poczekajmy aż i tobie złoi na suchym...

macko
Moderator: flapjck1
ale Andrzeju, liczą się dwa najlepsze przejazdy każdej próby z trzech które jedziesz, czyli ten najgorszy i tak nie jest liczonyhumin pisze:macko z benym rzeczywiście na żyletki...
choć widać że jakby nie słabszy przejazd macko z pierwszej próbie to byłby lepszy
największe chęci to są w kierunku lublina bo tamtejszy tor kartingowy jest bardzo dobry na nasze potrzebyolo77 pisze:a nie chcielibyście "rozciągnąc" pucharu o tor testowy fiata w Tychach? tam tez są dośc często eliminacje i jest równo i ciekawie
MAMY ZAREZERWOWANE 25 MIEJSC DLA MINI I PROSZĘ ZGŁOSZENIA DO MNIE PRZESYŁAĆ (PRIV LUB TELEFON)flapjck1 pisze:Przyjmowanie zgłoszeń rozpocznie się 19 czerwca 2009 r. na stronie www.youngtimerparty.pl
O wpisaniu na listę startową decydować będzie kolejność zgłoszeń – limit uczestników to 100 Załóg.
Wysokość wpisowego:
170 zł – Kierowca (+ Pilot)
140 zł – Kierowca – Członek Automobilklubu Wielkopolski (+ Pilot)
więcej info na stronie, w razie pytań najlepiej piszcie na: kontakt@youngtimerparty.pl, lub oczywiście priv, albo forum
Beny a jakie sa zasady na youngtimerach dla "pomidorów"?Beny pisze:MAMY ZAREZERWOWANE 25 MIEJSC DLA MINI I PROSZĘ ZGŁOSZENIA DO MNIE PRZESYŁAĆ (PRIV LUB TELEFON)flapjck1 pisze:Przyjmowanie zgłoszeń rozpocznie się 19 czerwca 2009 r. na stronie www.youngtimerparty.pl
O wpisaniu na listę startową decydować będzie kolejność zgłoszeń – limit uczestników to 100 Załóg.
Wysokość wpisowego:
170 zł – Kierowca (+ Pilot)
140 zł – Kierowca – Członek Automobilklubu Wielkopolski (+ Pilot)
więcej info na stronie, w razie pytań najlepiej piszcie na: kontakt@youngtimerparty.pl, lub oczywiście priv, albo forum
jesteś dodany z urzędumacko pisze:Beny,
masz moje dane. wrzucisz mnie na listę youngtimera?
macko