monsterk pisze:pamiętaj że ciepłe powietrze z chłodnicy wylatuje właśnie w przestrzeń pod błotnikami.
Ten argument mi w zupełności wystarczy - dzięki o to mi chodziło
Moderator: flapjck1
monsterk pisze:pamiętaj że ciepłe powietrze z chłodnicy wylatuje właśnie w przestrzeń pod błotnikami.
Witek pisze:Ceny nie komentuję i nie wiem jak to wygląda... ale może warto zapytać aby podesłali zdjęcia i później coś dorobić.
W.
markfive pisze:Komentując przygotowanie do lakierowania - tylną szybę też trzeba wyjąć. Drugi raz do takiej pracochłonnej roboty jak lakierowanie całości chyba nie masz zamiaru podchodzić
Gibki Staruszek pisze:markfive pisze:Komentując przygotowanie do lakierowania - tylną szybę też trzeba wyjąć. Drugi raz do takiej pracochłonnej roboty jak lakierowanie całości chyba nie masz zamiaru podchodzić
... i klamki też !!!
se7ven pisze:To chyba są siedzenia z Intergroclin dedykowane do Fiata 126. Jestem przeciw bo w obecnym wydaniu "kaszlaka" mam je z przodu i są strasznie niewygodne (seryjne były lepsze).
markfive pisze:Po pierwsze zmniejszasz sobie ilość miejsca pomiędzy oparciem przednich siedzeń a tylną "kanapą" gdy i tak za wiele go nie ma.
markfive pisze:Po drugie w/g mnie nie jest dobrym pomysłem zasłanianie większej części widoczności do tyłu tak wysokimi oparciami. Boczne lusterka mini nie zawsze dają "pełny obraz sytuacji" za samochodem.
markfive pisze:Komentując przygotowanie do lakierowania - tylną szybę też trzeba wyjąć. Drugi raz do takiej pracochłonnej roboty jak lakierowanie całości chyba nie masz zamiaru podchodzić