Czego oczekuję od Klubu

Wszelkie sprawy dotyczące zlotów, spotkań i innych ustaleń istotnych dla naszej MINI społeczności.

Moderator: flapjck1

Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Re: Czego oczekuję od Klubu

Post autor: flapjck1 »

Konrad K_2 pisze:1. Wstawianie obrazów na forum w formacie[url]Obrazek[/url]
2. AMPC - jest szansa na jakis ruch w tym temacie ?
ad1 - do dziesia
ad2 - wszystko zależy także od ciebie - tu nie ma nic klubowego :)
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Awatar użytkownika
Twister
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: Mini Cooper 1.0 (taki śmieszek!) 91' HIF44

Post autor: Twister »

BemoL - to są już jakieś konkrety. Jeśli się uda, to będzie super! Trzymam kciuki - a jako dowód poparcia opłaciłem składkę :) mam nadzieję, że się nie zawiodę i nie będzie to ostatni raz.

Co do 13tego punktu - przemyśl to. Lepiej na forum oznaczyć wszystkich klubowiczów, którzy opłacili wpisowe do osobnej grupy, a osoby, które mają opłacone składki wrzucać do nowej. Dzięki temu będziecie mieć info, kto opłacił wpisowe i kto opłacił aktualną składkę.

Powodzenia!
Awatar użytkownika
czestermo
Zarząd
Zarząd
Posiadane auto:

Post autor: czestermo »

apmc, to organizacja niezależna ;-)

jeszcze raz zapraszam we wrześniu na walne zgromadzenie w poznaniu
chyba ze jeszcze coś się urodzi w miedzyczasie
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)
Awatar użytkownika
Yazek
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: MC R55

Post autor: Yazek »

Bemol trzymam kciuki!
Plany konkretne i ambitne, ale z pomocą nas wszystkich realne!
Yazek
Awatar użytkownika
BeMoL
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: MINI Cooper S Cabrio

Post autor: BeMoL »

Dzięki za miłe słowa zarówno na forum jak i na priv
no i przede wszystkim za wstępne deklaracje jeśli chodzi o pomoc

Bardzo mnie to cieszy i jeszcze bardziej motywuje :mrgreen:

Temat został właśnie założony po to aby poznać Wasze opinie, pomysły - więc jeśli nie zgadzacie się z czymś - jak np. skreślanie osób z listy klubowiczów - to jak najbardziej szanuje to i szczerze to spodziewałem się takiej reakcji :razz:

Twister - podoba mi się pomysł odnośnie pkt.13

-wszystko jest do dogadania - i ciesze się, że będziemy mogli spotkać się z niektórymi na Krakoskim Zlocie i podyskutować osobiście - po którym Walne mam nadzieję - będzie już tylko czystą formalnością :wink:

Jeszcze bardziej cieszy mnie fakt, iż nie ma póki co krytyki odnośnie zmiany loga MKP - spodziewałem sie tutaj raczej małej burzy :twisted:
Awatar użytkownika
BeMoL
Super użytkownik
Super użytkownik

Korzystając z dobrych nastrojów :cool:

Zapraszam - jeszcze raz do wzięcia udziału w konkursie FOTO - w którym zniosłem warunek opłacenia składki do wzięcia udziału - BAWMY SIĘ :mrgreen:

http://forum.mini.org.pl/viewtopic.php?t=12898
Ostatnio zmieniony 19 maja 2014, 16:29 przez BeMoL, łącznie zmieniany 1 raz.
darekforest
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: darekforest »

BeMoL pisze:Korzystając z dobrych nastrojów :cool:

Zapraszam - jeszcze raz do wzięcia udziału w konkursie FOTO - w którym zniosłem warunek opłacenia składki do wzięcia udziału - BAWMY SIĘ :mrgreen:

http://forum.mini.org.pl/viewtopic.php?t=12898
Niestety nie mozna wrzucic zdjecia jesli nie jest sie klubowiczem...Poszedl priv z fortka ;)
Ostatnio zmieniony 19 maja 2014, 16:51 przez darekforest, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Arti
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto: Rover Mini Balmoral edition
Kontakt:

Post autor: Arti »

