SPIS POWSZECHNY właścicieli Mini i MINI
Moderator: flapjck1
- rogal
- Super użytkownik
- Posiadane auto: 6 x MINI
- Kontakt:
Re: SPIS POWSZECHNY właścicieli Mini i MINI
Huda czy jak Tobie "ó" pisane ,nie narzekaj. Jakby wpisywać każdą miejscowość to przestała by być widoczna mapa
Miejscowość można dopisać w "Dymku" bo nie każdy trafnie klika
A i faktycznie nie uszczęsliwiajmy na siłe. tylko dobrowolne wpisy.
Miejscowość można dopisać w "Dymku" bo nie każdy trafnie klika
A i faktycznie nie uszczęsliwiajmy na siłe. tylko dobrowolne wpisy.
pozdrawiam
Rogal
tel. 695 455 231
---------------------------
Wszystko dla Mini .
http://www.englishcars.pl
Rogal
tel. 695 455 231
Wszystko dla Mini .
Dokładnie, dobrowolne wpisy, wiec każdy kto chce miec nie zapowiedzianych gości niech się umieści sie sam. Pretensje wtedy tylko do siebie hehehe
Poważnie rzecz biorąc to rzeczywiscie, nie można robic nic na siłe. Zostańmy przy tej możliwości wpisania się samemu. Ja się piszę, każdego zapraszam.
Pozdrawiam Mirka
Poważnie rzecz biorąc to rzeczywiscie, nie można robic nic na siłe. Zostańmy przy tej możliwości wpisania się samemu. Ja się piszę, każdego zapraszam.
Pozdrawiam Mirka
jak się zrobi powiększenie mapy, jest Bytom i Chorzów, a moja chmurka jest w chorzowie a ja od zawsze z Bytomia jestem:)
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
ale to nie sluzy chyba temu zeby sobie niezapowiedziane naloty robic
ale ew. pomocy w razie np awarii w pl czy tez zorientowaniu sie czy sa gdzies jacys minimaniacy w okolicy
nie musimy wcale sie znac wszyscy osobiscie, aczkolwiek ja pochlebiam sobie ze znam wiekszosc z was ( forum ) a juz na pewno tych co sie udzielaja
ale ew. pomocy w razie np awarii w pl czy tez zorientowaniu sie czy sa gdzies jacys minimaniacy w okolicy
nie musimy wcale sie znac wszyscy osobiscie, aczkolwiek ja pochlebiam sobie ze znam wiekszosc z was ( forum ) a juz na pewno tych co sie udzielaja
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- rogal
- Super użytkownik
- Posiadane auto: 6 x MINI
- Kontakt:
no jakiś HELP DESK
Ja tam sie nie boję . Do mnie nawet pies z kulawą nogą .... nie doleci, ....bo się zmęczy po drodze
Ja tam sie nie boję . Do mnie nawet pies z kulawą nogą .... nie doleci, ....bo się zmęczy po drodze
pozdrawiam
Rogal
tel. 695 455 231
Wszystko dla Mini .
Rogal
tel. 695 455 231
Wszystko dla Mini .
icemac pisze: kto poda imię, nicka i miasto (nie przesadzajmy z dokładnymi adresami) to będzie uwzględniony, kto nie to nie będę nikogo zmuszał
Czuję się zmuszony
Maciek, moja bździna jest bliżej Wro, naprawdę
- makrojal
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Mapa całkiem świeża, bo u mojego sąsiada basen jest widoczny.Na podjeździe nawet dwa auta stoją i sądząc po wielkości to jeden z nich to miniak , a drugie to "kił"
To się ciesz,że za plecami Polska się kończy, bo jakby granice były przedrozbiorowe to kto by Cię znalazł?
rogal pisze:Ja tam sie nie boję . Do mnie nawet pies z kulawą nogą .... nie doleci, ....bo się zmęczy po drodze
To się ciesz,że za plecami Polska się kończy, bo jakby granice były przedrozbiorowe to kto by Cię znalazł?
