kompletuję graty do ardena, jeszcze tłoki (w planie omegi), pompa paliwa facet red top + regulator, chłodnica oleju itp itd...
na pierwszy ogień wejdzie klatka i wzmocnienia w miejscach jej mocowania jeśli będzie to potrzebne, ale to za chwilę teraz urlop
Ostatnio zmieniony 23 lip 2012, 23:14 przez humin, łącznie zmieniany 1 raz.
macko pisze:Pewnie się narażę, kilku osobom, ale nowe MINI - bez względu na większa moc czy lepsze osiągi - nie daje tej samej frajdy z jazdy. Klasyk jest surowy i bezpośredni.
Ładnie wygląda na podjeździe? No cóż... kilka klasyków z tego forum rzeczywiście pięknie prezentuje się na podjazdach, ale zapewniam Cię, że inne wyglądają lepiej na ulicy i torze. Mógłbyś się zdziwić co staruszki potrafią.
Witam
Czytam i nie mogesie nie odezwać. Zgadzam się w zupełności z Tobą. mini i na przykład Garbusy mimo surowości, maja w sobie pewna prawdę. A nie zawsze kurde chodzi o wygode i gadżet Pikny ten mały
felgi te które mam czyli Potenza 10x7" + A032R, no chyba że uda mi się wreście 10" slicki w dobrej cenie znaleźć
co do klatki to znalazłem Concept Motorsport ale nie wykluczone że koncepcja ulegnie zmianie
humin pisze:felgi te które mam czyli Potenza 10x7" + A032R, no chyba że uda mi się wreście 10" slicki w dobrej cenie znaleźć
co do klatki to znalazłem Concept Motorsport ale nie wykluczone że koncepcja ulegnie zmianie
Andrzej, nie ma co kombinować z twórcą klatki...
PrzemoCar
Trela
Kozak
innych (chyba) odpuść.
Ja osobiście polecam PrzemoCar - dogadać się ciężko i terminy odległe ale podstawiasz auto i masz piękną klatkę zgodnie z Zał J.
Wszystko ładnie pięknie ale to będzie amatorka i nie musi mieć atestów itp
Po drugie to nie planuję gonić za klatką pół kraju bo wydaje mi się lokalnie też znajdę firmę która to zrobi porządnie i z głową
humin pisze:Wszystko ładnie pięknie ale to będzie amatorka i nie musi mieć atestów itp
Po drugie to nie planuję gonić za klatką pół kraju bo wydaje mi się lokalnie też znajdę firmę która to zrobi porządnie i z głową
Czyli "amatorka" to znaczy, ze klatka ma Ci się na głowę złożyć? oczywiście przesadzam ale tylko troszkę. W sumie Andrzej masz zdolności techniczne to sobie sam zrób klatkę... z rurek PCV najlepiej - lekkie są
hehe nie no Alek bez przesady
rozumiem że są fachowe firmy które są powszechnie znane, ale są też takie które wykonują profi rajdówki i nie ogłaszają się z tym wszem i wobec i takie miejsca mam tu na względzie
a wspomniana firma to pierwszy strzał szukania w 3mieście, nie mówię że właśnie tam wstawię swoje auto