Terminy APMC 2011
Moderator: flapjck1
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: Terminy APMC 2011
sam sie spinasz nadmiernie
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
markfive pisze:Faktem jest że zanosi się na niską frekwencję na I eliminacji i jeżeli mój post wywołał dyskusje w wyniku której kilka osób dołączy do stawki to będzie to dobry efekt.
Marek rozumiem podejście - dobra puenta
Wodzu dobrze się wbiłeś bo było nudno
Alek chill bejbe mam ciągle nadzieję że przyjedziesz do BP
ps. augusta będę jeszcze jutro molestował telefonicznie, a i Waldka zahaczę
a tak w ogóle to o czestermo wszyscy zapomnieli - niech zbiera d*** w troki i przyjeżdza !
macko może jednak dasz radę? może Marcin Tymiński się zdecyduje? dziesio?
Rado szary koń namawiaj w stolnicy ekipę - macie blisko !
flapjck1 pisze:bartek, a ty jedziesz?
Nie, mnie nie będzie muszę być w Poznaniu będę pił wasze zdrowie na weselu:) , aczkolwiek i tak nie wiem czy bym pojechał gdyż budżet na APMC został nadszarpnięty przez naprawę silnika.
Czasem na drodze spotykam prawdziwych szaleńców...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
ja gwarantuje że bym pojechał bez względu na kase
ale mam w tym czasie wyjazd szkoleniowy do barcelony
wybaczcie ale jeszcze tam mnie nie było i che za free tam pojechać
ja do wątku o APMC nie mam dostępu (nie wiem czemu startuje od2006)
ale napisał bym tam tak jak w innym wątku że BP super bo nowe miejsce ale kielc bym nie odpuszczał!!!!
ale mam w tym czasie wyjazd szkoleniowy do barcelony
wybaczcie ale jeszcze tam mnie nie było i che za free tam pojechać
ja do wątku o APMC nie mam dostępu (nie wiem czemu startuje od2006)
ale napisał bym tam tak jak w innym wątku że BP super bo nowe miejsce ale kielc bym nie odpuszczał!!!!
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
widać że sezon idzie, w nachy nawalone towaru i ciśnienie wali w zawory...ten jadzik forumowy jakby wlać to baku to wyjdzie ze 100 OKTANÓW
dajta spokój, te puchary na złomie mniej warte niż wpisowe, a o herosach z wiejskich upalanek wie 10 osób którym się nudzi i czytają forum, więc luzik i dla przyjemności ogarniajcie kuwetę
dajta spokój, te puchary na złomie mniej warte niż wpisowe, a o herosach z wiejskich upalanek wie 10 osób którym się nudzi i czytają forum, więc luzik i dla przyjemności ogarniajcie kuwetę
Leyland Mini Clubman
A na Polski język?
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
na Polski język to Wiara powinna Litara pogonić bo siarę robi ze Staruchem na całą Polskę.
czyli luz a nie spinka
czyli luz a nie spinka
Leyland Mini Clubman
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
SAMMMPŻ Rado pisze:na Polski język to Wiara powinna Litara pogonić bo siarę robi ze Staruchem na całą Polskę.
czyli luz a nie spinka
nadal nie rozumiem jaki to ma związek
już się nie spinam i odpuszczam bo nie ma sensu z wami (w większości) dyskutować...
Ostatnio zmieniony 20 maja 2011, 10:48 przez AleXander, łącznie zmieniany 1 raz.
Litara i Starucha zostaw w spokoju , jak chcesz pogadać na te tematy to przy piwku pogadamy, albo nowy wątek załóż. I mam nadzieję , że Twoja wiedza nie jest czerpna z mediów tylko masz własne doświadczenia , ze tak piszesz. Donald Matole Twój rząd obalą KIBOLE:) eee mały off juz koncze.
A żeby było w temacie , jakie pompujecie ciśnienie w A048? bo slyszalem różne bardzo skrajne opinie.
A żeby było w temacie , jakie pompujecie ciśnienie w A048? bo slyszalem różne bardzo skrajne opinie.
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
socjotechnika panowie, zgubienie tropu po prostu, lepiej o pogodzie pogadać niż swary uskuteczniać...
ja na przykład sadzę 2,2 do A 048 na 13-tkach
ja na przykład sadzę 2,2 do A 048 na 13-tkach
Leyland Mini Clubman
czy ktoś wie kiedy zaczynają sie zapisy na 2 eliminację YTP ?
20 czerwca a więc uważać!!
dzieki, trzeba będzie śledzić obym nie zapomniał
- markfive
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
2 lipca 2011 na Torze Kielce odbyła się kolejna eliminacja CA Cup. Team Mini Classic reprezentowało trzech kierowców -Tomek Bednarczyk (APMC PRO 1000), Waldek Pacewicz i Piotr Topór (APMC PRO 1300). Udział naszego Teamu zakończył się pełnym sukcesem i zdobyciem trzech pucharów za czołowe miejsca w klasach.
UWAGA Pod znakiem zapytania staje organizacja 3 eliminacji APMC (impreza własna dla posiadaczy klasycznych i nowych MINI) 20 sierpnia na torze kartingowym w Biłgoraju. Dotychczasowa frekwencja w zawodach sezonu 2011 jest wyjątkowo niska - co nie ma znaczenia w przypadku imprez "obcych" ale całkowicie uniemożliwia pokrycie kosztów imprez własnych.
APELUJEMY do posiadaczy klasycznych i nowych MINI o większe realne zainteresowanie udziałem w imprezach nie tylko wirtualnie na Forum i w dyskusjach towarzyskich na zlotach.
NAJBLIŻSZA IMPREZA z udziałem klasycznych miniaków to II eliminacja Youngtimer Party 9-10 lipca na Torze Poznań. Jest to jednocześnie II eliminacja Amatorskiego Pucharu Mini Classic
UWAGA Pod znakiem zapytania staje organizacja 3 eliminacji APMC (impreza własna dla posiadaczy klasycznych i nowych MINI) 20 sierpnia na torze kartingowym w Biłgoraju. Dotychczasowa frekwencja w zawodach sezonu 2011 jest wyjątkowo niska - co nie ma znaczenia w przypadku imprez "obcych" ale całkowicie uniemożliwia pokrycie kosztów imprez własnych.
APELUJEMY do posiadaczy klasycznych i nowych MINI o większe realne zainteresowanie udziałem w imprezach nie tylko wirtualnie na Forum i w dyskusjach towarzyskich na zlotach.
NAJBLIŻSZA IMPREZA z udziałem klasycznych miniaków to II eliminacja Youngtimer Party 9-10 lipca na Torze Poznań. Jest to jednocześnie II eliminacja Amatorskiego Pucharu Mini Classic
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
faktycznie z frekwencja makabra, ja zamierzam się pojawić jeśli Biłgoraj i Radom wypalą.
Poznań pewnie będzie najbogatszy w Miniaki w tym roku. Generalnie niestety widać że kryzys finansowy dotknął również nasze Mini środowisko
Poznań pewnie będzie najbogatszy w Miniaki w tym roku. Generalnie niestety widać że kryzys finansowy dotknął również nasze Mini środowisko
Leyland Mini Clubman