Śląsk - spotkania
Moderator: flapjck1
Re: Śląsk - spotkania
Katowice są ok, termin- mam wakacje
Jak widac od dluzszego czasu usilujemy sie zorganizowac i nic z tego nie wychodzi.
Apropo spotkan jak ktos chce to zapraszam na Summer Cars Party 2013 w Katowicach na lotnisku muchowiec 7-8 wrzesnia. Impreza 2 dniowa
Apropo spotkan jak ktos chce to zapraszam na Summer Cars Party 2013 w Katowicach na lotnisku muchowiec 7-8 wrzesnia. Impreza 2 dniowa
- Bzyq
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MC R50
Może wpadne. Ciekawsze rzeczy są 7 czy 8?Olo pisze:Jak widac od dluzszego czasu usilujemy sie zorganizowac i nic z tego nie wychodzi.
...Olo pisze:i umarlo smiercia naturlana...
to może najbliższa sobota 10.08.13r.? Kto chętny? Miejsce już ustalone więc pisać kto będzie.
Bzyku
Mowisz i masz tylko parasole trzeba wziasc przeciw sloncu bo sie czlowiek roztopi
- Bzyq
- Swój Człowiek
Właśnie spojrzałem na prognoze pogody i w sobotę ma padać.. ale już nie zmieniajmy, bo tak to nigdy się nie zbierzemy.. Niech zostanie ta sobota a najwyżej jak tylko nas dwóch będzie chętnych to zmienimy termin. Oczywiście ponawiam prośbę - kto będzie proszę się dopisać:
1. Olo
2. Bzyq
1. Olo
2. Bzyq
Bzyku
1. Olo
2. Bzyq
3. Maxi ( w sobote mam czas do 20:00)
2. Bzyq
sobota za 2 dni a tu nikt wiecej nie jest chetny. Wiadomo ze ma byc chlodniej wiec beda normalne warunki na dworze
- iad
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MCS R53
ja będę na 50% bo możliwe że wyjadę na mały urlop
- Yazek
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MC R55
Dobrze, ze temat powraca i żyje!
Niestety wspomniany termin mnie nie pasuje, jestem na urlopie do 18. Spotkajcie się, w końcu trzeba zacząć się spotykać, najwyżej dołączę na kolejnym spocie:)
Niestety wspomniany termin mnie nie pasuje, jestem na urlopie do 18. Spotkajcie się, w końcu trzeba zacząć się spotykać, najwyżej dołączę na kolejnym spocie:)
Yazek
Ja tez jestem za, byle by przed 24tym bo pózniej wyjeżdżam.. i dobrze by było jakby było jasno bo mi lampa nie świeci
- t_scarf
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Weekend w biurze niestety
Jeszcze tego nie ogarnales :pgarza pisze:Ja tez jestem za, byle by przed 24tym bo pózniej wyjeżdżam.. i dobrze by było jakby było jasno bo mi lampa nie świeci
Czyli ile nas w koncu bedzie ?
- Bzyq
- Swój Człowiek
1. Olo
2. Bzyq
4. iad ~50%
5. garza
Czekamy na pozostałych. Dopisujcie się.
2. Bzyq