- icemac
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
poprawki mile widziane
P.S.
wybaczcie, że nie trafiłem z miejscowościami - piszę po raz kolejny WERSJA BETA !, tak więc do Alfy, czy RC to jeszcze daleko
@Marcin - tak mi wyszło z google maps - poprawione - jak nie chcesz być to powiedz
adres www.icemac.wroclaw.pl/mini/
jest kilka osób które się zgłosiły, reszta została wykasowana, bo nie będę nikogo na siłę dodawał
P.S. 2
nawet ktoś nie chciał już być
przepraszam wszystkich, którzy nie chcieli być umieszczeni na mapce, ale to miało posłużyć przykłady wyglądu i czy TAK MOŻE BYĆ, a widać że wszyscy biorą to za bardzo do siebie
ehhhhhhhhh przykro mi się zrobiło
chciałem dobrze a wyszło jak zwykle
a ja taki uczuciowy chłopak jestem
P.S.
wybaczcie, że nie trafiłem z miejscowościami - piszę po raz kolejny WERSJA BETA !, tak więc do Alfy, czy RC to jeszcze daleko
@Marcin - tak mi wyszło z google maps - poprawione - jak nie chcesz być to powiedz
adres www.icemac.wroclaw.pl/mini/
jest kilka osób które się zgłosiły, reszta została wykasowana, bo nie będę nikogo na siłę dodawał
P.S. 2
nawet ktoś nie chciał już być
przepraszam wszystkich, którzy nie chcieli być umieszczeni na mapce, ale to miało posłużyć przykłady wyglądu i czy TAK MOŻE BYĆ, a widać że wszyscy biorą to za bardzo do siebie
Się zmienia ... Clubman + MM = mają się dobrze
eeee no Maku :* nie przejmuj się, nikt Ci na złośc nie robi , i nikt nie chce żeby Ci było przykro. Cieszymy się że robisz coś takiego dla nas. Sam wiesz że dyskusje zawsze muszą byc. po to jest forum. Głowa do góry
Pozdrawiam Mirka
p.s. mnie możesz dac, możesz nawet mój adres wpisac, ja zapraszam wszystkich w gościnę bo o tych mniej przyjemnych rzeczach o których mysli Flap to nie myslę , bo chodzi o to żeby miniaki zawsze były sprawne. Oczywiście jesli zajdzie taka potrzeba to służe pomocą nawet naprawą
Pozdrawiam Mirka
p.s. mnie możesz dac, możesz nawet mój adres wpisac, ja zapraszam wszystkich w gościnę bo o tych mniej przyjemnych rzeczach o których mysli Flap to nie myslę , bo chodzi o to żeby miniaki zawsze były sprawne. Oczywiście jesli zajdzie taka potrzeba to służe pomocą nawet naprawą
icemac pisze:@Marcin - tak mi wyszło z google maps - poprawione - jak nie chcesz być to powiedz
chcem
icemac pisze:przepraszam wszystkich, którzy nie chcieli być umieszczeni na mapce, ale to miało posłużyć przykłady wyglądu i czy TAK MOŻE BYĆ, a widać że wszyscy biorą to za bardzo do siebie
Nie przejmuj się, zaszczytem jest znaleźć się na Twojej MINI Mapie ...nawet w wersji Beta czy Sigma Jak ktoś się wstydzi siebie (i swojego auta ) to jego problem.
Kurcze, żebyś się tylko nie obwiesił z tej deprechy!
Znam dobry internetowy sklep z herbatkami, mają tam półprodukt naparu p/n "herbata zielona wesoła" za jedyne 14,26 Podać link?
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
a ja sie zglaszałm tez i pisałem ale post zniknął...
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
bawiąc się naszą mapą szukałem końca świata - który niektórzy nazywają Urzut a po sąsiedzku znalazłem takie coś Mireczko - pozdrowienia
p.s. flap który to dom? kiedyś jakiś niespodziewany najazd zrobię
p.s. flap który to dom? kiedyś jakiś niespodziewany najazd zrobię
- Załączniki
-
- mapa.JPG (20.94 KiB) Przejrzano 236 razy
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Sadam pisze:p.s. flap który to dom? kiedyś jakiś niespodziewany najazd zrobię
najlepiej poPOLUDNIOWY
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
zly adres
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
dobra dobra adres i tak znam a domów dużo na ulicy nie ma, także i tak znajdę :p
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy