I ZLOT MINI TRÓJMIASTO 4-7.09.2008 SOBIESZEWO
Moderator: flapjck1
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: I ZLOT MINI TRÓJMIASTO 4-7.09.2008 SOBIESZEWO
paczka do zassania ode mnie
troche fotek - niestety z Szymbarku wcielo ;/
i filmiki z lodki - mam nadzieje ze ciekawe bo nie widzialem ich osobiscie
http://s009.wyslijto.pl/?file_id=60074857316765071754
troche fotek - niestety z Szymbarku wcielo ;/
i filmiki z lodki - mam nadzieje ze ciekawe bo nie widzialem ich osobiscie
http://s009.wyslijto.pl/?file_id=60074857316765071754
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Dotarliśmy i my, wprawdzie przed pierwszą w nocy ale szczęśliwie.Dziękuję wszystkim za miłe towarzystwo i super zabawę. Organizatorzy postarali się aby wypełnić nam wszystkim czas superatrakcjami i można ich chyba przedstawiać jako przykład dobrej organizacji i zgrania zespołu. Do zobaczenia na kolejnych imprezach!
Pozdrawiam Marek
Pozdrawiam Marek
Kurcze flap dałeś radę nagrać coś na łódce! ja się bałem wyciągnąć telefon. Ale fajna była jazda co???
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
loooooo magellan byl zarabisty
zwlaszcza dla rogala i luki
zwlaszcza dla rogala i luki
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- icemac
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Dziękujemy organizatorom za wspaniały zlot, organizację, duuuuuuuuuuuuuuż ilość atrakcji
Goszia i MAciek
Goszia i MAciek
Ostatnio zmieniony 11 wrz 2008, 15:13 przez icemac, łącznie zmieniany 1 raz.
Się zmienia ... Clubman + MM = mają się dobrze
ja również chciałem podziękować wszystkim za udział w tej imprezie, spędziłem naprawdę z wami fantastyczny weekend i poznałem naprawdę swiwtnych ludzi z którymi mam nadzieje jeszcze nie raz się zobacze oby takich więcej spotkań
Witam
WIELKIE PODZIĘKOWANIA za wspaniały weekend nad morzem. Wykonaliście extra robotę, brylantową jak mawiają innostrańcy. Cieszę się że mogliśmy się poznać i teraz czytając forum już wiem kto to Humin , a kto Orzemek. Myślę że nareszcie rejon trójmiejski, po paru latach letargu się przebudził i będzie prężnie działał. W mojej ocenie był to najlepszy zlot w jakim uczestniczyłem. Liczba atrakcji, na jednym zlocie, przekroczyła wszystkie dotychczas znane ilości. Ci co niebyli naprawdę mają czego żałować, a ci co byli mają wspomnienia nie do zatarcia, co jak wiadomo jest bezcenne. Będąc samemu nad morzem nie zobaczylibyśmy ani połowy tych miejsc. Dziękuje za wspaniały czas, spędzony z Wami w tym pięknym zakątku naszego kraju i do zobaczenia znowu. . Mam nadzieję Andrzej, że noga wróci szybko do normy. Jagódka wspaniale było widzieć Cię znowu z Twoim Miniakiem na chodzie Filip, Kartuzy są tak super że jeszcze wyjeżdżając wpadłem tam na chwilę. Kończę wnioskiem Basia na prezydenta Ci co byli wiedzą o co chodzi.
Pozdrawiam
Wojtek
P.S.
Małgosia już żałuje że mogła być z nami tylko chwilkę i ominęło ją tyle atrakcji. Na razie wprawdzie tylko telefonicznie bo wracała przez Poznań i padła we Wrocławiu, ale po południu powinna dotrzeć do domu.
WIELKIE PODZIĘKOWANIA za wspaniały weekend nad morzem. Wykonaliście extra robotę, brylantową jak mawiają innostrańcy. Cieszę się że mogliśmy się poznać i teraz czytając forum już wiem kto to Humin , a kto Orzemek. Myślę że nareszcie rejon trójmiejski, po paru latach letargu się przebudził i będzie prężnie działał. W mojej ocenie był to najlepszy zlot w jakim uczestniczyłem. Liczba atrakcji, na jednym zlocie, przekroczyła wszystkie dotychczas znane ilości. Ci co niebyli naprawdę mają czego żałować, a ci co byli mają wspomnienia nie do zatarcia, co jak wiadomo jest bezcenne. Będąc samemu nad morzem nie zobaczylibyśmy ani połowy tych miejsc. Dziękuje za wspaniały czas, spędzony z Wami w tym pięknym zakątku naszego kraju i do zobaczenia znowu. . Mam nadzieję Andrzej, że noga wróci szybko do normy. Jagódka wspaniale było widzieć Cię znowu z Twoim Miniakiem na chodzie Filip, Kartuzy są tak super że jeszcze wyjeżdżając wpadłem tam na chwilę. Kończę wnioskiem Basia na prezydenta Ci co byli wiedzą o co chodzi.
