chyba u ruskiej mafiimainecoon6 pisze:NIE jest prawdą że im droższe auto bym bardziej prawdopodobne że jest bardziej zdrowe. Przykład: znam polaka mieszkajacego w niemczech, wiecie ile kosztuje go kupienie e60 po fl 2008r 200 tyś przebiegu ???? 8 tysiecy euro ! tak 35 tyś za auto które pozniej kosztuje w polsce na allegro 65-75 . Po prostu ma wtyki..
Mini Cooper S - ceny
-
- Wiarus
- Posiadane auto:
Re: Mini Cooper S - ceny
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
Ostatnio superb byl 2 letni za 12tys zloty jak ktos ma doscia do samochodow poleasingowych to za bezcen mozna kupic samochod ale to juz wyzsza szkola z dojsciamimainecoon6 pisze:NIE jest prawdą że im droższe auto bym bardziej prawdopodobne że jest bardziej zdrowe. Przykład: znam polaka mieszkajacego w niemczech, wiecie ile kosztuje go kupienie e60 po fl 2008r 200 tyś przebiegu ???? 8 tysiecy euro ! tak 35 tyś za auto które pozniej kosztuje w polsce na allegro 65-75 . Po prostu ma wtyki..
to możesz mu powiedzieć żeby mi załatwił e60 fl dam mu nawet 40:)
nie ma e60flspeedfight pisze:to możesz mu powiedzieć żeby mi załatwił e60 fl dam mu nawet 40:)

nie zalatwiam nikomu aut juz, woze tylko dla samego siebie...
Olo pisze: nie ma e60fljest e61 :p

jak nie ma w e60 liftu jak jest... tylne światła ledowe... joystick zamiast gałki automatu... i inne detale...
Sorry my mistake pomylilem E65 ktora miala lift na E66.speedfight pisze:Olo pisze: nie ma e60fljest e61 :p
e61 to jest wersja KOMBI i tylko debile nazywają sobie FL w e60 jako e61
E60 LCI sedean a kombi E61 i fakt rozni sie lampami tylnymi ze sa paski ledowe oraz dzoj do zmiany biegow i pare innych bzdet.
I nie musisz ludzi uwazac za debili bo to bmka co rok wymysla coraz to nowe oznaczenia i nic nie jest juz analogiczne. BMW e39 to 5 a e38 to 7 a potem e60 to 5 a e65 7 sami nie wiedza juz co z numeracja robic tak samo z silnikami bmw 528 to 2 litrowy motor 4 cylindorwy...
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: classic x 2
Bijcie pianę na forum bmw,skody czy jakiemś innym.
Nikt piany bic nie bedzie chyba ze robot kuchenny. To forum a nie arena walkminiwaldi pisze:Bijcie pianę na forum bmw,skody czy jakiemś innym.

Napisalem swoje sprostowanie i tyle
jak ja szukałem miniaka, to za ładnego MCSa z początku produkcji poniżej 28 nie było... a to było w styczniu tego roku 

Takie sa ceny i nie jest to nic dziwnego. Jak widze takie wynalazki to smiac sie chce bo kto normalny sprzeda no MCS z 2004 w pelnej opcji za 26tys i jeszcze w stanie igla i sprowadzony. Byl taki na allegro ze szwajcari srebny w takiej cenie no piekny tylko lakiernikowi przy dobieraniu koloru zderzakow sie chyba paleta z kolorami pomylilaMiniaczONE pisze:jak ja szukałem miniaka, to za ładnego MCSa z początku produkcji poniżej 28 nie było... a to było w styczniu tego roku

Gdy ja kupowałem Mini to zaplanowałem sobie trasę na której było około 8 aut
Każde było stan igła, bezwypadkowe i 100% oryginalny przebieg. Na szczęście mam znajomego który ma dostęp do bazy serwisowej BMW więc mogłem sprawdzić je po Vinie przed wyjazdem.
Zgadnijcie ile Mini zostało mi do obejrzenia po sprawdzeniu
2 szt. z czego jedna po dobrym dzwonie.
Najlepsze jest to że ta sztuka której obecnie jestem właścicielem, nie była najdroższa z tych 8
Każde było stan igła, bezwypadkowe i 100% oryginalny przebieg. Na szczęście mam znajomego który ma dostęp do bazy serwisowej BMW więc mogłem sprawdzić je po Vinie przed wyjazdem.
Zgadnijcie ile Mini zostało mi do obejrzenia po sprawdzeniu

Najlepsze jest to że ta sztuka której obecnie jestem właścicielem, nie była najdroższa z tych 8

Nie dziwi mnie togoreniew pisze:Gdy ja kupowałem Mini to zaplanowałem sobie trasę na której było około 8 aut
Zgadnijcie ile Mini zostało mi do obejrzenia po sprawdzeniu2 szt. z czego jedna po dobrym dzwonie.

Ja po swojego jechalem prawie 400km z czego jechalem po inne auto i mialem do wyboru na miejscu 2 miniacze. Moj by po przypaleniu blotnika czyli lewego tylu i 2gi byl po dzwonie z prawego przodu w dodatku byl mlodszy ale mialem tez slabsze wyposazenie o kilka gadzetow jak podsufitka normlana nie antracytowa czy bez dvd i navi itp
Wszystko tak naprawde zalezy od tego na co sie trafi...
-
- Wiarus
- Posiadane auto:
chcialbym ta Twoja podsufitke zobaczyc
antracytową

There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
pod tym adresem mozesz zobaczyc antracytowa podsufitke
http://images.derstandard.at/upload/ima ... 2739_1.jpg
http://images.derstandard.at/upload/ima ... 2739_1.jpg