Kamerka monitorująca przy lusterku
Moderator: flapjck1
Re: Kamerka monitorująca przy lusterku
Nie nie ja. To jakiś hipokryta i konfident ze Stasi.
Mini Cooper 1.6 Pure Silver Metallic
-
- Wiarus
- Posiadane auto: Cooper S r56
Już znaleźli jego dane i został ukarany btw
Czytałem. O to właśnie chodzi, żeby takich cwaniaczków wyeliminować. Trudno sobie wyobrazić, żeby na każdym skrzyżowaniu czy zakręcie oraz co 100 metrów na trasie stał policjant i pilnował towarzystwa. Sama świadomość, że ktoś może uwiecznić wyczyny jednego z drugim ma działanie prewencyjne.
Mini Cooper 1.6 Pure Silver Metallic
- Inferno
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: R60 S all4 AT
Nadal boli co? Chciałem tak fajnie przy świętach... Wesołych!Zbigg pisze:Nie nie ja. To jakiś hipokryta i konfident ze Stasi.
- Inferno
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: R60 S all4 AT
Widziałem dzisiaj w TVN 24 już wiem kto i co dobrze mu tak. Do takich rzeczy jak najbardziej! Gorzej jak przyspieszył jak go wyprzedziłem i skończyłem manewr na podwójnej ciągłej a on to na policję wysyła i się tym chwaliDrail pisze:Już znaleźli jego dane i został ukarany btw
Najlepszego Drail zdrowych i spokojnych
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto: BMW X1
Jakiś czas temu też się zastanawiałem nad kamerką, właśnie ze względu na własne bezpieczeństwo bo coraz więcej wariatów na drodze tzn wymuszeń odszkodowania. Ja się na kamerkę w lusterku nie zdecydowałem kupiłem wideorejestrator normalny przyczepiany na szybę. Bardzo dobra jakość nagrań
>>>KLIK<<< (DOD460) jest on naprawdę fajny. Przed kupnem warto się zapoznać z opcjami i potrzebami własnymi polecam to miejsce dość fajnie wytłumaczone >>>KLIK<<< szczególnie tu >>>Jaki wybrać<<<
Powodzenia w zakupie ja mam dla własnej wygody w razie czego nie bawię się w udostępnianie w necie czy donoszeniu, szkoda mi czasu i zabawy
>>>KLIK<<< (DOD460) jest on naprawdę fajny. Przed kupnem warto się zapoznać z opcjami i potrzebami własnymi polecam to miejsce dość fajnie wytłumaczone >>>KLIK<<< szczególnie tu >>>Jaki wybrać<<<
Powodzenia w zakupie ja mam dla własnej wygody w razie czego nie bawię się w udostępnianie w necie czy donoszeniu, szkoda mi czasu i zabawy
- mjacko
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto:
Popieram w 100% przedmówcę. Nic dodać, nic ująć...
- Walcz - powiedział. - Jeśli walczysz, wygrywasz albo przegrywasz. Jeśli nie walczysz, przegrywasz.