no i co z tymi wtyczkami?
Moderator: flapjck1
Ta wiązka była również w SPI i ma on wentylator z boku i czujnik w chłodnicy.Bochen pisze: Grzebiac pod maską znalazłem 2 wtyki niepodpięte do niczego. Jeden prezentuje na zdjęciu. Drugi jest koło rozrusznika, wtyczka ma kolor niebieski i miejsce na styki. Może mi ktoś odpowiedzieć, za co są odpowiedzialne? Zdjęcia niebieskiego nie zrobiłem bo to pod grillem, a nie chcialo mi się go zdejmować.
Wczoraj wstawiłem auto do blacharza. O 9 zabrał się za robotę, o 16 dzwonił żeby zabrać Mini. Wstawił kawałek podłogi od strony pasażera, bo była dziura na wylot. Wygląda to na porządną robotę. Przy okazji zabezpieczył całą podłogę i zdarł do blachy wszystkie ogniska korozji, następnie zabezpieczył. Mam nadzieję, że przez jakiś czas mam spokój z rudą.
Zawieszenie wybija mi zęby. Chyba Koni wyląduje na półce..
Wiesz, dużo roboty nie było, nie jest zgnilcemse7ven pisze: Ja takiej nadziei bym nie miał
kura, a myślałem że tylko ja używam na te światła określenia gejlookmonsterk pisze: i białe gejlookowe klosze z tyłu
W życiu prawdziwszej prawdy nie czytałem!monsterk pisze: Pierwsze co zrób to wy... to brzydactwo na śmietbik, niema gorszej rzeczy dla miniaka jak założyć brewki na światła z przodu i białe gejlookowe klosze z tyłu
monsterk pisze:Bochen pisze:Panowie - krótka piłka: jak zalozyc te @!#$% brewki?[/quote ]
Pierwsze co zrób to wy... to brzydactwo na śmietbik, niema gorszej rzeczy dla miniaka jak założyć brewki na światła z przodu i białe gejlookowe klosze z tyłu