Mini Cooper S - ceny

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

Brennt
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

Re: Mini Cooper S - ceny

Post autor: Brennt »

mainecoon6 pisze:NIE jest prawdą że im droższe auto bym bardziej prawdopodobne że jest bardziej zdrowe. Przykład: znam polaka mieszkajacego w niemczech, wiecie ile kosztuje go kupienie e60 po fl 2008r 200 tyś przebiegu ???? 8 tysiecy euro ! tak 35 tyś za auto które pozniej kosztuje w polsce na allegro 65-75 . Po prostu ma wtyki..
chyba u ruskiej mafii
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
Olo

Post autor: Olo »

mainecoon6 pisze:NIE jest prawdą że im droższe auto bym bardziej prawdopodobne że jest bardziej zdrowe. Przykład: znam polaka mieszkajacego w niemczech, wiecie ile kosztuje go kupienie e60 po fl 2008r 200 tyś przebiegu ???? 8 tysiecy euro ! tak 35 tyś za auto które pozniej kosztuje w polsce na allegro 65-75 . Po prostu ma wtyki..
Ostatnio superb byl 2 letni za 12tys zloty jak ktos ma doscia do samochodow poleasingowych to za bezcen mozna kupic samochod ale to juz wyzsza szkola z dojsciami
speedfight

Post autor: speedfight »

to możesz mu powiedzieć żeby mi załatwił e60 fl dam mu nawet 40:)
Olo

speedfight pisze:to możesz mu powiedzieć żeby mi załatwił e60 fl dam mu nawet 40:)
nie ma e60fl :) jest e61 :p

nie zalatwiam nikomu aut juz, woze tylko dla samego siebie...
speedfight

Olo pisze: nie ma e60fl :) jest e61 :p

facepalm e61 to jest wersja KOMBI i tylko debile nazywają sobie FL w e60 jako e61
speedfight

jak nie ma w e60 liftu jak jest... tylne światła ledowe... joystick zamiast gałki automatu... i inne detale...
Olo

speedfight pisze:
Olo pisze: nie ma e60fl :) jest e61 :p

facepalm e61 to jest wersja KOMBI i tylko debile nazywają sobie FL w e60 jako e61
Sorry my mistake pomylilem E65 ktora miala lift na E66.

E60 LCI sedean a kombi E61 i fakt rozni sie lampami tylnymi ze sa paski ledowe oraz dzoj do zmiany biegow i pare innych bzdet.

I nie musisz ludzi uwazac za debili bo to bmka co rok wymysla coraz to nowe oznaczenia i nic nie jest juz analogiczne. BMW e39 to 5 a e38 to 7 a potem e60 to 5 a e65 7 sami nie wiedza juz co z numeracja robic tak samo z silnikami bmw 528 to 2 litrowy motor 4 cylindorwy...
miniwaldi
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: classic x 2

Post autor: miniwaldi »

Bijcie pianę na forum bmw,skody czy jakiemś innym.
Olo

miniwaldi pisze:Bijcie pianę na forum bmw,skody czy jakiemś innym.
Nikt piany bic nie bedzie chyba ze robot kuchenny. To forum a nie arena walk :)

Napisalem swoje sprostowanie i tyle
MiniaczONE

Post autor: MiniaczONE »

jak ja szukałem miniaka, to za ładnego MCSa z początku produkcji poniżej 28 nie było... a to było w styczniu tego roku ;)
Olo

MiniaczONE pisze:jak ja szukałem miniaka, to za ładnego MCSa z początku produkcji poniżej 28 nie było... a to było w styczniu tego roku ;)
Takie sa ceny i nie jest to nic dziwnego. Jak widze takie wynalazki to smiac sie chce bo kto normalny sprzeda no MCS z 2004 w pelnej opcji za 26tys i jeszcze w stanie igla i sprowadzony. Byl taki na allegro ze szwajcari srebny w takiej cenie no piekny tylko lakiernikowi przy dobieraniu koloru zderzakow sie chyba paleta z kolorami pomylila :)
goreniew

Post autor: goreniew »

Gdy ja kupowałem Mini to zaplanowałem sobie trasę na której było około 8 aut
Każde było stan igła, bezwypadkowe i 100% oryginalny przebieg. Na szczęście mam znajomego który ma dostęp do bazy serwisowej BMW więc mogłem sprawdzić je po Vinie przed wyjazdem.
Zgadnijcie ile Mini zostało mi do obejrzenia po sprawdzeniu :-) 2 szt. z czego jedna po dobrym dzwonie.
Najlepsze jest to że ta sztuka której obecnie jestem właścicielem, nie była najdroższa z tych 8 :-)
Olo

goreniew pisze:Gdy ja kupowałem Mini to zaplanowałem sobie trasę na której było około 8 aut
Każde było stan igła, bezwypadkowe i 100% oryginalny przebieg. Na szczęście mam znajomego który ma dostęp do bazy serwisowej BMW więc mogłem sprawdzić je po Vinie przed wyjazdem.
Zgadnijcie ile Mini zostało mi do obejrzenia po sprawdzeniu :-) 2 szt. z czego jedna po dobrym dzwonie.
Najlepsze jest to że ta sztuka której obecnie jestem właścicielem, nie była najdroższa z tych 8 :-)
Nie dziwi mnie to :) bo to, ze ktos da wyzsza cene i napisze to co inni chcieliby by bylo napisane to norma. Jak czytam te opisy to mi sie slabo robi, ze bezwypadkowe ale zapominaja dodac ze po stluczce z kazdej strony :)

Ja po swojego jechalem prawie 400km z czego jechalem po inne auto i mialem do wyboru na miejscu 2 miniacze. Moj by po przypaleniu blotnika czyli lewego tylu i 2gi byl po dzwonie z prawego przodu w dodatku byl mlodszy ale mialem tez slabsze wyposazenie o kilka gadzetow jak podsufitka normlana nie antracytowa czy bez dvd i navi itp

Wszystko tak naprawde zalezy od tego na co sie trafi...
Brennt
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

Post autor: Brennt »

chcialbym ta Twoja podsufitke zobaczyc :Dantracytową
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
xjscabrio

Post autor: xjscabrio »

pod tym adresem mozesz zobaczyc antracytowa podsufitke

http://images.derstandard.at/upload/ima ... 2739_1.jpg
ODPOWIEDZ