Pozdrawiam
Wojtek
P.S.
Małgosia już żałuje że mogła być z nami tylko chwilkę i ominęło ją tyle atrakcji. Na razie wprawdzie tylko telefonicznie bo wracała przez Poznań i padła we Wrocławiu, ale po południu powinna dotrzeć do domu.
- LUPER
- Zarząd
- Posiadane auto: mini i MINI
Witam
Naszemu mini nie bardzo służyło powietrze znad morza, a jodu to chyba się za bardzo nałykał i się rozchorował, kaszlał i dławił się całą powrotną drogę, dostał również wysokiej temperatury a z każdym kilometrem było coraz gorzej. Nam też bo miejscami ogrzewanie mieliśmy na maxa włączone a silnik wył z bólu dość głośno, ze stacji benzynowej przed Krakowem nie chciał już ruszyć, ale jakimś cudem się udało po ostrym przegazowaniu, wszedł na wysokie obroty i bardzo powoli ruszył, żeby po kilku minutach dojść do prędkości przelotowej 100 - 120:)
O 23:30 po 615km i 9 i pół godziny jazdy z przerwami na posiłek dla nas i dla mini dotarliśmy do domu
No cóż, może napiszę teraz kilka banalnych słów, ale niech wszyscy (a w szczególności organizatorzy) wiedzą że i nam się bardzo podobało, a ilością atrakcji naprawdę zdruzgotaliście poprzednie zloty na których do tej pory byłem. Na łodzi na pewno jeszcze zagoszczę, wrażenia z pierwszego rzędu bezcenne. Jedynie Marzenka bardzo żałuje, że nie mogła popłynąć z wiadomych przyczyn. Pozostałe atrakcje również były super: dom na głowie i odczucia z piętra (a raczej z parteru), a ilość kilometrów przemierzona w kawalkadzie tylu mini robiła wrażenie nie tylko na nas.
Bardzo miło było też poznać nowych zakręconych na punkcie mini tak jak i ja ludzi dla których mini to już nałóg oraz przesympatyczną ekipę organizatorów.
Marcin, Marzenka i ...
Naszemu mini nie bardzo służyło powietrze znad morza, a jodu to chyba się za bardzo nałykał i się rozchorował, kaszlał i dławił się całą powrotną drogę, dostał również wysokiej temperatury a z każdym kilometrem było coraz gorzej. Nam też bo miejscami ogrzewanie mieliśmy na maxa włączone a silnik wył z bólu dość głośno, ze stacji benzynowej przed Krakowem nie chciał już ruszyć, ale jakimś cudem się udało po ostrym przegazowaniu, wszedł na wysokie obroty i bardzo powoli ruszył, żeby po kilku minutach dojść do prędkości przelotowej 100 - 120:)
O 23:30 po 615km i 9 i pół godziny jazdy z przerwami na posiłek dla nas i dla mini dotarliśmy do domu
No cóż, może napiszę teraz kilka banalnych słów, ale niech wszyscy (a w szczególności organizatorzy) wiedzą że i nam się bardzo podobało, a ilością atrakcji naprawdę zdruzgotaliście poprzednie zloty na których do tej pory byłem. Na łodzi na pewno jeszcze zagoszczę, wrażenia z pierwszego rzędu bezcenne. Jedynie Marzenka bardzo żałuje, że nie mogła popłynąć z wiadomych przyczyn. Pozostałe atrakcje również były super: dom na głowie i odczucia z piętra (a raczej z parteru), a ilość kilometrów przemierzona w kawalkadzie tylu mini robiła wrażenie nie tylko na nas.
Bardzo miło było też poznać nowych zakręconych na punkcie mini tak jak i ja ludzi dla których mini to już nałóg oraz przesympatyczną ekipę organizatorów.
Marcin, Marzenka i ...
- Załączniki
-
- IMG_4843 (Medium).JPG (36.21 KiB) Przejrzano 1104 razy
-
- IMG_4868 (Medium).JPG (74.01 KiB) Przejrzano 1104 razy
Ostatnio zmieniony 08 wrz 2008, 23:48 przez LUPER, łącznie zmieniany 1 raz.
