CATE pisze:pozdrawiam kierujacego Cooperem D dzis w Lodzi na (rej. SC...), ktorego nie zlapal fotoradar, a bylo blisko
Hej! To chyba byłem ja! Wydawało mi się, że jednak błysną Dla pewności zrobiłem ten kurs zbijający punkty zaraz na początku grudnia:) Ale do dziś foty nie mam, więc może się jednak upiekło.
Pozdrawiam!
nie złapał, myślę, że złapał tego, który jechał środkowym pasem (z tego co pamiętam). ja specjalnie zaczęłam hamować, żeby w jakiś sposób dać znać, że jest radar (widząc obce rejestracje), wtedy zwolniłes, o ile to Ty, a między nami przejechał jakiś wóz
Kto dzisiaj jechał grafitowym Cooperem na blatach SGL w Zabrzu na dk88 w strone M1 ? Przepraszam za leniwe przyspieszenie, ale miałem chwilowy brak mocy w samochodzie
garza pisze:Kto dzisiaj jechał grafitowym Cooperem na blatach SGL w Zabrzu na dk88 w strone M1 ? Przepraszam za leniwe przyspieszenie, ale miałem chwilowy brak mocy w samochodzie
Cześć, mój mąż i ja. Brzmi groźnie ten twój MCS, ale faktycznie coś słabo się zbierał. Byłeś z nim na hamowni ?
Pozdrawiamy
Jeszcze nie bylem, jak sie zrobi ciepłej to robie program i go bede hamowal. A mocy mało bo miałem zle zamontowany filtr, ale juz jest wszystko ok i jeździ tak jak powinien jezdzic works ;D
garza pisze:ale juz jest wszystko ok i jeździ tak jak powinien jezdzic works ;D
Właśnie sie zastanawialiśmy czy Twoj mini to prawdziwy JCW bo zderzaki i progi ma od zwykłego coopera chyba?
i kierowca jakis taki malo przystojny
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
rzadko się zdarza starcie dwóch JCW w trasie, szkoda że nie zatrzymałeś się na pogawędkę, bo akurat mój mąż zna te auto od podstaw i pewnie by pomógł Tobie z brakiem mocy.
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
a kto zoltym S z czarnymi pasami i godzine temu byl na starolece?
Granatowy Mayfair z rolldachem widziany dziś o 14.15 na wysokości pętli tramwajowej w Gdańsku Oliwie - pierwszy raz widziałem na oczy ten egzemplarz, choć miałem kilka razy informacje od znajomych o takim. Kto to?
A ja dziś po raz kolejny spotkałem kolegę w czerwonym R53 z szachownicą na lusterkach i naklejką Vans of The Wall na tylnym zderzaku. Było to ok. 14 pod Carrefour'em na Zakopiance. Ja akurat nie byłem innym autem.
Czy w końcu się kolega "przypucuje"??