł coś co było tworzone latami to Ci się chyba w głowie poprzestawiało - śmiało możesz nawet na Prezesa kandydować
Jeśli zaś nie zrozumiałeś mojego wpisu, tłumaczę: - nie zabieraj się lepiej za nic – bo Ci po prostu nie wychodzi, - zwróć mi pieniądze – jutro kurierem wysyłam „kalendarze biurkowe”
Adi
Adi, nie pajacuj, przecież tu było o WOŚP napisane, poza tym to wątek o spotkaniach i nie dotyczy zastanawiania się nad poziomem Twoich wypowiedzi
napisałem do Ciebie na priv co powinieneś zrobić, szkoda, że ktoś skasował mojego posta na forum ... oj szkoda
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Karoli i Adi pisze:Kolego, żeby pojechać na walne - musisz być członkiem naszego MKP - przypomnę, że nie jesteś. Jeśli do tego myślisz, że będziesz jako oszust psuł coś co było tworzone latami to Ci się chyba w głowie poprzestawiało - śmiało możesz nawet na Prezesa kandydować
Jeśli zaś nie zrozumiałeś mojego wpisu, tłumaczę: - nie zabieraj się lepiej za nic – bo Ci po prostu nie wychodzi, - zwróć mi pieniądze – jutro kurierem wysyłam „kalendarze biurkowe”
Adi
czlonkiem klubu moze byc kazdy, takze nie zgrywaj chojraka, bo zaplace roczna skladke i juz bede. Takze akurat to jest male piwo
Jeszcze raz Prosze abys nie uzywal na mnie okreslenia oszust, bo za chwile ja bede jechal po Tobie bo nie jestes zadnym autorytetem.
Jezeli bys napisal normalnymi slowami ze kalendarze Ci sie nie podobaja, sa slabe i oczekujesz odemnie zwrotu kasy to bym to przyjal bez szwanku, ale za te slowa moge Ci zrobic kolo dupy, bo przesadziles. To siwadczy o malym wychowaniu. Takie teksty zostaw dla siebie i swojego zawodu a nie prezentuj ich na forum