To ja tak moze wroce na droge. Od razu zaznaczam ze to raczej noob pytanie
Jadac od czasu do czasu zalacza mi sie zolta lampka z symbolem zarowki z wykrzyknikiem w srodku. moze sie myle ale zaliczam jakas dziure na naszych pieknych "kur**" mac lodzkich drogach)
Jesli malo obrazowo opisalem to moge cyknac zdjecie jak mi sie pojawi.
Czy ktos sie orientuje co to moze byc?
Mini Cooper D - kupno - Pomoc przy wyborze
Re: Mini Cooper D - kupno - Pomoc przy wyborze
Bylo i pewnie bedzie jeszce nie razhello pisze:może nazwijcie ten wątek od razu "offtopic", jest wątek o spalaniu i już chyba we wszystkie strony było omawiane spalanie diesla i Ski

-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini Cooper R56 2008 Pepper White
- Kontakt:
Co do mojego pytania to chodzi o ta kontrolke na zdjeciu.
http://s15.postimg.org/tj9lvq39n/dash.jpg
Moja teoria jest taka - przy dziurze czujnik wariuje i mysli ze nie ma prawdopoobnie jakiegos plynu bo poziom zostaje zachwiany przez uderzenie
http://s15.postimg.org/tj9lvq39n/dash.jpg
Moja teoria jest taka - przy dziurze czujnik wariuje i mysli ze nie ma prawdopoobnie jakiegos plynu bo poziom zostaje zachwiany przez uderzenie

- Alfik30
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Cooper S - R53
To kest kontrolka od czujników ciśnienia w oponach. Sugeruję abyś najpierw posprawdzał czy masz odpowiednie ciśnienie we wszystkich kołach, jeśli będzie odpowiednie trzeba szukać dalej myślę że może być coś nie tak z którymś z czujników.
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini Cooper R56 2008 Pepper White
- Kontakt:
Dzieki za odpowiedz. Wlasnie teraz mi zasiwtalo ze z cisnieniem jest cos nie tak bo na diagnostyce w saloni Mini mowili ze jest zle cisnienie bo samochod troche stal na parkingu.
To warto wyrobic w sobie takie nawyki jak sprawdzanie oleju co 2-3 tygodnie jak i cisnienia w oponach zajmuje to 2 min a mozna potem spac spokojnieBoko pisze:Dzieki za odpowiedz. Wlasnie teraz mi zasiwtalo ze z cisnieniem jest cos nie tak bo na diagnostyce w saloni Mini mowili ze jest zle cisnienie bo samochod troche stal na parkingu.