Po pierwsze chcemy zniżek na pizze! ;)
A tak serio to czy gdzieś jest dostępna lista obecnych członków zarządu? Bo jakoś nie mogę znaleźć. Pytam bo gdzieś się pojawiła notka, że potrzeba kogoś z południa. Czy zatem w zarządzie jest już mniej więcej podział na "wschód-zachód / północ-południe"? Bo myślę, że fajnie jakby taki zarząd był zdecentralizowany. Wiele fajnych rzeczy wszędzie się dzieje. Można się pod nie podczepiać. Np. inicjatywa Miniaków z Poznania dotycząca regularnych spotkań na Poznańskich Klasykach Nocą (każdy pierwszy czwartek miesiąca). W zeszłym sezonie fajnie się to sprawdzało i frekwencja była duża (jak na ilość Miniaków w okolicy). Często "centrala" nie wie o takich rzeczach a lokalni i owszem...
Pozdrawiam,
Arti
Awatar użytkownika
BeMoL
Super użytkownik
Super użytkownik

darekforest pisze:
Niestety nie mozna wrzucic zdjecia jesli nie jest sie klubowiczem...Poszedl priv z fortka ;)
UPS facepalm

Konkurs zostanie przeniesiony do Galerii naszych Mini - tak szybko jak to będzie możliwe
Awatar użytkownika
BeMoL
Super użytkownik
Super użytkownik

Arti pisze:Po pierwsze chcemy zniżek na pizze! ;)
A tak serio to czy gdzieś jest dostępna lista obecnych członków zarządu?
Póki co zarząd do najbliższego walnego jest niekompletny
Nowy Zarząd w składzie
Sławomir Bela "Bemol" - prezes
Mikołaj Markuszewski "mikiV8" - wice prezes

ze względu na frekwencję Trip zgodził się piastować funkcję w komisji rewizyjnej, drugą osobą został Adi.
W najbliższym czasie komisja "musi" jeszcze dobrać 2 os. ze względu na chęć opuszczenia komisji przez Adiego. Jeśli zostaną przyjęte zmiany w statucie - to wystarczy jedna osoba

Przypominam Walne uzupełniające odbędzie się 1.06.2014 zaraz po Krakoskim Mobilnym Zlocie Mini
Arti pisze:Czy zatem w zarządzie jest już mniej więcej podział na "wschód-zachód / północ-południe"? Bo myślę, że fajnie jakby taki zarząd był zdecentralizowany. Wiele fajnych rzeczy wszędzie się dzieje. Można się pod nie podczepiać. Często "centrala" nie wie o takich rzeczach a lokalni i owszem...
Nic nie stoi na przeszkodzie - jeśli miałbyś ochotę lub ktoś inny z Waszych stron na reprezentowanie regionu.
Organizowałem spotkanie dla ludzi, którzy interesują się KLUBEM
w centrum Polski - teraz jadę na południe.
Wchód - Zachód - również mam w planie zorganizować takie spotkanie.
Awatar użytkownika
minimaniak
Klubowicz
Klubowicz
Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
Kontakt:

Post autor: minimaniak »

BeMoL pisze:
pampas1 pisze:
A oto plany

1. Nowe karty klubowe - aktualizowane co rok specjalnym hologramem - wymiana kart co 6 lat
2. nowe gadżety klubowe + w tym nowy namiot klubowy - nieco mniejszy od obecnego ale o wiele bardziej poręczny, lżejszy - równie solidny i bezproblemowy
3. współpraca - partnerstwo z Mini Polska - wczoraj miałem dwugodzinne spotkanie z nowym szefem marketingu Mini Polska - jest zainteresowanie z ich strony na partnerstwo z MKP - i to uważam za największy sukces do tej pory – ponieważ z ich pomocą można bardzo wiele zdziałać.
- chciałem m.in. oprócz wsparcia finansowego oraz rzeczowego – załatwić zniżki na serwis i części zamienne z dużym rabatem na podstawie karty członkowskiej. Coś w stylu akcji 4+ Volvo ma dla swoich klientów taką – czyli im starsze MINI masz tym większy rabat otrzymujesz – tylko w tym wypadku taka ulga miałaby przysługiwać klubowiczom
4. Zmodyfikowanie szaty graficznej FORUM
5. Zmiana logo MKP na dziesięciolecie klubu ( z wizerunkiem obu mini klasycznego oraz nowego mini
6. Przeniesienie zaznaczam FORMALNIE siedziby klubu w moje strony - pozwoli mi to na wykorzystanie klubu jako stowarzyszenia na składanie wniosków o dotacje, granty - celem jego jeszcze lepszego rozwoju – wnioski takie złożę do miejscowego Urzędu miasta, powiatu oraz urzędu marszałkowskiego - przerabiałem już ten temat
Jeśli chodzi o siedzibę w Katowicach – dalej będzie siedzibą MKP – jeśli właściciel pozwoli - tylko nieformalną

7 zmiana statutu
8 wpisanie MKP do PZMotu – tu pomysł i realizacja mikiV8 - daje
-70% zniżki na oc w pzu dla wszystkich klubowiczów jeśli auto ma co najmniej 25 lat i jeśli nie było rok wcześniej żadnej szkody (jeśli była, to trzeba odczekać rok i znów ma się tą zniżkę z powrotem)
-ubezpieczenie imprez dla klubów zrzeszonych w pzm w dobrej cenie i bez błagania o możliwość ubezpieczenia imprezy
-dotacje na poszczególne imprezy rozdzielane w poszczególnych okręgach najczęściej coś w okolicach 300-500zł i są wypłacane w systemie 30% przed imprezą i 70% po imprezie i rozliczeniu
-można uzyskać większe dotacje, ale nie na wyposażenie np. reprezentację klubu podczas imprez międzynarodowych
9. Zmiana banku – konta bankowego na jakiś bardziej popularny – jeśli chodzi o siedziby – póki co załatwienie czegokolwiek w obecnym banku jest cholernie uciążliwe – przez siedzibę w Warszawie
10. Konkursy – przynajmniej jeden w miesiącu
11. Chciałbym znaleźć jeszcze osoby które byłyby odpowiedzialne m.in. za
- reprezentacje i organizacje podczas IMMów – ponieważ – nigdy nie byłem więc w ogóle nie mam o tym pojęcia
- sekcji sportowej
- chciałbym aby do zarządu wszedł jeszcze ktoś z południa

12. konkurs na nowe logo –
- mogę już zdradzić że podczas IMM – pewna ilość osób będzie mogła pojechać do Fabryki Aston Martina – sponsorowane przez firmę Gulf – to jest naprawdę unikatowa nagroda - tego nie można sobie kupić
13. Chciałbym pousuwać paski nad Nickiem u osób, które nie opłacają składek dłużej niż dwa lata – jeśli nie opłacą składek w tym roku – będą musiały od nowa wstąpić do klubu – a co za tym idzie – ponownie opłacić wpisowe + składkę
Na pewno jeszcze wpadnie kilka pomysłów – przede wszystkim skupiam się na tym aby klubowicz czuł się potrzebny oraz żeby otrzymywał maksymalne korzyści minimalnym kosztem
ad.1 - Karty były już kiedyś z hologramem rocznym i standardowo był problem z wysyłką itd. Dlatego została stworzona jedna. I tak był problem z kolportażem
ad.2 - gadżety - jak najbardziej za tylko znów będzie że jeden chciał czapeczkę a 2 kubek.
namiot - kolejny spory wydatek - potrzebny :?:
ad.3 życzę powodzenia :wink: może z nowym szefem Ci się uda
zniżki dla BMW Mini - czasem były (u kilku dealerów niby się udało) ale BMW Polska do tego nic nie ma
ad.4 Zawsze można zmieniać - tylko kto to zrobi
ad.5 Z Witkiem próbowaliśmy parę razy i przypomnijcie sobie jakie szambo z tego powstawało
ad.6 jak się da cokolwiek pozyskać czemu nie
ad.7 3mam kciuki
ad.8 3mam kciuki
ad.9 Po co :?: do tej pory jakoś nie było większego problemu, a z tego co pamiętam miało wile korzyści - temat przerabiany parę lat temu
ad. 10 3mam kciuki
ad. 11 Formalnie :?: Z osobami jest różnie ile już było osób do dystrybucji gadżetów :!: ... i co z tego było
ad.12 patrz ad.5
ad.13 Ponowne opłacanie wpisowego nic nie da :!: Owego czasu jako zarząd zmniejszyliśmy składkę dla spóźnialskich i chyba nic to nie dało :sad: Czy ogłoszenie o nagrodzie płycie CD - coś dała :?:
Pozdrawiam Adam

TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
Tadzio
Nowy
Nowy
Posiadane auto:

Post autor: Tadzio »

Witam szanownych kolegów.
Wiem że to mój jeden z pierwszych postów ale 7 miesięcy szukałem mini dla mojej małżonki i poniekąd dla siebie. Zawsze marzył mi się miniak więc w końcu go mam.
Ale do rzeczy. Na co dzień poruszam się Hondą Accord i jestem jednym z moderatorów forum HAKP.
Jedną z pierwszych kłopotliwych rzeczy na jaka się natknąłem to porady przed zakupowe.
Przeglądałem forum bardzo często i zalogowałem się na nim w poszukiwaniu informacji.
Problemem jest baza informacji i martwe linki. Są opinie i wpisy ale nie ma się do czego odnieść bo oferty już nie istnieją. U nas na HAKP zostało to rozwiązane w prosty sposób. Każdy zadający pytanie o samochód musi zatytułować temat w ten sposób :
JHMCU15809C212346 Accord VIII 2008 biały, Lubartów oraz zamieścić print screen oferty, jeżeli nie posiada numeru VIN to pisze brak a resztę wypełnia w miarę precyzyjnie.
Wyszukiwarka forumowa po wpisaniu numeru VIN jednoznacznie odnajduje poszukiwany samochód. Zdjęcia są, opinie też i od razu wiadomo czy ulep czy coś wartego uwagi.
Ja osobiście oglądnąłem i zweryfikowałem chyba z 30 sztuk mini z okolic Śląskiego. I tylko dwa tak naprawdę nadawały się do kupienia.
Drugie to dział giełda. Moim zdaniem to jakieś nieporozumienie.
Ktoś kto loguje się w styczniu, za tydzień sprzedaje auto na forum. Ktoś kto nie ma doświadczenia, ani instynktu samozachowawczego rzuci się na auto forumowe a tu zong.
Ktoś kto loguje się na forum oczekuje minimum bezpieczeństwa które powinna zapewnić administracja. U nas na HAKP po wielkich bojach z handlarzami i innymi typkami regulamin działu giełda wygląda tak:
Ogłoszenie sprzedaży "Pojazd HAKP"

Pełny i dokładny opis sprzedawanego pojazdu według podanego szablonu
- rok produkcji
- pojemność silnika
- przebieg
- rodzaj paliwa
- typ nadwozia
- opcja wyposażenia
- dodatkowe wyposażenie/modyfikacje
- numer VIN
- cena sprzedaży
- telefon kontaktowy /opcjonalnie/
- zdjęcia sprzedawanego przedmiotu które muszą obejmować:
- boki samochodu
- przód/tył/dach
- komora silnika
- wnętrze
zdjęcia muszą być dobrej jakości i nie mogą być odnośnikami do stron zewnętrznych.
- link do tematu o samochodzie w dziale "Nasze Accordy"
- niedozwolone jest zamieszczenie samego linku do aukcji na innych portalach na której jest wystawiony przedmiot co wyńika z punktów poprzednich

Wszystkie punkty są wymagane. Brak lub pominięcie któregokolwiek spowoduje brak akceptacji dla ogłoszenia.

analogiczne wymagania stawiane sa w dziale zamienię
- co chce zamienić - fotki, opis
- na co chce zamienić - teoretyczne wymagania

1. Do wystawienia ogłoszenia uprawnia status klubowicza lub pojazd umieszczony w dziale "Nasze Accordy"
2. Wymagany jest 6 miesięczny staż na forum
3. Minimum 20 postów z wyłączeniem działu powitań

4. Punkty reputacji muszą być równe lub większe niż 0

Wszystkie opisane powyżej warunki muszą być spełnione łącznie. W przypadku, gdy z powyższych warunków nie wszystkie będą spełnione - ogłoszenie sprzedaży auta HAKP możliwe jest po uprzedniej akceptacji przez administrację forum.

Każde ogłoszenie będzie weryfikowane przez administracje i po zatwierdzeniu pojawi się w dziale "Giełda"

W temacie ogłoszenia nie piszemy komentarzy. wszelkie zapytania i dyskusje przez PW.
Dyskusje na temat sprzedawanego pojazdu w dziale "porady przedzakupowe" lub "podejrzane samochody"
Zbędne komentarze, krytykowanie ,wyśmiewanie się z ceny oraz sprzedających/kupujących
będą karane ostrzeżeniami bez wcześniejszego uprzedzenia!

Ogłoszenie sprzedaży "Części" oraz "Inne"

- dokładny opis sprzedawanego elementu
- cena sprzedaży
- przy sprzedaży pojedynczej rzeczy wymaga się zdjęcia wystawianego przedmiotu
- w przypadku sprzedaży większej ilości przedmiotów wymagana jest lista wraz z cenami natomiast zdjęcie części należy przesłać na życzenie kupującego.

zdjęcia muszą być dobrej jakości i nie mogą być odnośnikami do stron zewnętrznych.
- niedozwolone jest zamieszczenie samego linku do aukcji na której jest wystawiony przedmiot co wynika z punktów poprzednich

Wszystkie punkty są wymagane. Brak lub pominięcie któregokolwiek spowoduje brak akceptacji dla ogłoszenia.

1. Do wystawienia ogłoszenia uprawnia status klubowicza lub pojazd umieszczony w dziale "Nasze Accordy"

Wszystkie opisane powyżej warunki muszą być spełnione łącznie. W przypadku, gdy z powyższych warunków nie wszystkie będą spełnione - ogłoszenie sprzedaży części lub innych rzeczy możliwe jest po uprzednim uzgodnieniu i akceptacji przez administrację forum.

Każde ogłoszenie będzie weryfikowane przez administracje i po zatwierdzeniu pojawi się w dziale "Giełda"

W temacie ogłoszenia działu "części" możemy zamieszczać zapytania jeżeli dotyczą one sprzedawanego przedmiotu
Zbędne komentarze, krytykowanie ,wyśmiewanie się z ceny oraz sprzedających/kupujących

Nowa zakładka
"Pojazdy obcy"
Ogłoszenie sprzedaży pojazdu znajomego/rodziny itd

Pełny i dokładny opis sprzedawanego pojazdu według podanego szablonu
- rok produkcji
- pojemność silnika
- przebieg
- rodzaj paliwa
- typ nadwozia
- opcja wyposażenia
- dodatkowe wyposażenie/modyfikacje
- numer VIN
- cena sprzedaży
- telefon kontaktowy /opcjonalnie/
- zdjęcia sprzedawanego przedmiotu które muszą obejmować:
- boki samochodu
- przód/tył/dach
- komora silnika
- wnętrze
- niedozwolone jest zamieszczenie samego linku do aukcji na innych portalach na której jest wystawiony przedmiot co wynika z punktów poprzednich

analogiczne wymagania stawiane są w dziale zamienię
- co chce zamienić - fotki, opis
- na co chce zamienić - teoretyczne wymagania

Wszystkie opisane powyżej warunki muszą być spełnione łącznie. W przypadku, gdy z powyższych warunków nie wszystkie będą spełnione - ogłoszenie sprzedaży auta HAKP możliwe jest po uprzedniej akceptacji przez administrację forum.

W temacie ogłoszenia nie piszemy komentarzy. wszelkie zapytania i dyskusje przez PW.
Dyskusje na temat sprzedawanego pojazdu w dziale "porady przedzakupowe" lub "podejrzane samochody"

Forma pisowni ogłoszeń musi być zgodna z Regulaminem Forum

Za treści zamieszczonych ogłoszeń administracja HAKP nie odpowiada ani nie uczestniczy w rozstrzyganiu ew. sporów.

Ogłoszenia zamieszczane niezgodnie z w/w zasadami będą usuwane bez ostrzeżenia

Kilka ważnych czynności jakie należy wykonać przed zakupem z działu Giełda:

W związku z powtarzającymi się, skutecznymi próbami oszustwa naszych
forumowych kolegów, zwracam się do Was, przyszli kupujący - przeczytajcie
te kilka zdań by uniknąć niepotrzebnych nerwów, straty pieniędzy i marnowania czasu na komisariatach.

