Witam z Rybnika
Moderator: flapjck1
- Gibki Staruszek
- Maniak
- Posiadane auto: mini 1000 ooooolala !!!
Re: Witam z Rybnika
Ufff... przez chwile myślałem ,że te starą pordzewiałą tarcze hamulcową tez będziesz reanimował
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini Morris 1968
Nie było co reanimować nadaję się tylko na żyletki, no chyba ze jakiś janusz tuningu przetoczy,ponawiertuje i sprzeda jako wyczynowe hehe. A w kwestii bezpeczeństwa nie ma co kombinować
nie ze sie dopie....ale straszna robota, niech Bóg strzeże tego co to w łapy weźmie po tobie.
Renowacja Pojazdów " Classic Garage by DorX " 512 129 129
-
- Nowy
Miniaka raczej nie będę miał zamiaru sprzedawać, ale dzięki za opinię. A tak po za tym to mam powiedzą, że robota do du.. ale człowiek uczy się na błędach i lepiej na swoim niż na czyjimś. Teraz byłbym w stanie nie które elementy lepiej dorobić, bo wiem jak a wtedy nie wiedziałem. A po za tym nie robię tego u siebie tylko u szefa za co jestem mu bardzo wdzięczny i też muszę się liczyć z czasem. Obiecuję, że następne mini będzie zrobione zgodnie ze sztuką, bo podejrzewam że na jednym się nie skończy.
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Nie zakladaj tych progow zewnetrznych !!! To sa tzw.oversills. Podloga za dwa lata zgnije.
- Gibki Staruszek
- Maniak
- Posiadane auto: mini 1000 ooooolala !!!
obetnij dolny panel podłogi tak aby z kwadratowych przetłoczeń zrobiły się wyloty ...
-
- Nowy
Dlaczego podłoga ma zgnić?
Podłogę sam dorabiałem
Podłogę sam dorabiałem
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Dlatego,ze woda nie ma odpływu.Takie progi jakie chcesz zalozyc zaklada sie w akcie desperacji kiedy samochod jest juz zgnity,a musi przejsc przeglad.Naklada sie je na oryginalne,zgnite progi.Chetnie praktykowane u naszych zachodnich sasiadow.Mati97 pisze:Dlaczego podłoga ma zgnić?
Podłogę sam dorabiałem
Powinienes miec takie
http://minispares.com/product/Classic/B ... o%20search
-
- Nowy
O fu**
Ja już je wstawiłem
Teraz to nie będę ich wycinał, a wgl zrobiłem po 3 spływy na stronę między końcem progu a podłogą i myślę, że zda to egzamin. Po za tym zrobie jeszcze tak jak gibki mówi, tylko ja nawierce po jednym otworze w kwadracie od strony podłogi.
Ja już je wstawiłem
Teraz to nie będę ich wycinał, a wgl zrobiłem po 3 spływy na stronę między końcem progu a podłogą i myślę, że zda to egzamin. Po za tym zrobie jeszcze tak jak gibki mówi, tylko ja nawierce po jednym otworze w kwadracie od strony podłogi.
- Arti
- Wiarus
- Posiadane auto: Rover Mini Balmoral edition
- Kontakt:
Ta klapa bagażnika była przez chwilę moja Potem poszła do Oskara.
Pozdrawiam,
Arti
Arti