Ilość Mini na drogach

Zgodnie z nazwą, wszystko co tylko wpadnie Wam do głowy, niekoniecznie związane z MINI.

Moderator: flapjck1

Drail
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto: Cooper S r56

Re: Ilość Mini na drogach

Post autor: Drail »

Gibki Staruszek pisze:
Drail pisze:
Gibki Staruszek pisze:
wyróżnić się a lansować to zupełnie co innego ... sam się wyróżniam i nawet mnie to czasem męczy ...a moja Kaśka nie lubi jeździć klasykiem "bo sie wszyscy gapią" :oops: ... Co do szukania nowych marek to chyba logiczne ,że lanser nie będzie miał auta takiego jak co piaty na ulicy :)
Jako dla mnie, Mini zawsze się wyróżniało. Już od małego jak widziałem Fasole to chciałem Mini :D A po tym jak były właściciel mnie przewiózł to stwierdziłem że to jednak to :)
i tak trzymaj!!! będą jeszcze z Ciebie ludzie :mrgreen: :mrgreen:
Ale co się naszukałem minika to moje. Na początku wiadomo, młoda krew to BMW :P Ale nie chciałem zaś e46 bo to zaraz będzie tak jak z e36 kiedyś. No i jakoś tak tego Minika się bałem bo małe autko. Ale wsiadłem do niego i nie jest jednak takie małe jak sobie wyobrażałem. Jak jechaliśmy to poprzedni właściciel tak go przegonił, a ja od razu banan na twarzy :D
Awatar użytkownika
Gibki Staruszek
Maniak
Maniak
Posiadane auto: mini 1000 ooooolala !!!

Post autor: Gibki Staruszek »

Drail pisze:
Gibki Staruszek pisze:
Drail pisze: Jako dla mnie, Mini zawsze się wyróżniało. Już od małego jak widziałem Fasole to chciałem Mini :D A po tym jak były właściciel mnie przewiózł to stwierdziłem że to jednak to :)
Ale co się naszukałem minika to moje. Na początku wiadomo, młoda krew to BMW :P Ale nie chciałem zaś e46 bo to zaraz będzie tak jak z e36 kiedyś. No i jakoś tak tego Minika się bałem bo małe autko. Ale wsiadłem do niego i nie jest jednak takie małe jak sobie wyobrażałem. Jak jechaliśmy to poprzedni właściciel tak go przegonił, a ja od razu banan na twarzy :D
to teraz wyobraź sobie co czujesz gdy rozbierasz swoje mini do ostatniej śrubki ... spawasz ...czyscisz ... malujesz ... każdą część pieścisz i składasz do kupy ... i jest ten moment ... gdy po roku pracy wsiadasz i jedziesz ... to jest wtedy banan :D mam nadzieję ,że kiedys dołączysz do klasyków :wink:
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Post autor: flapjck1 »

Po roku? Gibki, szybki jestes...
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Drail
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto: Cooper S r56

Post autor: Drail »

Gibki Staruszek pisze:
Drail pisze:
Gibki Staruszek pisze:
to teraz wyobraź sobie co czujesz gdy rozbierasz swoje mini do ostatniej śrubki ... spawasz ...czyscisz ... malujesz ... każdą część pieścisz i składasz do kupy ... i jest ten moment ... gdy po roku pracy wsiadasz i jedziesz ... to jest wtedy banan :D mam nadzieję ,że kiedys dołączysz do klasyków :wink:
Do klasyka się powoli przymierzam. Narazie odrestaurowałem MZ ETZ 250 ;) To była radość. Została kanapa do obszycia.
Awatar użytkownika
Gibki Staruszek
Maniak
Maniak
Posiadane auto: mini 1000 ooooolala !!!

Post autor: Gibki Staruszek »

flapjck1 pisze:Po roku? Gibki, szybki jestes...
wiem ...wiem ...ale to taki wariant optymistyczny ... żeby kolegi nie spłoszyć :mrgreen: a właściwie to nie zawsze trzeba kupować trupa do kompletnej odbudowy :D
Awatar użytkownika
Inferno
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: R60 S all4 AT

Post autor: Inferno »

Właśnie dlatego twierdze że żeby mieć klasyka to trzeba trochę więcej odwagi niż zwykle :)
ODPOWIEDZ