1. podejdź ostrożnie do osoby która oferuje Ci towar po atrakcyjnej cenie. Jeśli sam jesteś
na forum krótko, spróbuj napisać do bardziej doświadczonego użytkownika Prywatną
Wiadomość (PW) z zapytaniem czy zna lub czy kojarzy sprzedającego.

2. zawsze żądaj wysłania fotek towaru, nie zwracaj uwagi na tłumaczenia:

- nie mam czasu, nie mam aparatu, popsuł się itp, w dzisiejszych czasach aparat ma
99% tel. kom. - dla chcącego sprzedającego nic trudnego pstryknąć te kilka fotek
i przesłać na maila (najlepiej jak fotka będzie np z karteczką z nickiem sprzedawcy,
wtedy mamy 100% pewności że przedmiot należy do niego).

3. przy sprzedawcach którzy mają krótki staż na forum i nikt o nich nic
nie wie, nie wybieraj opcji wpłaty na konto.

4. każdy nr konta jaki dostaniecie do przyszłej wpłaty pieniędzy,
proponuję wrzucić w wyszukiwarkę www.google.pl.
Jeśli ktoś wcześniej nagłośnił w Internecie oszustwo powiązane z tym nr konta
- taka informacja w 99% wyskoczy na stronach wyszukiwania. Tak samo możecie
zrobić z nr telefonu, gadu gadu, mailem, adresem itp

A jeśli mimo tego zostaniecie oszukani, zawsze zgłaszajcie sprawę na komisariat policji.
Niech oni wyrywają chwasty.

Wydaję mi się że wprowadzenie kilku prostych zasad usprawni nowym poruszanie się po forum i zapewni minimum bezpieczeństwa.
pozdrawiam
Tadzio
Awatar użytkownika
Psztymucel
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto: IMA, Fulvia, 900, Ypsilon
Kontakt:

Post autor: Psztymucel »

Witam

Niestety obecne forum uniemożliwia nam zabezpieczenie tego precedensu. W chwili obecnej trwają prace nad przenosinami forum na nowy silnik. Ciężko mi określić dzisiaj kiedy to dokładnie nastąpi. Bardzo słuszna uwaga z zabezpieczeniem działu ogłoszeń. Na pewno weźmiemy to pod uwagę konfigurując nowy "silnik". Niestety to co opisałeś bardziej tyczy się BMW MINI, gdyż to auto jest bardzie dostepne i wiecej osób po prostu nimi handluje.

Pozdrawiam i dziękuję za cenną wskazówkę.
One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Tadzio
Nowy
Nowy
Posiadane auto:

Post autor: Tadzio »

Najprostszym sposobem weryfikacji zamieszczanych ogłoszeń jest ich konieczność akceptacji przez moda. A taka opcja jest chyba dostępna na tym silniku.
My mamy forum podzielone pomiędzy sześciu modów i każdy jest odpowiedzialny za inny wycinek forum. W razie konieczności prosimy się wzajemnie o pomoc i wszystko sprawnie można ogarnąć. Jeżeli chcesz zerknąć na działy giełda i porady to zapraszam na forum http://www.accordklubpolska.pl . I co najważniejsze po roku od przesiadki na nowy silnik i walk toczonych z użytkownikami wszyscy jakoś zaakceptowali zasady i się do nich stosują. Gdyby coś to służę pomocą.
pozdrawiam
Tadzio
Ostatnio zmieniony 30 lip 2014, 08:25 przez Tadzio, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Post autor: flapjck1 »

problem polega na tym ze nie mamy nikogo kto by chcial weryfikowac takie ogloszenia

moderatorow w sumie jest 2och, ja wiecej roboty na siebie nie wezme, bo i tak sporo czasu mi to wszystko zajmuje ai nie czuje sie na silach weryfikowac ich - zwlaszcza ze problem tak naprawde dotyczy ogloszen na nowe MINI, na ktorych sie nie znam i znac jeszcze potrzeby nie mam
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
ODPOWIEDZ