Mini Cooper 1,3 93r - czerwony
Mini Cooper 1,3 90r - granatowy
Mini Clubman estate 1,3 81r - srebrny
MIni Clubman cooper 1,6D 10r - hot chocolate
- LUPER
- Zarząd
- Posiadane auto: mini i MINI
cd..
- Załączniki
-
- IMG_4925 (Medium).JPG (79.95 KiB) Przejrzano 1104 razy
Mini Cooper 1,3 93r - czerwony
- icemac
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
@Luper
ale Ty "byku" jesteś tak na rękach stać
z "nieoczekiwanych zdarzeń" to na piątce w okolicach Trzebnicy tuż przed naszą jaz w tej okolicy był wypdadek, trochę ciał na drodze. Z tego co napisali to 3 auta się stuknęły, 10 osób rannych (dwie ciężko) - choć ja widziałem jedno ciało w połowie.
P.S.
to już druga taka "przygoda" na tej trasie - poprzednio też, ale na "jedynce" tir i passat - dwa trupy.
może czas przestać tamtędy jeździć
P.S.2.
zdjęcia z relacji fajne - nawet na kilku jesteśmy
@humin
ja ma z 300mb - też chcesz na maila
ale Ty "byku" jesteś tak na rękach stać
z "nieoczekiwanych zdarzeń" to na piątce w okolicach Trzebnicy tuż przed naszą jaz w tej okolicy był wypdadek, trochę ciał na drodze. Z tego co napisali to 3 auta się stuknęły, 10 osób rannych (dwie ciężko) - choć ja widziałem jedno ciało w połowie.
P.S.
to już druga taka "przygoda" na tej trasie - poprzednio też, ale na "jedynce" tir i passat - dwa trupy.
może czas przestać tamtędy jeździć
P.S.2.
zdjęcia z relacji fajne - nawet na kilku jesteśmy
@humin
Się zmienia ... Clubman + MM = mają się dobrze
icemac pisze:
Teraz sobie myślę, skoro napstrykałeś tyle zdjęć widocznie miałeś zbyt wiele czasu, następnym razem napniemy grafik atrakcji do granic możliwości i nie będzie już strzelania fotek
No i nie zapominajcie o maskotce naszego zlotu, biedny Teodorek wrócił do domu i leżał ze 3 godziny tak był zmęczony
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
icemac pisze:@humin
proponuje wszystkim zrobić selekcje zdjęć i nie wysyłać wszystkich
a najlepiej wrzucić linka do paczki zdjęć na jakiegoś darmowego serwera jak to zrobił Flap i ściągnie sobie każdy kto chce - swój mam już przygotowany ale wrzucę za jakiś czas bo właśnie odpoczywam i mnie z domu wyrywają
niezależnie od tego prośba do Witka o ściąganie tych paczek fotek i wrzucenie na klubową
- dziesio
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
kolejne paczki zdjec, ktore podrzucil Flapjack:
http://team.pld-linux.org/~dziesio/mini ... eszewo.zip
http://team.pld-linux.org/~dziesio/mini ... o_moje.zip
i jeszcze zalegle z poznania:
http://team.pld-linux.org/~dziesio/mini ... burasa.zip
jesli cos macie to dajcie znac - umieszcze to w jednym miejscu, a dokladnie na:
http://team.pld-linux.org/~dziesio/mini/
http://team.pld-linux.org/~dziesio/mini ... eszewo.zip
http://team.pld-linux.org/~dziesio/mini ... o_moje.zip
i jeszcze zalegle z poznania:
http://team.pld-linux.org/~dziesio/mini ... burasa.zip
jesli cos macie to dajcie znac - umieszcze to w jednym miejscu, a dokladnie na:
http://team.pld-linux.org/~dziesio/mini/
w tym miejscu pragniemy kolektywnie podziękować za super fotki a mieliśmy plan żeby wejść na wieżę ratusza tylko chętnego nie było zdjęcia Adamie pierwsza klasa pozdrowienia!
- dziesio
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Orzemek pisze:a mieliśmy plan żeby wejść na wieżę ratusza tylko chętnego nie było
chetni byli, tylko zostali drastycznie spacyfikowani przez pania na wejsciu, ktora stwierdzila ze na gore sie nie da wejsc w 20 minut i punktualnie o 18 alarmy sie automatycznie wlaczaja i ona nic nie moze zrobic, a wogole to podobno o 17:30 to juz ochrona z gory zchodzi i juz nikt nie moze wejsc. dodam jeszcze, ze pani na kulturalne "dziendobry" odpowiedziala gburowato, "dowidzenia" nie wyjmujac papierosa z ust. no i oczywiscie na drzwiach wisiala kartka, ze czynne do 18ej :/